Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó lenne a kakucs, csak nekem 240 km a környéken meg nincs olyan motárdos, akivel össze lehetne szervezni hogy dobozos verdával elvigyünk több motort. pedig jólenne.

Akkor azt mondod simán befér a 160 slick?

És nincs valami tipped, hogy mit kellene választanom? (Metzellert, Michelint tudok, de abból is milyet érdemes?) Utcán rúgnám elsősorban nap-mint-nap, pályára ritkán jutok el.
hát az öszekötötöl is függ hogy hogy áll,mi a sárvédő felfogatáshoz rögzitetük 6-os helyett 8-as csavarral.
Az elég brutál !
A gumisom azt mondta, h az már elég határérték!
Pályára mindenképpen jobb a kevesebb nyomás!
Hátulra SM-mek 150-160 simán jó Slickben!
Egy Kakucs kőr valamikor?
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy felraktam a gépre egy LeoVince dobot összekötővel!Frankó is,de nekem nem tetszik az állása!Szeretném feljebb vinni az égnek ,de állítólag ahhoz kókányolni kell a felfogatásnál!Némelyikőtöknél tök szépen áll!Esetleg ötlet?
Előre is köszi!
2 nap és itt a fehér... XD :P
Eladóvá vált az első fekete karcmentes sm sárvédőm... Képet pár napja raktam fel róla.. Mostmár tuti eladó XD
Kérdés mindenkihez.

Gumit kell cserélnem hátul az sm-en, és úgy döntöttem veszek valami vágott slicket.

Elöl még a gyári Dunlop sportmax van, hátulra szerintetek mit tegyek fel? Néztem hirdetéseket, van Michelin meg Metzeller vágott slick guma jó árba. Használt már valaki ilyet?
Továbbá a 160/60-as gumi nem túl széles gyári sm-be? Le lehet azt fordulni egyáltalán?
És Te ezt a guminyomást használod is az SM-en?

Kicsit elképedve olvasom, mert én elöl 2,4-el hátul 2,8-al járok
És burítom utcán is, amíg bírom.
hát nekem ugy van h
elöl: 0,9-1,1
hátul: 1,1-1,3

szeretem ha tutira tapad me utcán "racingolok"
de monjduk volt oylan h felnyomtam elöl 1,4re hátul meg 1,6ra kb....
de eccerűen elcsúszik az eleje is fékezésnél ... szal jobb ha puha sztem! bár gumifüggő
külön a fejidom + tartója lámpa neélkül eladó? mer ha occo akkó lehet h érdekel
Nagyoktól hallottam!
Pályára előre : 1.4-1.6
Pályára hátulra: 1.5-1.7
Utcára előre: 1.6-1.8
Utcára hátulra: 1.7-1.9
Ezeket a tanácsokat mondták nekem Kakucson!
Suzukis cordura kabát+nadrág eladó! 2xles 1x sem használt ! hirdetés at adatlapomon!+!
ja nem tudok ilyen lámpát
csak én is nézegetem öket
Sziasztok!
Drz sm-en ki mekkora keréknyomásal jár?160-as a hátso gumim!Mit ajánlotok?Elöre is és hátra is!
Köszi!
Ok!Majd megbeszéljük.
Hali!
Ezt a hetet kihagyom , de jövőhéten két nap is szeretnénk támadni!
egy hétköznap , egy hétvége!
Na?
Lepencén nagyon jót nyomtunk!:-)
Szeva!
Csütörtök délután Kakucs?
Szeva!
A fejidom is eladó külön vagy csak egyben?
Ha igen ,akkor mondj egy árat!
kössz
Lehet azzal is közlekedni betonon!
Nem az a lényeg, h Te legyél a leggyorsabb hanem, hogy minél többen legyünk DRZ-vel!
Amikor 3-4-en megyünk már azt is megnézik (hallják) :-)))
De ha egyszer 10-en összejönnénk az már jó kis kirándulás lenne!
Szerintem annál többen motorozunk DRZ-vel:-)))
EZ MINDENKINEK SZÓL!
hali,egyszer én is benne lennék.igaz nincs most motyo szettem csak enduro
ELADÓ!
Az nekem is ok!Amugy mult héten minden nap Szhelyen voltam vezetni, meg is volt kedden a rutin pénteken a városi vizsga!
vmelyik nap láttam az állomás fele egy sárga DRZ-t még 1-2 hét és megjön a jogsi, ugyh vmi Balatoni túrát összehozhatunk majd, vagy összefuthatunk szhely fele is! Na üdv
nekem max balaton fér bele meg a szhelyieknek...
hmm hát igen ez így is van
csak hát lehet van aki nagyon olcsón akar megúszni ezt azt pedig a tanksapka az nem egy fogyó "kopó" alkatrész tutomal lehet a srácnak az volt a reggelije