Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

SZerintem meg gyűrütörése van és a benzin befolyik az olajtérbe!Ez okozhatja az olaj elszineződését és a hígabb olajnál is kigyulladhat az olajnyomást jelző lámpa Szerintem,de ez csak az én teoriám
De remélem csak egy kis dolog van és hamar tud megint motorozni!

Milyen színű a GSR?
Jóó reggelt
Szia!

De, hengerfejes.....mert van rajta!

Na, komolyan.
Elég ijesztő az általad leírt jelenség!
Az olajszintet álló motornál, függőleges helyzetben nézed, ugye?
Nos, ha az olajnyomás kimaradást nézzük az nagyon nem jó! Esetleg kevés olaj van benne vagy egykerekeztél?
Mennyi ideig világított a lámpa? (addig nem volt olajnyomás a rendszerben!)
Ha 1-2 mp-re, akkor talán nem történt még baj. Ha tovább, akkor már károsodhatott a motor.
Utána kell járni, hogy mi okozhata. Talán a fentebb említett dolog egyike? (ez a jobbik eset)

A "hengerfejes" dolog, az egy másik történet. Nézd meg a kiegyenlítő tartályt, hogy mennyi folyadék van benne és milyen színű.
A motorolaj színét is nézd meg. Ha másképp nem, a beöntőnyíláson nyúlj be és valamit márts bele és néz meg milyen lesz rajta az olaj.

Vízhőfok normális?

Várom a fejleményeket!

Üdv: Én
Délutan viszem csak gondoltam hatha tudtok valami okosat mondani nekem.
én javasolnék egy szervízt mert lehet nagy a gond..
Sziasztok GSR-es ek,
Találkoztatok olyannal, hogy menet kozben kigyullad az olajnyomas visszajelzö lámpa 6000-es fordulatnál?
A kis ablakon nezve az olaj az egyik pillanatrol a masikra hirtelen fekete lett es a maximumon van.Pedi tegnapi meg sarga es a ket vonal között volt.
Ugye nem hengerfejes.
udv,
mindig korán kelek Sajna melóba kell menni...
Yo morgen!
morgen
Ilyen korán reggel itt?
Halihó!

Elsősegély csomag nem jár, szerszámkészleted meg van, a bal oldalon szedd le a fekete hosszúkás idomot az ülés alatt és mögötte van.
Hello mindenkinek !

tudnatok segiteni egy kerdesben?

ket hete vettem hasznaltan egy GSR 600-at

de nem kaptam hozza elsosegely csomagot
es szerszamkeszletet. Az lenne a kerdes, hogy
ezek uj motorhoz jarnak e?

Koszi
Meg mást is.....
Haggyadmááá magad...
minden van semmi.
Na mi van, semmi?
csak nem te is? Azaz te sem?
aki viszont nem tudott ma gurulni azzal együtérzek
szerintem ma minden motoros úgy szervezte a napját hogy motorozhasson
a két sportmocisra gondolsz?

Én csak 70km-t mentem, de nagyon kellemes volt, egymillió motorossal....
csak az a baj hogy a garázsban mindent arrébb kellett rugdalnom hogy beférjen a mocim.Még jó hogy jött a bátyám,ő segitett kiszedni a nappaliból a mocit
Itt Tatabányán a Turul madárnál voltak vagy ezren(motorosok persze).Elindultam a benzinkútra lemosni a mocit,de álltak vagy 20-an előttem a mosóban.Szégyenszemre ugyanolyan koszos mocival jöttem haza,Bordót nem láttál(busát )?
én is most értem haza, Perbálon láttam egy bordó GSR-t harmadikként, Tatabányán meg egy kék busát, meg még vagy 500 morot útközben.
Mese nincs itt a jó idő
az én fiam is motorozott a tesóm mociján