Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva haverom! Durrog még a vasad? Mikor állítunk a tűn?
(hétfőn kész a generátorom, utána már fel bírom állítani a mocit, addig fekszik... :D)
Köszi!
Heló srácok! Véleményt szeretnék kérni, aki ment már mind a 2 fajta motorral, melyik tűnik erősebbnek érzésre?, (nem az adat a papíron a lényeg). DRZ 400e meg xr 400r. Köszi előre is és az xr-el mennyi probléma szokott lenni?
Nem tudom, még nem vásároltam tőle. Csak akartam, régebben, 1-1,5 éve. Ha azóta megy még a szekér, csak nem szélhámos
Köszi most beszéltem vele.Egyébként megbízható a srác?Vásároltál már nála?Van azért még olcsóbban is itt.
A motulolaj-os srác is maszekban nyomja.
Fele ennyiért? pl 5100 lenne 1500ft? Az már azért gyanus, szerintem.
Szokott lenni magánembereknél fele ennyiért is.
Köszi, ezeket ismerem!
Tud valaki olcsón Motul olajokat?5100, 300 v factory line 10w40.Budapest környéke.
Hát akkor most átmegyünk pókos fórumba!
Láttam már murinust, hát nem kell könyökig matatni nála. Éppen csak megkopogtatam az ajtót, egyből felvette a támadó állást. Tudok most eladó RCF-et, 3 centis 1200forintért. Az nem pénz, csak arra még jön a posta, meg az eddigi dögök 1v koruk óta vannak nálam, és kisebbet szeretnék. Szólj ha lesz szaporulatod!
én meg leszarom hogy mit irkálnak az emberek
nézz szét más fórumokban is
nem mindig a motor a téma
murinus nagyon durva jószág
Én is csináltam a gyári hátsó lámpának kurvajó kevlár anyagból tartót.
Nemsokára rakok fel képet.
Csak arra akarok célozni, h ez elvileg egy DR-z fórum, nem egy pókos oldal. Amúgy ez az egyetlen bajom a Sportmotorral, h nincsenek moderátorok, semmi szűrés. (Arachnidán a nem az adott topikba való hozzászólásokat áthelyezik/törlik, illetve más színűvé teszik.
Igen valóban, az avi a legszinesebb. A te RCF murinusod se piskóta! Én is akartam egyet, aztán rájöttem, h a lividum se sokkal szelídebb!
És mostmár van kép róla iwiwen is!
Szevasz Pudvapappa !
Jaja már nekem is beugrott.
Csak elöbb irtam aztán olvastam el az adatlapod.
Majd megbeszéljük a gumikat.
itt tört le a rendszám tábla tartó aztán késöbb egy másik hasonló elyzetbe a lámpa bura ,majd meg mokányolom mert magas a PH-értékem
A haveromnak is csak lámpa kellett hátulra leszedtük a gyárit és a lapos felével a sárvédő alá raktuk!
Nagyon komolyan néz ki!
(már amennyire az kinézhet
meg van a Finster?
hogy is micsudi kezdem elveszteni a fonalat
Nekem van egy tuti gyári!
Ha megfordítod és úgy teszed fel NAGYON komoly :-))))))
nem sajnos
féklámpa ? ?
mármint kapcsoló ?
ne haragudjatok nincs valakinek egy féklámpája , ,
ahha megkaptam köszi szépen
a motor csak jövőhéten lesz egybe ha minde jól megy és a suzuki végre elküldi az alkatrészt......
mert egy sráctol akartam de ő csirázot sokat vele és inkább a suzuki akkor. ........
ma raktam össze a hátulját már csak a blokk van.