Köszi Levi, de már átnéztem ott is mindent, de a kormánynyaknál a váz felöl csak bal oldalon van köteg nem? Amugy nem találtam olyat ami ki lenne dörzsölödve! de van ott a fejidom alatt szabadon egy csatlakozó két vezetékkel ami semmire nincs rádugva...az amugy micsoda? Már régóta nem jövök rá! A biztonság kedvéért most azt a csatit is leszigeteltem!
Nektek még nem volt olyan, h a moci kivagdossa a biztositékot? Én azt figyeltem meg hogy ha járó motornál majnem teljesen jobbra forditom a kormányt közbe kivágja...ma szétszedtem ott a fejidomot, meglestem a vezetékeket de semmi rosszat nem láttam, hogy valami letesetelhetne....Nincs vkinek tapasztalata ilyen problémában?
Remélem többen is jöttök Vas megye környékéről a Sárvári motoros felvonulásra...Majd beszéljünk már + vmit,h elötte találkozzunk, h a DRZ-sek legyenek egy helyen! Meg a felvonulás után elmehetnénk közösen vmerre gurulni egyet...Mit szóltok szhelyiek? Mi elvileg 3an megyünk DRZ-sek a környékről!
Ma mentem dolgozni a telephelyre... motorral mentem persze és hát kint hagytam az utcán... 1x látom ám hogy hopsz bassze megeltűnt a motor...... Majd megtaláltam.. Elbújt az árnyékban XD Melege volt a szegénykének...
végig a 31esen
semmi terep
nem akartam összeporolni az új lámpámat
örök hála