Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haza ám
végig a 31esen
semmi terep
nem akartam összeporolni az új lámpámat
örök hála
uuuuuuude szép honan szerezted haza értél
ilyen lett
vélemény
Betonon jöttem haza
Övtáskában hordok pumpát.Régebben patront vettem az aunernél,de elég drága.Ráadásul a haveroknak is én szerelem a defektet
Köszi Levi, de már átnéztem ott is mindent, de a kormánynyaknál a váz felöl csak bal oldalon van köteg nem? Amugy nem találtam olyat ami ki lenne dörzsölödve! de van ott a fejidom alatt szabadon egy csatlakozó két vezetékkel ami semmire nincs rádugva...az amugy micsoda? Már régóta nem jövök rá! A biztonság kedvéért most azt a csatit is leszigeteltem!
pumpa is van nálad?,vagy patronal fujod fel
Szia Bazsi!

A kormány-nyak körül nézd át a vezetékeket. A tank előtt. A váz mindkét oldalán megy vezeték köteg. Szerintem valamelyik ki lehet dörzsölődve.
Nektek még nem volt olyan, h a moci kivagdossa a biztositékot? Én azt figyeltem meg hogy ha járó motornál majnem teljesen jobbra forditom a kormányt közbe kivágja...ma szétszedtem ott a fejidomot, meglestem a vezetékeket de semmi rosszat nem láttam, hogy valami letesetelhetne....Nincs vkinek tapasztalata ilyen problémában?
Ennyinél volt nálam fényképező
ennyi defekted volt már
nekem álltalában mindig akkor eresztett le amikor hazaértem
vagy másnap
Remélem többen is jöttök Vas megye környékéről a Sárvári motoros felvonulásra...Majd beszéljünk már + vmit,h elötte találkozzunk, h a DRZ-sek legyenek egy helyen! Meg a felvonulás után elmehetnénk közösen vmerre gurulni egyet...Mit szóltok szhelyiek? Mi elvileg 3an megyünk DRZ-sek a környékről!
Sziasztok.Kitűnő dolgokat lehet találni útközbe a moci bakolásához defekt esetén
Helló!

Van egy 2006 os Yamaa FZ6S em és szeretném elcserélni egy supermotora olyan 700.000 -800.000 ft ig.értékegyeztetéssel.esetleg valaki valait?
MX WB Belgium összefoglaló Eurosport 2 holnap 17.00-kor. Ismétlés holnapután ugyanebben az időben.
ez barackfa ... XD Nekem kint volt az utcán.. egy kis árnyék volt... De nem volt neki elég... .. K**va meleg volt.. árnyékban mértünk itt 41 fokot..
nekem is kint hüsöl a meggyfa alatt
hullámpala alatt melege volt azt mondta
Ma mentem dolgozni a telephelyre... motorral mentem persze és hát kint hagytam az utcán... 1x látom ám hogy hopsz bassze megeltűnt a motor...... Majd megtaláltam.. Elbújt az árnyékban XD Melege volt a szegénykének...

mindegy
Rodeo Ride Kecskemét 1500ft
Csak vigyázni, mert ez lesz a vége: (aki felismeri a gazdatestet ajándekot kap)
És aztán a jól megérdemelt jutalom:
Vagy gyorsszerviz az út szélén.