Sziasztok Szép jó estét mindenkinek! Nekem ugyan enm jó ... mert ugyfelbasztam magam ahogyan azt csak lehet .. a tény állás a következő : olajcsere legszűrő csere a motoron. vettem 3 L er full szintetikus repsol 10w40 et légszűrőt úgy ahogyan azt kell
a légszűrőt sikeresen kicseréltem . na mondom most jöhet az olaj kicsavartam a betöltőnyílást leszedtem az olajszűrő házon a deklit kicsavartam az olajteknőn a le eresztő csavart úgy ahogyan azt illik.. kifolyt az olaj szűrő be na mondom visszacsavarok mindent aha itt jött a probléma az olaj szűrő ház alsó csavarja eltört...na mondom fasza de mivel tő csavar(mind két vége menetes) kicsavartam mondom meloba csináltatok hozzá 1 újat nem nagy gond ! erre tekerem vissza alul az olaj le eresztő csavart ..jelzem nem nagy erővel húztam be hopp megszakadt a menet...:S na mondom ez is fasza.. leszedtem az olaj teknő deklit és így kompletten most csináltathatok új menetet + csavart... Tanuljon mindenki a hibámból csak óvatosan ! a kérdésem a következő lenne szerintetek egy tömítés mennyibe kerülhet oda az olajteknőhöz? mert még nem volt szerencsém ilyesmit cserélni .. Előre is köszönöm Sziasztok
Piran-Bled-Koper meg volt egy kis Trieszt és Ausztria is. Kár, hogy csak két napból áll a hétvége, mert az út nagy részét autópályán tettük meg, ill. visszafele Maribortól közúton. Nem is akartunk hazajönni.
Átlépve a határt a DL futóműve is panaszkodott, érezte, hogy hazaérkezett. Az autósok is elkezdtek ránk vadászni.
Tavaly mi is végig mentünk a Lesu-tól Biharfüredig. Két óra állva motorozás, de megérte.....
Az Erdélybe induló csapatnak szervezni akarok egy kunkort a Draganhoz, bár eddig nem tudták!
Nem kapcsol az agyad!
Viktor válasza, hogy Surány az jó volt, Én az Ő képeire írtam, hogy az viszont biztos nem Horány!
A 2 dolog között nincs kapcsolat, csak szójáték.
Eddig azt hittem, hohy te ebben jó vagy!
a légszűrőt sikeresen kicseréltem . na mondom most jöhet az olaj kicsavartam a betöltőnyílást leszedtem az olajszűrő házon a deklit kicsavartam az olajteknőn a le eresztő csavart úgy ahogyan azt illik.. kifolyt az olaj szűrő be na mondom visszacsavarok mindent aha itt jött a probléma az olaj szűrő ház alsó csavarja eltört...na mondom fasza de mivel tő csavar(mind két vége menetes) kicsavartam mondom meloba csináltatok hozzá 1 újat nem nagy gond ! erre tekerem vissza alul az olaj le eresztő csavart ..jelzem nem nagy erővel húztam be hopp megszakadt a menet...:S na mondom ez is fasza.. leszedtem az olaj teknő deklit és így kompletten most csináltathatok új menetet + csavart... Tanuljon mindenki a hibámból csak óvatosan ! a kérdésem a következő lenne szerintetek egy tömítés mennyibe kerülhet oda az olajteknőhöz? mert még nem volt szerencsém ilyesmit cserélni .. Előre is köszönöm Sziasztok
Átlépve a határt a DL futóműve is panaszkodott, érezte, hogy hazaérkezett. Az autósok is elkezdtek ránk vadászni.
Második: Bled
Harmadik: valahol útközben:-)))
Vagyis Szlovéniába csámborogtál, hogy az ég szakadna rád az irigységemtől:-))))))
Végre van valami vadállat a lába között!
Az Erdélybe induló csapatnak szervezni akarok egy kunkort a Draganhoz, bár eddig nem tudták!
az jóóóóóóó lesz!
de felkötöm a tangámat!
ja, és mikor eljöttem, ők még maradtak.
Viktor válasza, hogy Surány az jó volt,
A 2 dolog között nincs kapcsolat, csak szójáték.
Eddig azt hittem, hohy te ebben jó vagy!