kevesebb kaja, kisebb pocak, jobb gumi, és nincs baj
Egyébként a következő gumim nem ez lesz. Erdei motorzásba csapott át a múltkori túrám, és nagyon szarul viselkedett a hidegebb aszfalton.
Sok minden szerepet játszhat! (és ez igaz más gumiknál is)
Valószínű közúton volt ez. Az lehet poros stb. A gumi lehet hideg volt, magas guminyomás stb.
Jó körülmények között semmi baj nincs a BT014-el!
(Lásd. adatlapom/fényképek)
Most beszéltem Kykee tezsvírünkel,és nagyon-nagyon bánatos, me még mindig nem érkezett meg neki a berendelt tengely,távtaró,csapágy!
Nincs valakinek? SOS-ben kéne neki!Most nincs gépközelben ezért tolmácsolom a kérését!
(csak köccsönbe kéne )
Előre is köcce a segitség!
gut ! ez a BT 014 , ma egy " lassú " tempojú döntés közben " túladagoltam a gázt" és ki csúszott a gép fara , szinte már a könyököm érintette az aszfaltot , enyhe gázevétel - kicsi első fék és fülig ér a szám mert azonnal vissza ált a rend és megúsztam a csúszást / persze rövid naciban voltam /
Én annak a mottónak a híve vagyok,hogy minden hónapra jusson egy kis öröm!
A többi az lehet full meló,mert bekell fizetni a sárga csekkeket! ...tehát muszály!
Voltam megnézni a gúnyát,van is a méretemben! Hétfőn szerintem el is hozom!Szerinted nem adnak rá vmi kedvezményt?
Próba cseresznye!
Egyébként a következő gumim nem ez lesz. Erdei motorzásba csapott át a múltkori túrám, és nagyon szarul viselkedett a hidegebb aszfalton.
TUTIS köszi a tipp,gyűjtök rá .
Valószínű közúton volt ez. Az lehet poros stb. A gumi lehet hideg volt, magas guminyomás stb.
Jó körülmények között semmi baj nincs a BT014-el!
(Lásd. adatlapom/fényképek)
Most beszéltem Kykee tezsvírünkel,és nagyon-nagyon bánatos, me még mindig nem érkezett meg neki a berendelt tengely,távtaró,csapágy!
Nincs valakinek? SOS-ben kéne neki!Most nincs gépközelben ezért tolmácsolom a kérését!
(csak köccsönbe kéne )
Előre is köcce a segitség!
A többi az lehet full meló,mert bekell fizetni a sárga csekkeket! ...tehát muszály!
Mostan szabadnap volt!
Siófok,balaton,fürdés nélkül,osztán Tarka Tesónál voltunk Mr.-nével,taliztunk Kykee-vel is,oszt gyí haza... Az aszfalt izzot,a gumi fogyott....de jó volt,csak rövid...
Nálad mizu,hogy vagyol?
Haya meló vagy a pihenés másodperceit éled ?
Sajnálom,de én nem tudok ott lenni!
MI IS .........
Ott leszek!
GSR600-hoz Ermax műanyag idomok és plexik kaphatók!
www.motorparts.hu
Infoline: 0620/974-5837
Természetesen ott leszünk! (családilag)
Majd még, hívlak, hogy hol találkozunk meg miegymás....