Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Sajna borultam egy nagyot,kijöttek elém én megrepültem egyet!
Most jöttem ki a kórházból!
Az egészben az a durva.hogy gyakorlatilag kivitte alólam az octávia a gépet,de a drz-nek semmi baja!
Viszont nektek nagyon jó és óvatos motorozást kívánok!Remélem a talira felépülök!
ha keveset enne a gép akkor lehet érdemes lenne tankolni bele komolyabbat
de igy hogy olyan mind 1hummer nem fogok
Pedig ilyen kevés km-nél, ha nem tekergetted el a karbit és a légszűrőd is aránylag tiszta, nem igazán lehet más baja. Amit Te utógyujtásnak gondolsz, az is attol van, hogy a gyertya nem égeti el a benzin-levegő keveréket és az a forró kipufogóban gyullad meg. Esetleg a durrogás előtt nem küldted meg egy kicsit? Mert attól tönkre mehet a majdnem új gyertya is. Én supermotozás után már kétszer jártam így. Induláskor mint a svájci óra, hazafelé mint a géppuska. Ha meg annyira vizes lett volna a benzin, azt látnád a tank alján. De nem hiszem.
Hát sajna nem olcsó... :S De nem tudok vele mit csinálni... ha nem akarom hogy durrogjon meg szeretném hogy szépen menjen akkor meg kell adni a módját..

igy sem túl olcsó a sima 95ös szerintem
ismerösöm 100ast tankol az XR400asba
Hát ha benya akkor vpower racing vagy vpower vagy evoneo.... Én ezeket használom csak... de általában vpower
hát köszi a tippet de most molt cserélve nemrég
DRZ07! Nem kell a legrosszabbra gondolni! Cseréld ki a gyertyát és nem fog durrogni. Nekem is 12000km körül kellett cserélni.
DRZ hez keresek index relét ami a fejidomnál van 7 lábú
Sziasztok! Kérdésem lenne: Kisebb "galiba" történt velem. Megviccelt a Dokim... Elkezdett csörögni (kb 10 km-re otthontól), mire hazaértem elfogyott az ereje.... Szétkaptam, azt' jött az agyhalál... Hajtókar + csapágy, dugónak kapufa és még a henger is kapott. Hajtókarszettet hol tok szerezni? Ha valakivel volt ilyen mennyiből tudta kihozni a dolgot?
Előre is köszönöm a választ:
Üdv.:
bendegúz
bocs 7 en?
Hahó.
Jön valaki aen Sirokra?
Elhiszem csak efgy tipp volt nekem is azért égett le mert kilazult egy alátét és kidörzsölte a kábeleket de nekem egyre joban durogott és csak ha már 1 perce járt a motor nem értem én se ezt az egészet. De viszont most 10 perce a gyorsforgalmi melett valaki sárga dr-z vel egykerekezett elég szépen ha esetleg fórumos kérem jelezze:D
Erre felé mol kuton is vizes a benzin...... De én nem ott tankolok
hoppsz
mindig gyömrön van tankolva a mol kútnál
próba cseresznye
szerelö mondta hogy csak a karbin kell állitani 1keverék állitó csavaron,jövöhéten csinálja meg
ja és hogy az "utógyújtást"felejtsem el mert az hülyeség
nem azért durrog
köszi DRZ-74
Próbáld ki, hogy másik kútnál tankolsz nem e vizes a benzin, attól is durrog hat!
hy
nekem 1kicsit gyanus lenne hogy 12500kmes motornál el lenne égve a tekercs
de azért köszi a tippet
szerintem itt az utógyújtással van gáz
bár nem értek hozzá
Csáó nekem is ugyan ez volt és ki kellet cserélni azt a tekercset ami lefényképeztél mert látoma tiéd is elég fekete az enyém is el volt égve.
na ki - ki
Nemtom.
Nem nekem kell.
nem rakod fel sokan járnak igy de könyebb eladni ,akkor tuti hogy nem lopot meg ilyenek , persze ki hogy szereti de ha redszám nékülit veszel alkudj keményen
Rendszám nekem felesleges! Jogsim sincs! Csak endurózni kell terepre!
nézd szerintem csak azért érdemes rendszámost venni mert azok jóbban lekövethetök ja és isten hozott kis csapatba
azért kinézetre seutolsó