sajnos a színvonalról (még) nincs semmilyen viszonyítási alapom, nemhogy ausztriai
a zámolyi egy fedett pálya (teremgokart) és ott is van időmérés, versenyek, stb. Nem olcsó, de néha-néha a motorozás helyett/mellett bele kell, hogy férjen
Nem, velem sem történt semmi, elment pár km a koszos-poros 83ason (cseszneki részen óvatosan, ki arra jár)
Tegnap megleptek egy gokart-jeggyel, embertársaim, aki még nem próbálta, sűrgösen próbálja, én megfertőzödtem azonnal , a győrzámolyi pálya az egyik legjobb. Akit érdekel, szóljon, én ja övő héten tuti megyek.
üdv
Ahogy megkaptam a kereket,rá fél órára már gurult is a kutyuli!
Öcsi LAli nagyon profi
Most nincs az a morgó hang sem,amit már új korában is hallottam!
Jól bezsíroztuk és ezzel egy jó darabig nem lesz gond.Jövő héten a hátsó kerék csapágy lesz újrazsírozva! Sajnos semmi előjele nincs ennek a problémának,ezért célszerű átnéz/et/ni!
Megéri,mert ha a csapágy beáll menet közben...
Na most értem haza!
Köszi szépen Tutis,hogy elküldted a csapágyakat!Jövő hét végénél elöbb nem lett volna!5 és fél órát vártam,míg leért a kerék!
De meg lett és már is mutatom,hogy miért is történt mindez!
Az első képen az a csapágy látható ami bent volt az én felnimben.Ez a csapágy most lett kiszedve előszőr mióta kihoztam a motort a szalonból
A második képen a Tutis féle csapágy ,amiben azt hiszem van 10ezer kilométer.
Mind a két kép egyből készült ahogy kiszedtük a felniből a csapágyat
Tehét gyárilag alig van benne zsír,ráadásul az enyém teljesen száraz.
Javaslat,kerékcsapágyak újrazsírzása
meghúzódott a nyakam a héten,aztán melóban olyan kenőccsel kentem be,ami kámforos,a lovak lábára használjuk ha meghúzódik nekik,meg a patára is jó-és a nyakamra nagyon jó volt
Később azé nem jó mert korábban megyek kb. 2 kor! De nem kapkodok,,,,lassan átgurulok a rakparton Szentendrén. Aztán szépen fel a fellegvárhoz.
a zámolyi egy fedett pálya (teremgokart) és ott is van időmérés, versenyek, stb. Nem olcsó, de néha-néha a motorozás helyett/mellett bele kell, hogy férjen
Nagyon jó dolog a gokart! ára
Én még Ausztriában jártam sokat. Rendes hivatalos pálya, versenyek, időméréssel. Hibátlan játék!
Itthon közel nem ilyen a színvonal és nagyon drága!
Részemről ezért marad ki, sajnos.
Utoljára tavaly a Hringen mentem, még BlackNet( )-el...le is toltam mindenkit. (pedig azok gyengusz gépek voltak)
Nem, velem sem történt semmi, elment pár km a koszos-poros 83ason (cseszneki részen óvatosan, ki arra jár)
Tegnap megleptek egy gokart-jeggyel, embertársaim, aki még nem próbálta, sűrgösen próbálja, én megfertőzödtem azonnal , a győrzámolyi pálya az egyik legjobb. Akit érdekel, szóljon, én ja övő héten tuti megyek.
üdv
en benne vagyok, kicsit kesobb is jo neked?
Aki akar jönni ma pályázni, kakucsring délután
Öcsi LAli nagyon profi
Most nincs az a morgó hang sem,amit már új korában is hallottam!
Jól bezsíroztuk és ezzel egy jó darabig nem lesz gond.Jövő héten a hátsó kerék csapágy lesz újrazsírozva! Sajnos semmi előjele nincs ennek a problémának,ezért célszerű átnéz/et/ni!
Megéri,mert ha a csapágy beáll menet közben...
Na szép mondhatom
Álméletileg, ha nincs rossz idő. Du. 2 magasságában megyek 1 laza Visegrádot.
Ha valaki gyün,,,,akkor már 2 en leszünk
Reggelt felnézek.
No pá!
Köszi szépen Tutis,hogy elküldted a csapágyakat!Jövő hét végénél elöbb nem lett volna!5 és fél órát vártam,míg leért a kerék!
De meg lett és már is mutatom,hogy miért is történt mindez!
Az első képen az a csapágy látható ami bent volt az én felnimben.Ez a csapágy most lett kiszedve előszőr mióta kihoztam a motort a szalonból
A második képen a Tutis féle csapágy ,amiben azt hiszem van 10ezer kilométer.
Mind a két kép egyből készült ahogy kiszedtük a felniből a csapágyat
Tehét gyárilag alig van benne zsír,ráadásul az enyém teljesen száraz.
Javaslat,kerékcsapágyak újrazsírzása
A kép!
Ízlik a zab?
"Ma is kint voltam a lovaknál, leápoltam 5 pacit"
Ezt lehet többféle képpen is érteni....