Ha annyi bent marad ott, hogy nem ég el, akkor az a henger nem működik! Elöbb ki megy a kipufogó szelepeken....
A régi, karburátoros öreg szutykoknál előfordult, de ott igencsak panaszkodtak teljesítmény csökkenésre is.
én is mentem már az idén januárban egy kicsit , mikor jobb idő volt , de mégis cefetül megfáztam , most nem mertem megkockáztatni , felénk nagy volt a szél egyébbként is.
"SZerintem meg gyűrütörése van és a benzin befolyik az olajtérbe!Ez okozhatja az olaj elszineződését és a hígabb olajnál is kigyulladhat az olajnyomást jelző lámpaSzerintem,de ez csak az én teoriám
De remélem csak egy kis dolog van és hamar tud megint motorozni!"---ezt írtam még délelött
Akkor a verést kell alkalmazni EGyre több ilyen féreggel találkozom,aki ember ként próbál viselkedni!
Mi a f@szért gizdázik?Köcsög fasszopó buzi,hogy szopná ki az anyjából,azt amit az apja bele vert
én már mentem idén egy karikát,nagyon jó volt.Csak nagyon beöltöztem.Tőlem ez nagy teljesitmény mert ilyenkor még soha nem mociztam,kicsit nagyon fázós vagyok
Tudom miről beszélsz
A régi, karburátoros öreg szutykoknál előfordult, de ott igencsak panaszkodtak teljesítmény csökkenésre is.
De remélem csak egy kis dolog van és hamar tud megint motorozni!"---ezt írtam még délelött
Mi a f@szért gizdázik?Köcsög fasszopó buzi,hogy szopná ki az anyjából,azt amit az apja bele vert
Csao taresz
neeeeeeee,hát ezt akkor meg kell vernünk