Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na a cipővel gondban vagyok.
Tavaly fila volt 6hónap+1hét.
Előtte puma volt,szintén zenész!
Volt adidas is,pont ennyi!
Most mit vegyek?Már mind ocsmány és kinai.
Ilyen logika mentén lett a legdrágább utcai nadrágom (több mint 30 rugó volt 5 éve..de piszkosul tetszett) az egyik legolcsóbb. Minden alkalommal amikor felveszem, csodálkozom, hogy még mindig milyen jól bírja..Közben a Levi's farmerokat, amik szintén nem éppen szarok, évente "elhordom"..aztán lehet venni a következőt. Az ár nem minden.. cipőre se költök páronként évente 7ezernél többet (ha leosztjuk az árát a használat időtartamával)..igaz 5 évig lazán bírják
Ha gondolod nyugodtan hivatkozz rám!
http://aranyoldalak.hu/hirdete...
Szerintem elgurulhatnál vele Tamásiba!
Van egy jó szerelőm!
Mennyi van a gépedbe? Ugy látom az utolsó széria (nekem is ilyen volt)
Nem vagyunk mi hülyék!Ebből is látszik,hogy GS-ünk van!
Itt meg a bótban azt veszed ami épp van!Néha nem fekete a banán!
Néha még a pálinkába sem tenném be!
Ja!
Az egyik nagy tudású munkatársnőmmel veszekedem évek óta,hogy én hülye vagyok,mert elmegyek egy plázába ruhát venni.
Barátnőm szintén az ö pártján volt évekig.
Mikor kimennek a piacra vesznek 7-8ezer környékén egy farmert,"mert a boltba ez 15ezer"!
Barátnőm a három év alatt belátta,hogy inkább vesz egy "fisbón" farmert 3000.-ért és mellé még akármit,mint a piacos szarokat.
Egy farmerja sem bírta 3-4 hónapnál tovább,most meg évente egy kettőt koptat.
És éppen tegnap látta be!
Egy év alatt cserélte le a ruhatárát az akciós fisbón ruhákra!
Ezt itt szinte meg sem tehette eddig.
Hol veszel 1500.-ért divatos kabátot?
Nem kell,de megveszed.Kidobhatod a régit.Miért ne?
Vidéken ez sincs!Ne panaszkodjatok.
Sőt még prostituáltnénik sincsenek!
Plázában még a retinapetting is ingyenes!
Cémegából eddig nekem csak kitűnő ruháim vannak, és nem keveset vettem már onnan. Ugyanígy kitűnő élelmiszerek a Sparban és a Lidl-ben (saját termékeik). És itt kapcsolódok vissza a topikhoz, hogy onnan van a motoros esőruhám, amit még le kell tesztelni.:-)
Nem az a többlet!
A többlet ott jön ki,hogy bemész egy gagyi boltba,nem írom hogy kínai,mert már összefolyik a más boltokkal!Kerül egy póló 2990.- körül.
Leakcióznak 1990-2490 környékére!
De bemehetsz egy a nagyvárosban már egy Filiprásszelba vagy egy Nyújorkerbe ott meg 890.- mindíg!
Mert egymás valagában van "20 bót" és leverik az árakat.Felénk van egy kettő és inkább adnak el napi 1db pólót keresnek rajt 2500.-t,mintha tizet adnának el ennyi haszonnal!
Nem is érdekli őket.
Az egészben a pláne, hogy mindegyik kínai, csak a drágábbik hamarabb szétmegy!
Ma vettem a keresztlányomnak egy melegítőt.
Itt 3800.- volt egy elég szar, csúnya gagyi fos.
Cémegában 4890.- volt egy Diznis hercegnős plüs rózsaszín.
-20% kedvezmény=cirka 4000.- Ez meg csodálatos!
Nagy a tűrőképessége a vidéki embernek.
Papás üzemmód: 4-5000.nél váltok. 100-110 km.
Sajnos már egy ideje nem igazán megfelelően dolgozik a motor.
5.-ben, 6.-ban olyan mintha sor 4-es lenne.
Nyomaték eltűnt belőle.Azóta eszik többet.
Fél gáztól semmi reakció.
Emlékszem a régi szép időkre mikor 2 személlyel 7000-fordulatot 6.-ba (140km/h) odahúztam és megindult mint az állat. (mostanihoz képest)
9000-ig úgy kipörgött mint a fene.
Most viszont már csak állom.
1 személlyel 6.-ba 8000-ig nem pörög ki.
Tudom hogy nem egy sportmotor,de a mostani teljesítménye,bolhafing
Volt rá példa hogy utolértem egy személyautót a 6 úton.
Észrevett, elkezdte nyomni neki.
Gondoltam megyek utána amíg birok.
Egyszer csak durrant a motor és úgy megindult hogy szinte megijedtem .
De sajnos pár km után a teljesítménye megint eltűnt.
Próbáltam már vagy 4 flakon STP INJEKTOR+KARBURÁTOR TISZTÍTÓT,
de nem ért semmit.
Szervizbe vittem,kipucolták a karbit (szerintem nem) de semmi változás.
Most már rászánok egy kis időt és szétszedem én.
Hát kb ennyi az történet.
Nem Budán kell albiba menni (ott rosszabb helyen kerül annyiba a lakás, mint Pesten jó helyen), hanem Pesten, még elfogadható helyen, többedmagával megosztva a lakbért és a rezsit. Úgy 35ezerből megvan.
Uhh, ez elég rossz szitu. Hallottam már ilyenekről. Budapesten kívül talán csak az éttermek, vendéglátó helyek valamivel olcsóbbak, és a lakbér, ingatlanok (habár leesett az állam a pécsi lakásárak láttán). De az élelmiszer ugyanannyi, a műszaki termékek sokszor drágábbak. Manapság is a szállítási költségre hivatkozni elég átlátszó, amikor kamionba berakva minimálisra jön ki az 1-1 termékre jutó plusz összeg.
Gratulálok!
GYÁRIT használd!
Jóaz!
EssO
És még is élünk!
Most képzeld el a vidéki embert!
10ezres városban laktam ott sincs semmi!Nincs nyitva egy kocsma este 9-kor.Nincs egy olyan hely,ahol vasárnap reggel egy kávét esetleg egy péksüteményt megehetnénk.Reggeliről ne is álmodj!
Nincs egy normális ruhabolt és cipőbolt.Menj el Szekszárdra,Pécsre,Kaposvárra,Fehérvárra!
Nem kapsz egy rohadt farmert sem.Ha esetleg műszaki cikkre vágysz,akkor is utazz el valahova.Mikor hazaviszed a megvásárolt akármit és netalántán elromlik,akkor vidd vissza.Vettem egy XBox irányítót Siófokon és elromlott.Visszavittem,de nem forgalmazzák már csak Fehérváron!Menj fel és talán van még.Felmentem és volt.
Mondom nekik próbálják ki.DE NINCS A TESCÓBAN XBox!Akkor vissza a pénzt!
Azt nem lehet,mert nincs benn a 72 órában!
Hazaviszem bazmeg az is szar!Másnap vissza és kérem a pénzt!
Vettem 4500.-ért és belekerült kb 20.000.-be!
Semmi nincs vidéken!
Nem is beszélve,hogy TE bemész egy multiba és megveszed azt, amit itt kb +40%-al többért ÉN!
Csak egy példa:
LIDL- sült csirke fűszersó :29.-
CBA itt: 249.-
ÉS ez csak egy dolog.
Szerintem nem vagytok ti olyan messze semmitől, hanem a Vidék van messze Pesttől!
Fizetésekről se feledkezzünk meg!
Lassan örülünk,hogy 3 vagy 4 műszakos munkarenddel keresek 80.000.-85.000.-ig!
Felétek a kukatúrkálók többől élnek!
Cimborám Budán vett ki egy albit 65.000.- körül fizetett érte.Napi szinten oda busz metró villamos kombóval bohóckodott,meg vissza is!Aztán keresett kb 100.000.-et.Arra nem futotta,hogy hazajöjjön meg egyen!
Itthon keresett 95.000.-et és otthon lakott nem kellett fizetnie semmire,mert az anyjáék nem kértek pénzt tőle.
Elment megváltani a világot!
Kezd elég off lenni a téma, de el kell mondanom:
Eléggé körül vagyok véve öregekkel 80 év felettiekel. Unokatesom anyukája öregek otthonába került, mert eléggé leépült szellemileg.
Mindegyik öreg a magányra panaszkodik, mégis minden"ingertől" távol akarják tartani magukat, semmi se érdekli őket. Unokatesom megfigyelte, hogy az otthonban is magányosak, nem foglalkoznak egymással, lenézik egymást, (persze ok, hogy nagyot hallanak, nehezen mozognak, rossz a felfogásuk stb). A hasonszörüek nem partnerek számukra. Csak a fiatalok társaságára vágynak, azok törödésére, szinte semmit nem akarnak csinálni, dehát ki az aki a semmittevésben társ akar lenni.
Nezd meg ha tudod en ugy tudom pesten van kirendeltsege ennek a cegenk "Autonet"hatha ott van ehez kozeli arban ,itt ahany uzlet annyi ar en nem lepodtem meg semmin:)
Ennyivel drágább ott a Castrol? Érdekes, mert mindenhol a Motul szokott többe kerülni. Mindenesetre a Castrolt én sem javaslom, nekem egyáltalán nem jött be.
Hol kerül ennyibe a Motul? Láttam pl. Nagykanizsán olcsóbban is, de én pesti vagyok, nekem itt kéne valahol a környéken...
Szerintem olyan korban az embernek legfeljebb fizikailag van szüksége a zöldre, természetre, nagyobb terekre, de mentálisan biztos nem. öreg korban nincs rosszabb a mentális leépülésnél, ingerszegény környezetnél. Sokan itt követik el a hibát.
Koszi de nekem ez van ithon