Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az S ről nehéz lelopni Am tényleg nagy szemétség volt, pedig én eddig azt tapasztaltam, hogy a motorosok össze tartanak...
A jó olaj felveszi a szennyeződéseket a motorból. Úgyhogy nem feltétlenül az a jó olaj ami tiszta marad...
Szigetelőszallag plussz zacskó!Gondolod milyen érzés volt mikor felkeltem és tansapka sehol!És akkor még kitudja h rakta e bele vmit!Szétb...ott az ideg teljesen másnaposan!
És ki fog dolgozni?Mindig csak az a kurva motor.
Örülnék ha több DRZ-s is összekapná magát és benne lenne egy két Visegrád gurulásban!
NEM FOG FÁJNI!
Be vagy rúgva te XD Mondjuk bárkivel megeshet... XD XD
picsába elírtam nem drz hanem RX
hát igen ez már megesett velem is még a drz vel
inkább a motorgumi topikban kérdezz rá több eséjed van vagy esetleg a kepesmotoron böngész
Sziasztok!
Drz-re keresek használt hátso gumit.Supermotot.160-ast.Lehetöleg valami esömintásat,mert az elsö is olyan.Most Dunlop van rajta,de már kezd slickesedni de még mindig állatul tapad!
Köszi a segitséget!
és látam haza fele szigorú baleseteket Árpád hidon két merci cserélt alkatrész , XVII- be meg egy kisteher vont ki a forgalobol egy kékbusz végleg ,akartam csinálni képeket csak a végén nem volt fofám együt helyszinelni a rendörökel pedig kemények lettek volna
ja a képen nem én vagyok ,de remélem nemsokára nekem is megy igy
de azt ugye tudod hogy nem a színe határozza meg h rosz e az olaj !
nyúlj bele és nézd e h van e kenése még megnézed 500 km után akkor is sötét színe lesz.....
jö volt de még a betonon van mitt tanulni gazdagon fel kell bátorodnom a döntögetéshez amit ebben a parkolba fogok még gyakorolni mert ez nagyon tetszet
15000kmer után
na itt is lennék
sehol senki?
A Visegrádi túrázok se értek még haza! Hogy sikerült?
Egy kis élmény beszámoló netán képek?
A mai motorozás után olaj csere volt! Olyan a színe mint a kávé. Szerintetek mennyi km. -után ilyen az olaj?
Szia tudsz ilyen lámpamaszkot eladót?
Nekem kellene egy sárga.
az szép
hogy birtál hazamenni?
sajna nem tudok
SRÁCOK!
Keresek tanksapkát 400E-re, mert egy köcsög szar tróger tegnap este a Kisújszállási motorostalálkozón lelopta!Ha valakinek lenne elfekvőben v tud segíteni h honnan tok szerezni azt megköszönném!
de jó
de mért nem szép vagy mi ?
mert egyébként nekem az idom már volt türve az előző gazdi szerintem gyakorolt kerekezni és lehet látni hogy volt hegesztve