olyanom volt már, hogy a hülye haverom szórakoztatta magát, (durrogtatta a sárkányát)az erdő mélyén én meg azt hittem lőnek ránk, és majdnem fedezékbe bújtam.
Mert megijedt a sárga tigrisektől . Hírből hallottam én is ilyeneket, szerencsére a 3 év alatt mióta "tilos"ban motorozom nem volt ilyen esetem.Bár a haverjaim már csengetgettek a hatóságoknak 3 kilós büntiket stb..
Bazsi! Rendben van, hogy üzemórás motor, de ha km-számláló van rajta, hogy számolod az üzemórát? Újonnan az E-re volt 1 év garancia (2006-ban), ha félévente elviszed olajcserére. Ennyi. Már nem is merem mondani, hogy teljesen pontosan úgy volt írva, hogy fél év, vagy 6000km. Illetve a legelső 1000km-nél és a többi félév, vagy 6000.
Helló !
Kérném egy hozzáértő segítségét a drz-nek a töltésével kapcsolatban.
Valamiért baszakodik a töltésem csak azt nem tudom, hogy miért...
Egy pár napja úgy jártam, hogy kilazult az aksinak a pozitív fele és azt hittem, hogy azért nincs töltés. Meghúztam, feltöltöttem és egy pár napig bírta . De most megint lemerült és nem lazult ki a csavar sem.
Apám szerint lehet hogy sűrűn indítgatom és nem bír annyit tölteni ...
Volt már valakinek hasonló gyújtás problémája ?
Mit csináljak vele, mit nézzek meg rajta ?
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni !
Hát igen, van kis szerencsénk, hogy itt a Vértes meg a Gerecse, bár mivel a "kaladtúrát"(természetvédők vs motorosok) nem kedveljük, azért már sajna itt is csak a "kertben" motoroz6tunk. De van azért elhyagyott kőbánya (TISE), ahol lehet erőt próbálni.
Hát örülj, hogy felétek olyan terep van! Nekünk sajna 70km-t kell mennünk, hogy egy kis bukkanót találjunk. És mivel az oda-vissza út maga 150km és hozzáadom a 140km hétvégi motorozást, az már majdnem 300km.
Jól látom, 4700ft van ráírva! 1 évvel ezelőtt bármelyik KTM kereskedésbe mentem, 2800-3200-közt volt az ára! Van bőr az arcukon! Én is lecserélem kb 1500-nál, ha sokat supermotozok pályán, van, hogy még hamarabb is. De szerintem elmenne többet is, attol, hogy kicsit sötét
És még azt mondod, h más írkál hülyeségeket. A drz e-ben, ami egy üzemórás 'verseny'enduro hogyen kéne már olajat cserélni 6000km-enként? Bár még nem láttam E-s szervízkönyvet, szerintem eleve nem adják mg km-ben. Ha meg igen, akkor is ez kb 100üó...
Nem véletlenül cserél mindenki 1500km-enként.
a-a
nem olyan
pl láncból is volt renthal náluk
de még is a CZ-t ajánlotta
pedig a másik dupla annyiba került
ajánlani tudom mindenkinek a big-bike ot
csak nekem nincs annyira közel
http://www.sportmotor.hu/motor...
nézzetek bele
WRP márkájú, találtam egyet, 45 ezerért árulják...
http://racing-bazar.hu/utcai/q...
Valaki nem tud segíteni nekem abban hogy DR-Z 400E-nek mi a tekercsének a kimért adatai! A választ előre is kösz
Üdv
Azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni !
Kérném egy hozzáértő segítségét a drz-nek a töltésével kapcsolatban.
Valamiért baszakodik a töltésem csak azt nem tudom, hogy miért...
Egy pár napja úgy jártam, hogy kilazult az aksinak a pozitív fele és azt hittem, hogy azért nincs töltés. Meghúztam, feltöltöttem és egy pár napig bírta . De most megint lemerült és nem lazult ki a csavar sem.
Apám szerint lehet hogy sűrűn indítgatom és nem bír annyit tölteni ...
Volt már valakinek hasonló gyújtás problémája ?
Mit csináljak vele, mit nézzek meg rajta ?
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni !
tán Ámerikábán....ez van sajna
Nem véletlenül cserél mindenki 1500km-enként.
nem olyan
pl láncból is volt renthal náluk
de még is a CZ-t ajánlotta
pedig a másik dupla annyiba került
ajánlani tudom mindenkinek a big-bike ot
csak nekem nincs annyira közel