Heló srácok! Véleményt szeretnék kérni, aki ment már mind a 2 fajta motorral, melyik tűnik erősebbnek érzésre?, (nem az adat a papíron a lényeg). DRZ 400e meg xr 400r. Köszi előre is és az xr-el mennyi probléma szokott lenni?
Hát akkor most átmegyünk pókos fórumba!
Láttam már murinust, hát nem kell könyökig matatni nála. Éppen csak megkopogtatam az ajtót, egyből felvette a támadó állást. Tudok most eladó RCF-et, 3 centis 1200forintért. Az nem pénz, csak arra még jön a posta, meg az eddigi dögök 1v koruk óta vannak nálam, és kisebbet szeretnék. Szólj ha lesz szaporulatod!
Csak arra akarok célozni, h ez elvileg egy DR-z fórum, nem egy pókos oldal. Amúgy ez az egyetlen bajom a Sportmotorral, h nincsenek moderátorok, semmi szűrés. (Arachnidán a nem az adott topikba való hozzászólásokat áthelyezik/törlik, illetve más színűvé teszik.
Igen valóban, az avi a legszinesebb. A te RCF murinusod se piskóta! Én is akartam egyet, aztán rájöttem, h a lividum se sokkal szelídebb!
És mostmár van kép róla iwiwen is!
A haveromnak is csak lámpa kellett hátulra leszedtük a gyárit és a lapos felével a sárvédő alá raktuk!
Nagyon komolyan néz ki!
(már amennyire az kinézhet
ahha megkaptam köszi szépen
a motor csak jövőhéten lesz egybe ha minde jól megy és a suzuki végre elküldi az alkatrészt......
mert egy sráctol akartam de ő csirázot sokat vele és inkább a suzuki akkor. ........
ma raktam össze a hátulját már csak a blokk van.
(hétfőn kész a generátorom, utána már fel bírom állítani a mocit, addig fekszik... :D)