Pedig egy autót nehezebben lopnak el, mint egy motort! Szerintem! De majd jönnek, akik mást mondanak
Félre a rossz tréfát, jó, hogy a legmegfelelőbb társasághoz fordultál . Sokan vannak, akik 0 motoros előélettel ültek fel rá (pl én) és merem állítani, hogy agyban dől el minden.
Ha megfelelően használod és kihasználod, akkor garantáltan jól döntesz és majd jót dönthetsz a GSR-rel. Próbáld ki és vedd meg! Sokat nyerhetsz vele. Pl. a klános barátokat
üdv
Köszi, egyre erősebb a késztetés. Még azon gondolkodom, hogy 1-2 éves használt, vagy nullás legyen. Végülis a használt már elbukta azt a pénzt, amit el kellett, megnézetni pedig meg tudom egy kedves motoros baráttal, 15 év motoros tapasztalattal és bütyköléssel a háta mögött.
Sziasztok!
Egy szomorú eset után (ellopták a kocsimat) úgy döntöttem, hogy átnyergelek. Korábban már motoroztam, bár nem sokat, 250-es motoron. Most, kb. 6 év kihagyással szeretnék újra. Már régóta gyönyörködöm a GSR-ben, ő az első számú célpont, de szeretnék előtte tájékozódni, és Ti vagytok a legmegfelelőbbek, hogy ebben segítsetek nekem. A teljes fórumot nem olvastam még végig (kicsit erős is lenne), inkább felteszem a kérdést:
- újrakezdéshez, városi és kisebb túrákra, örömmotorozásra és mindennapi használatra jó választás-e a GSR?
- a "skizofrén" jelző mennyire érvényes a motorra?
- Mint újrakezdő, ne keressek-e kisebbet, vagy válasszam ezt, ami később is kielégíti a nyugodt motorozgatós stílusomat, most pedig segít tanulni?
Szeva! Hol és kivel és mennyiért csinálták
Mert én is már érdeklődtem a Martinos srácnál de már egy éve nem akar jelentkezni.
Nem tudsz feltenni róla vidit hogy haljuk a hangját is
Szevasztok Nakederek!
Mi is gurultunk egy nagyot,Lepsény,Siófok(Gyros,csavarós fagyi)Veszprém,Akja,Tapolca,Veszprém?Almádi útvonalon,LacziPitykóval.
Este 8kor már nem volt annyira kellemes,főleg egy pólóban a börruha alatt
Gokártozásban én is benne lennék,utána meg lángos evés
Ha meg lesz az időpont szóljatok
Örülök,hogy mindenkinek jól telt a Vasárnapja
Tutisnak meg külön köszönet és a hozzáállása is példás!
Pedig egy autót nehezebben lopnak el, mint egy motort! Szerintem! De majd jönnek, akik mást mondanak
Félre a rossz tréfát, jó, hogy a legmegfelelőbb társasághoz fordultál . Sokan vannak, akik 0 motoros előélettel ültek fel rá (pl én) és merem állítani, hogy agyban dől el minden.
Ha megfelelően használod és kihasználod, akkor garantáltan jól döntesz és majd jót dönthetsz a GSR-rel. Próbáld ki és vedd meg! Sokat nyerhetsz vele. Pl. a klános barátokat
üdv