Bár a francot érdekli. Biztos hallottátok, hogy a Paut McCartney első felesége, a Linda is meghalt rákban. Pedig ott biztos nem volt gond a lóvé a gyógyításra.
A lényeg, hogy a máj, a cerka meg az egyensúlyérzék működjön.... A többit megvesszük
Ma ismét arra döbbentem rá, milyen CSÓRÓ vagyok
Debreceni Zita apja Dezső nálunk volt a garázs soron és nem hittünk a szemünknek , befordult 1 AMG
Mercedes V8 kompreszor , a volánnál ZITA
A próbaúton nekem is kényelmesnek tűnt a hetes. Aztán hogy egyébként mennyire nem, azt mindenki tudja.
Meg az a gáz az ezredessel, hogy az éves bizti, adó, szerviz meg guma is vagy két kiló... És akkor még nem tankoltad meg nem törted.... De úgy láccik nemolyan rossz a rendőri fizu....
Eccer mentem egy gixis srác mellett a hetessel. Olyan 160 körül kivette kerékre, aztán nem is tudom, meddig ment így vele... 200 biztos volt és még ki se értünk a városból. Kész agyhalál...
Bár a francot érdekli. Biztos hallottátok, hogy a Paut McCartney első felesége, a Linda is meghalt rákban. Pedig ott biztos nem volt gond a lóvé a gyógyításra.
A lényeg, hogy a máj, a cerka meg az egyensúlyérzék működjön.... A többit megvesszük