Szigetelőszallag plussz zacskó!Gondolod milyen érzés volt mikor felkeltem és tansapka sehol!És akkor még kitudja h rakta e bele vmit!Szétb...ott az ideg teljesen másnaposan!
Sziasztok!
Drz-re keresek használt hátso gumit.Supermotot.160-ast.Lehetöleg valami esömintásat,mert az elsö is olyan.Most Dunlop van rajta,de már kezd slickesedni de még mindig állatul tapad!
Köszi a segitséget!
és látam haza fele szigorú baleseteket Árpád hidon két merci cserélt alkatrész , XVII- be meg egy kisteher vont ki a forgalobol egy kékbusz végleg ,akartam csinálni képeket csak a végén nem volt fofám együt helyszinelni a rendörökel pedig kemények lettek volna
de azt ugye tudod hogy nem a színe határozza meg h rosz e az olaj !
nyúlj bele és nézd e h van e kenése még megnézed 500 km után akkor is sötét színe lesz.....
jö volt de még a betonon van mitt tanulni gazdagon fel kell bátorodnom a döntögetéshez amit ebben a parkolba fogok még gyakorolni mert ez nagyon tetszet
SRÁCOK!
Keresek tanksapkát 400E-re, mert egy köcsög szar tróger tegnap este a Kisújszállási motorostalálkozón lelopta!Ha valakinek lenne elfekvőben v tud segíteni h honnan tok szerezni azt megköszönném!
NEM FOG FÁJNI!
Drz-re keresek használt hátso gumit.Supermotot.160-ast.Lehetöleg valami esömintásat,mert az elsö is olyan.Most Dunlop van rajta,de már kezd slickesedni de még mindig állatul tapad!
Köszi a segitséget!
nyúlj bele és nézd e h van e kenése még megnézed 500 km után akkor is sötét színe lesz.....
A Visegrádi túrázok se értek még haza! Hogy sikerült?
Egy kis élmény beszámoló netán képek?
Nekem kellene egy sárga.
hogy birtál hazamenni?
sajna nem tudok
Keresek tanksapkát 400E-re, mert egy köcsög szar tróger tegnap este a Kisújszállási motorostalálkozón lelopta!Ha valakinek lenne elfekvőben v tud segíteni h honnan tok szerezni azt megköszönném!
mert egyébként nekem az idom már volt türve az előző gazdi szerintem gyakorolt kerekezni és lehet látni hogy volt hegesztve