Sziasztok!
Sajna borultam egy nagyot,kijöttek elém én megrepültem egyet!
Most jöttem ki a kórházból!
Az egészben az a durva.hogy gyakorlatilag kivitte alólam az octávia a gépet,de a drz-nek semmi baja!
Viszont nektek nagyon jó és óvatos motorozást kívánok!Remélem a talira felépülök!
Pedig ilyen kevés km-nél, ha nem tekergetted el a karbit és a légszűrőd is aránylag tiszta, nem igazán lehet más baja. Amit Te utógyujtásnak gondolsz, az is attol van, hogy a gyertya nem égeti el a benzin-levegő keveréket és az a forró kipufogóban gyullad meg. Esetleg a durrogás előtt nem küldted meg egy kicsit? Mert attól tönkre mehet a majdnem új gyertya is. Én supermotozás után már kétszer jártam így. Induláskor mint a svájci óra, hazafelé mint a géppuska. Ha meg annyira vizes lett volna a benzin, azt látnád a tank alján. De nem hiszem.
Hát sajna nem olcsó... :S De nem tudok vele mit csinálni... ha nem akarom hogy durrogjon meg szeretném hogy szépen menjen akkor meg kell adni a módját..
Sziasztok! Kérdésem lenne: Kisebb "galiba" történt velem. Megviccelt a Dokim... Elkezdett csörögni (kb 10 km-re otthontól), mire hazaértem elfogyott az ereje.... Szétkaptam, azt' jött az agyhalál... Hajtókar + csapágy, dugónak kapufa és még a henger is kapott. Hajtókarszettet hol tok szerezni? Ha valakivel volt ilyen mennyiből tudta kihozni a dolgot?
Előre is köszönöm a választ:
Üdv.:
bendegúz
Elhiszem csak efgy tipp volt nekem is azért égett le mert kilazult egy alátét és kidörzsölte a kábeleket de nekem egyre joban durogott és csak ha már 1 perce járt a motor nem értem én se ezt az egészet. De viszont most 10 perce a gyorsforgalmi melett valaki sárga dr-z vel egykerekezett elég szépen ha esetleg fórumos kérem jelezze:D
hoppsz
mindig gyömrön van tankolva a mol kútnál
próba cseresznye
szerelö mondta hogy csak a karbin kell állitani 1keverék állitó csavaron,jövöhéten csinálja meg
ja és hogy az "utógyújtást"felejtsem el mert az hülyeség
nem azért durrog
köszi DRZ-74
hy
nekem 1kicsit gyanus lenne hogy 12500kmes motornál el lenne égve a tekercs
de azért köszi a tippet
szerintem itt az utógyújtással van gáz
bár nem értek hozzá
nem rakod fel sokan járnak igy de könyebb eladni ,akkor tuti hogy nem lopot meg ilyenek , persze ki hogy szereti de ha redszám nékülit veszel alkudj keményen
Sajna borultam egy nagyot,kijöttek elém én megrepültem egyet!
Most jöttem ki a kórházból!
Az egészben az a durva.hogy gyakorlatilag kivitte alólam az octávia a gépet,de a drz-nek semmi baja!
Viszont nektek nagyon jó és óvatos motorozást kívánok!Remélem a talira felépülök!