Hali én is kapcsolót kerestem és rátaláltam a megfelelőre.
GSX-R kapcsoló szinte új 6e ft ért vettem.
Tökéletes.
Ha esetleg kell meg tudom kérdezni az embert hogy van e neki még.
üdv.
köszönöm ezt a kimeritö tájékoztatot csak sajna én nem vagyok egy nagy rendelgetös föleg az angolnyelv hiánya miatt
szóval mard a kézpén a zsebbe nyitotszem és ha véletlen minden klafol rácspni ez van kösz még egyszer
Nekem elég lehangoló....
Nem tudok rá magyarázatot, miért mostohagyerekek az enduro és supermotosok itthon. Cross, Speed, Chopper, Túra motorokhoz tengerszám találni alkatrészt és kiegészítőket.
DRZ -hez is szinte csak az E változathoz készülő cuccokat próbáljuk meg S vagy SM re föltuszkolni.
De nem térek napirendre a kereskedők nagy részének hozzáállásán se. Az, hogy katalógusból rendelek és 2-3 hét, mire megkapom... hát legyen. De hogy rendelek, nem kis értékben...és olyan szinten sz@rn@k rá, hogy még arra se veszik a fáradságot hogy visszajelezzenek ( várjam-ne várjam, lesz-nem lesz, mikorra stb. ) .
Másik véglet ( tipikus Parillás szokás ) amikor érdeklődsz..nézelődsz a boltban, erre eladó megszólal..." az nagyon jó, szeretik... a versenyzők is ezt szokták vinni " , na ettől kész vagyok! Megfogadtam magamban, legközelebb betévedek hozzájuk, én kérdezem meg elsőnek " viszik, szeretik? versenyzők is? ". És ezek sírnak, hogy nincs forgalom...meg válság van, hahahaha
A legszebb meg a hasonló húzások, mint az első fékemmel. Kicsit utána olvastam a neten. Ha megy az angol itt a link http://www.thumpertalk.com/for...
Már 2007 -ben is szar volt a Braking kiemelő adapter. És azóta is az. Írtam Parillának. Reakció... " sajnáljuk ". Én is, kb. 50e ment a kukába. De hogy valami haszna is legyen, legközelebb megyek hozzájuk, valamelyik Parillás idiótának a hátába állítom.
hali,nézd meg a térképen,orgoványi szöllök vagy valami ilyesmi az utca neve ott kell bemenni a krités mentén.Balra lesz meg fogjátok látni,ha pest felől mész a nagy radar után kb 500 méter
Aha és hogy kell odajutni?
Meg tudod nekem jelölni ezen a képen, hogy hol van pontosan?
A mély homok annyira nem jó, utcai gumik vannak fent most nekem.
Da ha úgy adódik lehet oda nézek, de nem igérem biztosra.
Ferihegyen helyileg hol lehet motorozni?
Ilyen endurozgatós terep vagy mi van ott?
Valamikor szivesen kimennék, de a ma lehet nem jó(bár majd meglássuk)!
Ti mentek ma?
a 4. fekete! az sm banda szombathelyi,abban van egy fekete meg egy sárga meg még 1 sárga de az a srác most a husaberggel jött (közel 70 ló!)-gondolom most jó:)
meggyeskovácsiból vissza a 2 fekete zalaival gurultam 10 percet sárváron meg a szombathelyiekkel voltam a felvonulás előtt a DAF kamionnál,jah meg láttam egy 3 küllős sárga sm-t is csajjal a hátsóülésen
Nem lehet feltölteni de átkonvertáljuk és estére fent van!
Te is rajta vagy
GSX-R kapcsoló szinte új 6e ft ért vettem.
Tökéletes.
Ha esetleg kell meg tudom kérdezni az embert hogy van e neki még.
üdv.
szóval mard a kézpén a zsebbe nyitotszem és ha véletlen minden klafol rácspni ez van kösz még egyszer
Nem tudok rá magyarázatot, miért mostohagyerekek az enduro és supermotosok itthon. Cross, Speed, Chopper, Túra motorokhoz tengerszám találni alkatrészt és kiegészítőket.
DRZ -hez is szinte csak az E változathoz készülő cuccokat próbáljuk meg S vagy SM re föltuszkolni.
De nem térek napirendre a kereskedők nagy részének hozzáállásán se. Az, hogy katalógusból rendelek és 2-3 hét, mire megkapom... hát legyen. De hogy rendelek, nem kis értékben...és olyan szinten sz@rn@k rá, hogy még arra se veszik a fáradságot hogy visszajelezzenek ( várjam-ne várjam, lesz-nem lesz, mikorra stb. ) .
Másik véglet ( tipikus Parillás szokás ) amikor érdeklődsz..nézelődsz a boltban, erre eladó megszólal..." az nagyon jó, szeretik... a versenyzők is ezt szokták vinni " , na ettől kész vagyok! Megfogadtam magamban, legközelebb betévedek hozzájuk, én kérdezem meg elsőnek " viszik, szeretik? versenyzők is? ". És ezek sírnak, hogy nincs forgalom...meg válság van, hahahaha
A legszebb meg a hasonló húzások, mint az első fékemmel. Kicsit utána olvastam a neten. Ha megy az angol itt a link http://www.thumpertalk.com/for...
Már 2007 -ben is szar volt a Braking kiemelő adapter. És azóta is az. Írtam Parillának. Reakció... " sajnáljuk ". Én is, kb. 50e ment a kukába. De hogy valami haszna is legyen, legközelebb megyek hozzájuk, valamelyik Parillás idiótának a hátába állítom.
Hát ezért nem érdemes itthon venni semmit.....
Köszi szépen!
tel szám adatlapon,link
Meg tudod nekem jelölni ezen a képen, hogy hol van pontosan?
A mély homok annyira nem jó, utcai gumik vannak fent most nekem.
Da ha úgy adódik lehet oda nézek, de nem igérem biztosra.
Köszi az infókat
cross pálya szerüség,de nincsenek hatalmas ugrók
de van mély homok
Ferihegyen helyileg hol lehet motorozni?
Ilyen endurozgatós terep vagy mi van ott?
Valamikor szivesen kimennék, de a ma lehet nem jó(bár majd meglássuk)!
Ti mentek ma?
meggyeskovácsiból vissza a 2 fekete zalaival gurultam 10 percet sárváron meg a szombathelyiekkel voltam a felvonulás előtt a DAF kamionnál,jah meg láttam egy 3 küllős sárga sm-t is csajjal a hátsóülésen