Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tévedsz,, éveken keresztül a fellegekben jártam Persze,hogy oda vágyom mindig
Te mindig a fellegekbe vágysz...
Haliga mindenki.

Később azé nem jó mert korábban megyek kb. 2 kor! De nem kapkodok,,,,lassan átgurulok a rakparton Szentendrén. Aztán szépen fel a fellegvárhoz.
Én is terembe jártam a 22.kerbe (Bécs), giga nagy volt...
sajnos a színvonalról (még) nincs semmilyen viszonyítási alapom, nemhogy ausztriai

a zámolyi egy fedett pálya (teremgokart) és ott is van időmérés, versenyek, stb. Nem olcsó, de néha-néha a motorozás helyett/mellett bele kell, hogy férjen
Szeva!

Nagyon jó dolog a gokart! ára
Én még Ausztriában jártam sokat. Rendes hivatalos pálya, versenyek, időméréssel. Hibátlan játék!

Itthon közel nem ilyen a színvonal és nagyon drága!

Részemről ezért marad ki, sajnos.

Utoljára tavaly a Hringen mentem, még BlackNet( )-el...le is toltam mindenkit. (pedig azok gyengusz gépek voltak)
mély tiszteletem!

Nem, velem sem történt semmi, elment pár km a koszos-poros 83ason (cseszneki részen óvatosan, ki arra jár)

Tegnap megleptek egy gokart-jeggyel, embertársaim, aki még nem próbálta, sűrgösen próbálja, én megfertőzödtem azonnal , a győrzámolyi pálya az egyik legjobb. Akit érdekel, szóljon, én ja övő héten tuti megyek.
üdv
Sipi,

en benne vagyok, kicsit kesobb is jo neked?
morgen
Jó reggelt!

Aki akar jönni ma pályázni, kakucsring délután
Ahogy megkaptam a kereket,rá fél órára már gurult is a kutyuli!
Öcsi LAli nagyon profi
Most nincs az a morgó hang sem,amit már új korában is hallottam!
Jól bezsíroztuk és ezzel egy jó darabig nem lesz gond.Jövő héten a hátsó kerék csapágy lesz újrazsírozva! Sajnos semmi előjele nincs ennek a problémának,ezért célszerű átnéz/et/ni!
Megéri,mert ha a csapágy beáll menet közben...
Mi a túró? Az összes 599 köbcentis punnyad?
Na szép mondhatom

Álméletileg, ha nincs rossz idő. Du. 2 magasságában megyek 1 laza Visegrádot.
Ha valaki gyün,,,,akkor már 2 en leszünk

Reggelt felnézek.

No pá!
Látom sikerült kiszedni a kerékből. Meg is csináltátok a motort? Kész van? Mert ha igen akkor gratula
Na most értem haza!
Köszi szépen Tutis,hogy elküldted a csapágyakat!Jövő hét végénél elöbb nem lett volna!5 és fél órát vártam,míg leért a kerék!
De meg lett és már is mutatom,hogy miért is történt mindez!
Az első képen az a csapágy látható ami bent volt az én felnimben.Ez a csapágy most lett kiszedve előszőr mióta kihoztam a motort a szalonból

A második képen a Tutis féle csapágy ,amiben azt hiszem van 10ezer kilométer.

Mind a két kép egyből készült ahogy kiszedtük a felniből a csapágyat

Tehét gyárilag alig van benne zsír,ráadásul az enyém teljesen száraz.
Javaslat,kerékcsapágyak újrazsírzása
És a kiskrapek is kiment osztályba
Hmmm. A ló nem büdös ! Így igaz ! Max csak nagyot szarik és 20 litert pisil. De nem büdös !
na az én férjemet semmivel se lehetne rávenni,szerinte a ló nagyon büdös pedig csak lószaga van...az ember is büdös lenne ha nem fürdene,igaz?
Képzeld, ma lovagolt a párom Életében előőőőőszőőőőr !

A kép!
EEEgen. Más is használja. Már mesélték. Zúzodásra is állítólag nagyon jó!
Én ne érteném?
Akinek részben írtam, hidd el érti! Nagyon is! Ugyi?
Nyerítesz már?
Ízlik a zab?
Vigyázz mit írsz!
"Ma is kint voltam a lovaknál, leápoltam 5 pacit"
Ezt lehet többféle képpen is érteni....
meghúzódott a nyakam a héten,aztán melóban olyan kenőccsel kentem be,ami kámforos,a lovak lábára használjuk ha meghúzódik nekik,meg a patára is jó-és a nyakamra nagyon jó volt