Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

len maradt a konyhába bocs
telefont vedd fel
lámpa elöl
mármint mire
lábtartóra max 5000ezer
hát kb max 15ezer
kicsit késöbb szerelgetek mert nagyon tüz a nap és nem birom
mennyit szánál rá mert lehet hogy eladom
keresek DRZ400 E
fejidomot
esetleg még lábtartó is érdekelne
tartom a fórumot
1edül nehéz
lasan szétszedem a kormány csapágy rész mert vacakol tartsad a frontot ne hogy lecsuszon a fórum alura ,
én aszfalton mentem a fele távot
a többit erdei úton
felültem a tankra hátul ne legyen súly
de igy is ütöt az elfordulás gátló
emberek meg hülyének néztek
szia egy vevöd már van , na mivan kivetett az ágy
Oh, ilyen sokat ér a puszim? Lehet árulnom kellene (nem nagyon lenne rá vevő )
micsoda?
De az ki kellene onnan szedni, akkor az lehet hogy a váz aljában van és nem kellene újat venned!
Kint terepen mi se szereltünk defektet (akkár100 km is meg lehet tenni) semmi baja nem lesz, igaz itt nálunk homok van. Sokszor jártunk már defektes kerékkel a hátsóval nem egyszerű.
Az egyik cimboránk 40km jöt hátsó defekttel 70-80 km/h tempóval csak a gumivédő szalag ment tönkre, még a belső is jó lett beragasztottuk és mentünk tovább.
nemá
uhh
sziasztok nem tudja valaki hogy hol lehet venni drz hez nívó pálcát ?
mert nekem csodával határos módon valahogy egyszer csak már nem jött ki a kupakal....
és most csak kupakom van.......
ha besegitesz egy kis pénz magal akkor szivesen mert a teljesen egyedi az egy kisebb vagyon
ugyan ez már nem lehet
ha jól tudom
de akkor csináltas 1edi rendszámot
DRZ
400
be kell jelenteni a rendörségen hogy ne éljenek vissza vele azt án ki kell matekozni hogy melyik az olcsobb ha ugyan ezt legyártatom vagy egy tök uj másik
Hello
Apraszkinak üzenem a kipuff sajna nem muter kiverte a balhét .. asszonta van azon minek am kössz
Dave
2puszi
hoppá
asszonykád nehogy bele olvasson a fórumba
mit fogsz csinálni rendszám ügyben
igen elkisértem vissza kaptam a páncélom kaptam két puszit (már meg érte) és mehetem istenhirével és utána beütött
hogy hogy arra mentél
nem simán ecser felé
arrra ment timi is