Nekem 100-110 az utazó és így eszik 3,5 - 4 litert....
én 140-él engedtem el a kormányt... Nincs centírozva meg semmi.... és meg is van ütve az első felnim.. Az előző tulaj elintézte... De 140-nél elengem és semmi :D :P
bulgária,horváth ......de félre ne értse senki sem ,h túrázni venném a gépet csak sztem ha van alatta sm akkor jó tudni milyen tempóra számíthatok.....
Én 150-nél simán elengedem a kormányt, nagyon stabil, ahhoz képest hogy egy enduro. Szerintem a legjobb ár/érték arányú enduro amit manapság találsz a piacon.
asszem új példaképem van
én is hasonlóan csinálom, de még negyedekkora sem vagyok, és ha a negyedét bírnám annak amit ő
akkor lehet, hogy már drz-m is lenne vagy legalább egy dr350
valaki már igazán megszánhatna, és ajándékozhatna egyet. esküszöm jókisfiú voltam
nekem tegnap mikor számoltam 4,5 L jött ki 100-ra vegyesben: város, országút.
utazója max 120 ami még elviselhető, végsebességre kb 150 de akkor már letép a szél meg szitál az eleje nekem... valószinű a sárhányótól...
jah és SM van nekem :)
hellotok....utazója ,hogy alakul a DRZ-nek mert látom sokan sm-tek vele....E-s re gondolok itt leginkább de az S/SM-é is érdekelne és akkor a fogyasztás változatlan 5-6 littya?
Én is motoroztam eggyet ma,majd meg főltem a melegben,végül fogtam magam,és úgy ahogy voltam beleültem egy felfújható gyerekmedencébe!
szép látvány voltam
én 140-él engedtem el a kormányt... Nincs centírozva meg semmi.... és meg is van ütve az első felnim.. Az előző tulaj elintézte... De 140-nél elengem és semmi :D :P