Mi?
Itt alvás?vagy nem mész haza,mert jobb itt int otthon?Meg menjünk csajozni? Akkor valóban,mert nagyon tudok inni,ha buli van
Jaaaa,vagy ááá már értem,azt sem én kértem te ajánlottad fel,mert ""ezért vannak a barátok"!
Paksra lejövök a csapattársammal(Ótóval),és ha lejösz értem akkor tova veled megyek!Ha meg nem gyüsző Kénytelen leszek a csapattársamat rábírni,h dobjon el!(húzta a száját,de belement!)
Enyémet?Nekem nem volt semmi ügyem amiben neked segíteni kellett volna!Akármiben megkértelek,zéró reakciót kaptam!Részedről ez a barátság,de megtanúltam valamit,holott a lelkem nem ezt diktálja,hogy ha tüzet fellobantják akkor nem oltom el!Ez mind a pozitív és a negatív dolgokban egyaránt igaz!Apropó ezt viszont Neked köszönhetem!
Ja, az a tied volt és én mondtam az 5letet,de nem tartottam pisztolyt a fejdhez és egyből beleegyeztél!
Viszont mikor még nem voltál itt a topicon nem is volt ilyen hangvételű ercelődés és élezett hangulat!
De Te vagy a rendőr és neked mindent lehet "LEGÁLISAN"!
Itt alvás?vagy nem mész haza,mert jobb itt int otthon?Meg menjünk csajozni? Akkor valóban,mert nagyon tudok inni,ha buli van
Jaaaa,vagy ááá már értem,azt sem én kértem te ajánlottad fel,mert ""ezért vannak a barátok"!
Amúgy szerintem ok, ha valami van szólok. Pakson hova menjek?
Ja, az a tied volt és én mondtam az 5letet,de nem tartottam pisztolyt a fejdhez és egyből beleegyeztél!
Viszont mikor még nem voltál itt a topicon nem is volt ilyen hangvételű ercelődés és élezett hangulat!
De Te vagy a rendőr és neked mindent lehet "LEGÁLISAN"!
Max 11-kor végzek Pakson,és utána!Ha gondolod csatlakozhatsz!
Agyamra megy néha a munkám.
Most értem csak haza!Visszaolvasok oszt írom tova!