Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bled.
Ja és hogy szerintetek bár meik suzuki márkaszervízbe tudok oda tömítést venni? vagy rendelni kell?
Split.
Sziasztok Szép jó estét mindenkinek! Nekem ugyan enm jó ... mert ugyfelbasztam magam ahogyan azt csak lehet .. a tény állás a következő : olajcsere legszűrő csere a motoron. vettem 3 L er full szintetikus repsol 10w40 et légszűrőt úgy ahogyan azt kell
a légszűrőt sikeresen kicseréltem . na mondom most jöhet az olaj kicsavartam a betöltőnyílást leszedtem az olajszűrő házon a deklit kicsavartam az olajteknőn a le eresztő csavart úgy ahogyan azt illik.. kifolyt az olaj szűrő be na mondom visszacsavarok mindent aha itt jött a probléma az olaj szűrő ház alsó csavarja eltört...na mondom fasza de mivel tő csavar(mind két vége menetes) kicsavartam mondom meloba csináltatok hozzá 1 újat nem nagy gond ! erre tekerem vissza alul az olaj le eresztő csavart ..jelzem nem nagy erővel húztam be hopp megszakadt a menet...:S na mondom ez is fasza.. leszedtem az olaj teknő deklit és így kompletten most csináltathatok új menetet + csavart... Tanuljon mindenki a hibámból csak óvatosan ! a kérdésem a következő lenne szerintetek egy tömítés mennyibe kerülhet oda az olajteknőhöz? mert még nem volt szerencsém ilyesmit cserélni .. Előre is köszönöm Sziasztok
Piran-Bled-Koper meg volt egy kis Trieszt és Ausztria is. Kár, hogy csak két napból áll a hétvége, mert az út nagy részét autópályán tettük meg, ill. visszafele Maribortól közúton. Nem is akartunk hazajönni.
Átlépve a határt a DL futóműve is panaszkodott, érezte, hogy hazaérkezett. Az autósok is elkezdtek ránk vadászni.
Első kép: Piran
Második: Bled
Harmadik: valahol útközben:-)))

Vagyis Szlovéniába csámborogtál, hogy az ég szakadna rád az irigységemtől:-))))))
Jááááj, hát az a szigeten lévő vár árulkodik, csak nem néztem meg eléggé az előbb.
Konkrétan nem tudom, de szép....
Hol jártunk?
figyeled,hogy közel 150-n pacin mennyire megfiatalodott?
Végre van valami vadállat a lába között!
Tik!
Kik?
Naaaa, kik voltak ma nálam?
Na, pont a képen lévő része nem igazán szép.
Szép is az a Dragan!
Tavaly mi is végig mentünk a Lesu-tól Biharfüredig. Két óra állva motorozás, de megérte.....
Az Erdélybe induló csapatnak szervezni akarok egy kunkort a Draganhoz, bár eddig nem tudták!

az jóóóóóóó lesz!
hiába, az öröm elvette az eszem!

de felkötöm a tangámat!

ja, és mikor eljöttem, ők még maradtak.
oksa, majd kereslek telón, ha már így meglett.
hohy=hogy
Nem kapcsol az agyad!
Viktor válasza, hogy Surány az jó volt, Én az Ő képeire írtam, hogy az viszont biztos nem Horány!
A 2 dolog között nincs kapcsolat, csak szójáték.
Eddig azt hittem, hohy te ebben jó vagy!