Hali, akit esetleg érdekel
Építkezés miatt eladó sorba került teljesen költségmentes, szép állapotú Suzuki DRZ 400 S motorom. (2003.07.havi, 2010 januárig érv. műszakival, rendszámmal)
Extrák: gyári kézvédő, gyári csomagtartó, GIVI fényvisszaverős túradoboz 1 sisak tárolására. Egyedi sportkipufogó! LED-es parkolófény, Madhead kormányvédő, ujj akksi, ujj 2 pólusú NGK gyertya.
Esetleg olcsóbb csere (pl.: nagykerekű robogó, kisebb endúró) érdekel max. 250.000-Ft-ig.
Nagyon megkímélt, minőségi anyagokkal használt (Repsol Racing + prolong) krosszpályát nem látott, csak munkába járásra és kisebb túrákra használtam, garantáltan jó vétel.
érd.: 70/9433927 (Déri Bogdán)
nekem most szakadt el hazafele ma :D még 30 km-re voltam... kénytelen voltam kuplung nélkül gangolni
szerencsére találtam itthon régi bovdeneket és ki tudtam cserélni... :)
SZIASZTOK!
EGY KIS KÉRÉSEM LENNE FELÉTEK!
SÉRÜLT DRZ E IDOMOKAT KÉRNÉK TŐLETEK KÖLCSÖNBE?FELNI(SM),VAGY AMI VAN(LÁMPA,stb)!
SZERINTEM SEJTITEK MIÉRT VAN SZÜKSÉGEM RÁ!
Tudna valaki segíteni,természetesen visszaszolgáltatom!
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS NEKTEK!
nekem a gázbowden volt 11000ft/2szer
kuplung 7000ft/1szer eddig
Építkezés miatt eladó sorba került teljesen költségmentes, szép állapotú Suzuki DRZ 400 S motorom. (2003.07.havi, 2010 januárig érv. műszakival, rendszámmal)
Extrák: gyári kézvédő, gyári csomagtartó, GIVI fényvisszaverős túradoboz 1 sisak tárolására. Egyedi sportkipufogó! LED-es parkolófény, Madhead kormányvédő, ujj akksi, ujj 2 pólusú NGK gyertya.
Esetleg olcsóbb csere (pl.: nagykerekű robogó, kisebb endúró) érdekel max. 250.000-Ft-ig.
Nagyon megkímélt, minőségi anyagokkal használt (Repsol Racing + prolong) krosszpályát nem látott, csak munkába járásra és kisebb túrákra használtam, garantáltan jó vétel.
érd.: 70/9433927 (Déri Bogdán)
szerencsére találtam itthon régi bovdeneket és ki tudtam cserélni... :)
szakadt hát,még a simsonon is. hát kicserétem
Az lehetséges hogy nyáron több olajat
eszik a DRz ?
Vagy csak az enyém ?
igaz itthon
de akkor is
mentem volna motorozni
és gáz is
2szer
Nektek szakadt már el a kuplung bovden?
Szörben?
http://www.youtube.com/watch?v...
EGY KIS KÉRÉSEM LENNE FELÉTEK!
SÉRÜLT DRZ E IDOMOKAT KÉRNÉK TŐLETEK KÖLCSÖNBE?FELNI(SM),VAGY AMI VAN(LÁMPA,stb)!
SZERINTEM SEJTITEK MIÉRT VAN SZÜKSÉGEM RÁ!
Tudna valaki segíteni,természetesen visszaszolgáltatom!
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS NEKTEK!
Én adnék érte, csak az a baj, hogy picit messze lakunk egymástól....
Én Sátoraljaújhely mellől vagyok....