Reggelt ! Kato28 Te hogyan állsz a vételhez? Gyakorlatilag meddig jutottál? Feltételezem, h
GY S megyében fogsz vásárolni és nem 120 km-re onnan. Küldhetnél egy mailt, h ott nálatok milyenek a feltételek.Szerintem olyan igazán nagy különbség nincsen, az én környezetemben a legkisebb különbség 40.000 a legnagyobb meg...................
Tehát a dolog ott tart, hogy. Látátok már élőben a sötétmeggybordómetál GSR-t? Tehát nem a pirosról beszélek. Nem akarok faszságot irni, de a katalogusban piros van ennek meg olyan a színe mint a 2007-es SV bordó. Na a lényeg az, hogy megtaláltam a számomra legkedvezőbb verziót. A cascon is
múlhatnak dolgok. Lett kontaktom, igaz csak totálkárra és lopásra fizet. De nem is havi 12.000 a díj.
Olyan 70%-ban tartok ott, hogy hajrá gsr . Itthon is oldódik a helyzet, nagyon szeretném ha össze
jönne. Főleg cascós ötleteket várnék. Igaz az, hogy csak o km-es mocira lehet kötni Ezt én nem iga
zán hiszem. Eddig össz-vissz 8000 pár száz km-t motoroztam váltós 125-tel bezárólag. Az A-t most csinálom, de a rutin és a gyakorlat már nem lesz meg az idén az időjárás miatt. . Na ez van. Remélem a jövőhéten már nagyon fogok mosolyogni.
A kedvezmények, a kedvező törlesztő részlet legyőz minden kilómétert!