Motoroznék én, de sajnos dolgozom :S másodállás, valamiből el kell tartani a motort.. Majd holnap ha marad a jó idő teszek bele pár kilométert.
A "nokócső" csak azért nem tetszik mert szerintem csúnya lesz tőle a motor... való igaz viszont hogy többet véd mint a gomba, és ha egy ilyen madár vezet mint én, lehet hogy jó lenne
Nagyon szép a jószág... sok jó ötlet, és jól megcsinálva. Egy ilyen felnicsíkot mejd én is be fogok szerezni, nagyot dob szerintem bármilyen motoron. Meg persze egy bukógombát mert az kell...
egyáltalán nem ér bele, ez az ideális kormány rá szerintem. 3 lyukat kell fúrni a markolat miatt (összesen), mert akkor nem forog el, műanyag pöcök tartja stabilan..
Köszi Tesó, igyekszik az ember! Még a hűtő oldalán a műanyag lesz lefestve, plusz a hátsó idom lesz színre fújva mert most eltér az árnyalat ( k6-os szín). Ja meg egy fém fékcső és megvan minden amit akartam
Marhaaaa Nem a kezemben,hanem a zsebemben,teeeeeeeee
de nem így van,csak nem szarok oda ahol eszek
...és igenis tudatlan vagyok,hozzád képest,mert te egy Corre vagy
Mi az tezsed? áááá értem már pesti szleng ,de mi ajelentése?
Még 1 hónap és indul a szezon .
Hátsó gumit intézem , de még nem tudom melyiket válasszam
/ vágott slick , DUNLOP D252,CONTINENTAL Road Attact,MICHELIN Pilot Road 1 vagy 2 /
Röviden ennyi
Ui.:BADLAC ? KM-nél tartassz ? ÁDÁM látott csütörtökön a Keleti és Blaha között
A piros és szép motorokat könnyebb meglátni és ... !
A "nokócső" csak azért nem tetszik mert szerintem csúnya lesz tőle a motor... való igaz viszont hogy többet véd mint a gomba, és ha egy ilyen madár vezet mint én, lehet hogy jó lenne