jó lenne a kakucs, csak nekem 240 km a környéken meg nincs olyan motárdos, akivel össze lehetne szervezni hogy dobozos verdával elvigyünk több motort. pedig jólenne.
Akkor azt mondod simán befér a 160 slick?
És nincs valami tipped, hogy mit kellene választanom? (Metzellert, Michelint tudok, de abból is milyet érdemes?) Utcán rúgnám elsősorban nap-mint-nap, pályára ritkán jutok el.
Az elég brutál !
A gumisom azt mondta, h az már elég határérték!
Pályára mindenképpen jobb a kevesebb nyomás!
Hátulra SM-mek 150-160 simán jó Slickben!
Egy Kakucs kőr valamikor?
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy felraktam a gépre egy LeoVince dobot összekötővel!Frankó is,de nekem nem tetszik az állása!Szeretném feljebb vinni az égnek ,de állítólag ahhoz kókányolni kell a felfogatásnál!Némelyikőtöknél tök szépen áll!Esetleg ötlet?
Előre is köszi!
Gumit kell cserélnem hátul az sm-en, és úgy döntöttem veszek valami vágott slicket.
Elöl még a gyári Dunlop sportmax van, hátulra szerintetek mit tegyek fel? Néztem hirdetéseket, van Michelin meg Metzeller vágott slick guma jó árba. Használt már valaki ilyet?
Továbbá a 160/60-as gumi nem túl széles gyári sm-be? Le lehet azt fordulni egyáltalán?
szeretem ha tutira tapad me utcán "racingolok"
de monjduk volt oylan h felnyomtam elöl 1,4re hátul meg 1,6ra kb....
de eccerűen elcsúszik az eleje is fékezésnél ... szal jobb ha puha sztem! bár gumifüggő
Nagyoktól hallottam!
Pályára előre : 1.4-1.6
Pályára hátulra: 1.5-1.7
Utcára előre: 1.6-1.8
Utcára hátulra: 1.7-1.9
Ezeket a tanácsokat mondták nekem Kakucson!
Lehet azzal is közlekedni betonon!
Nem az a lényeg, h Te legyél a leggyorsabb hanem, hogy minél többen legyünk DRZ-vel!
Amikor 3-4-en megyünk már azt is megnézik (hallják) :-)))
De ha egyszer 10-en összejönnénk az már jó kis kirándulás lenne!
Szerintem annál többen motorozunk DRZ-vel:-)))
EZ MINDENKINEK SZÓL!
Az nekem is ok!Amugy mult héten minden nap Szhelyen voltam vezetni, meg is volt kedden a rutin pénteken a városi vizsga!
vmelyik nap láttam az állomás fele egy sárga DRZ-t még 1-2 hét és megjön a jogsi, ugyh vmi Balatoni túrát összehozhatunk majd, vagy összefuthatunk szhely fele is! Na üdv
hmm hát igen ez így is van
csak hát lehet van aki nagyon olcsón akar megúszni ezt azt pedig a tanksapka az nem egy fogyó "kopó" alkatrész tutomal lehet a srácnak az volt a reggelije
Akkor azt mondod simán befér a 160 slick?
És nincs valami tipped, hogy mit kellene választanom? (Metzellert, Michelint tudok, de abból is milyet érdemes?) Utcán rúgnám elsősorban nap-mint-nap, pályára ritkán jutok el.