Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez még nem volt fent
injektoros
ezért nem kell rá nagy tank
állitólag nem eszik annyit mind 1karbis motor
6 literes tank?
Injektor,önindító,berúgókar,km.óra,5 fokozatú váltó,13/51 áttétel.
122 kiló körül van,ha jól váltottam át.Eu.-ban novembertől lehet rendelni.
Ez tényleg igaz,vagy csak újabb kammer szöveg? remélem nem utóbbi
nekem 2 kell
ez csak nem a?
tényleg az?
Én már megrendeltem japánból!
Na ! Segítséget kérnék töltés-ügyben. Beszart a töltés a motoromon. Járó motornál aksin mérve max 13 volt feszültség tapasztalható (de csak ha nem megy semmi fogyasztó, mert ha ráteszem a világítást egyből esni kezd). A generátor három pólusát mérve (egymással) két esetben 8-9 -et mértem, a harmadik esetben 5 körül. Továbbá ellenállást mérve a lefele tartó 3 vezetéknél kettő-kettő kombinációjánál 19-20, a harmadik esetben nullát mértem. Zárlatos? Mi a teendőm? Hozzáértők válaszát nagyon megköszönném! (meg azt is ha egy hozzáértő adna egy telefonszámot amin esetleg elérhetem, ha bontom a vasat és elakadok )
Előre is kösz a válaszokat, üdv: Herr F.P.
felkerült a bilincs is a kipufogóra, jobb lenne két bilincsel felfogatni az lenne a tuti de remélem így is bírni fogja a strapát ( holnap próba út )
te nem olvasod a fórumot?
tegnap erröl volt szó
naluk sincs:(
azta!mindjart hivom is.ezt hol talaltad?nagyon regota keresem...
helles: suzuki drz400alkatrészei - 10.000 Ft

motortípusok: E- S most minden alkatrész féláron.
feladva: 2008. november 14.
Leírás: karbi, váltó, vizpumpa, öninditó , berugókar, váltókar gyujtás, trafó, légszűrőház, vez lánc, csapágyak, hűtő balos, kormány, ventillátor, vezetékköteg, első teló, fékek, lengőkar, csúszókuplung szupermotóhoz,tankidom, egyebek.
Feladó adatai
név: zsolt
megye/város: debrecen
telefon: 20
377 9746
üzenet küldése a feladónak
Ha tényleg sokat motorozol és szerelni sem akarsz, akkor drz. A crf-ban kb 10óránként olaj csere...
Ha egy igazi vadállatot akarsz, akkor crf
Szevasztok !
Volna egy kérdésem.
Remélem kapok rá választ...
Hogy tudom alacsonyabbra állitani az ülésmagasságot ?
Kössz !
jó de ha leszedem ottmarad a ragasztó nyoma attól tartok... amúgy veszek rá majd sportdobot később csak térjek magamhoz anyagilag
Aki viszont ismeri, az ki fogja röhögni! Szóval ha elhozod, az első dolgod legyen lekapni. Amúgy grat hozzá.
vicces volt az előző gazdi vagy az akart lenni de ha vki nem ismeri a drz-t még lehet el is hiszi hogy az