Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!lehet h hülyeséget irok de most volt valami botrány a MOL-nál h vizezték a benzint én is azota inkább az OMW-nél tankolok
nem kérdezted a kipufogot
tegnap azt mondtad hogy sokat kap
ma meg hogy több anyagot kell neki adni
nem fogyaszt keveset amúgy
6körül
de inkább fölötte
magától nem fog javulni de én tegnap kérdeztem hogy nem-e a nyitott dob miatt van bár lehet hogy csak akartam kérdezni de akkor ne nyúlj hozzá azért van mert elszegényedik a keverék és amint láttam nincs rajta külön állító csavar mindenképpen szét kel szedni a karbit és több anyagot kell neki adni
hello újra én pont az ellenkezőjét mondom nyugodtan tekerj egy fél vagy egész fordulatot a csavaron úgy is észre fogod venni ha jobb illetve rosszabb lesz de azt ne felejtsed el hogy merre és meggyit tekertél
az 1-es szerintem csak a benzin leeresztő csavar ami az úszóházból engedi ki a benzint vagy vizet ha beázott ;-PP

A kettes lehet a levegő állító csavar bár pont nem látni rendesen de azon a környéken kéne hogy legyen .Nyugodtan próbáld meg mert könnyen kell hogy járjon nincs meg húzva mert csak állító csavar ha nem mozdul akkor nem azt kerestük ;-P

amúgy hasonló csavart keress mint az 1-es
hát ez elképzelhetö
nyitott van rajta,gyári lett megnyitva
kipróbálom majd milyen jóidöben
ha nem javul akkor szerelö lesz belöle
benzin?
mindig ugyanott van tankolva bele
mol kútnál
OK!
Megoldjuk! Megyünk mindenképp:-))))
Köszi a Ringet megoldom , ha kell
Akkor másodika!
D.i.d.520 as x gy?r?s lÁncok 19000huf rk 525 Ös x gy?r?s 25000huf 06 20 352 6461
szia
neked van drz-d bontani való ?
kellene 1-2 alkatrész a blokbol
kell 4 szelep meg 1 fogaskerék a blokkba
nekem s-s drz-m van...
Szevasztok!
Bár tudom, hogy régen írtam, de rögtön egy kéréssel / kérdéssel kezdeném.
Nincs valakinek elfekvőben egy olyan kis fekete műanyag dugója, ami a tükör szárára kell az S-en? Utánvéttel megvenném.
Kösz, üdv mindenkinek!
Nekem , pl. most a benzin miatt durrog meg fullad szegényemnek minden baja van... Metrós benzinkút. pedig megfogadtam többet nem tankolok ott. Beszartok az Avia benzintöl meg mint a rakéta! Még az alapjárat is alacsonyabb. Cross pályán használom már másfél hónapja , röpködés meg ilyenek.... most kettőben állva nem nagyon akart feljönni kerékre, amúgy 3 ban , még 4 ben kapkodja az elejét. Baracskai Petiékkel motoroztunk,(mx versenyző) nagyon durva volt.
tesómnak kéne önindító meg a hozzá tartozó összes cucc... nekem kéne a hűtő elé aza fekete védő akármi meg ilyenek
KAWA80
Nem vagyok tűzoltó,csak sportbíró a ringen az f1-en.
Ilyenkor fel szoktunk gyújtani egy autót,és szimuláljuk hogyan kell okosan oltani..Gyere el,és nézd meg.Ha gondolod:beviszlek..DE AZ F1-RE NEM TUDLAK..
Én pedig korábban nem tudok menni,mert meló van..
Nekem odaérni is kb 60-70-perc.
üdv: csaba
Ha nyitott dob van fent neked akkor lehet állítási probléma (tegnap hűvös volt és a levegő páratartalma is nagyobb) szokott így reagálni rá. De inkább kérdez + 1szerelöt v. aki ért ehhez. remélem nem írtam nagy hülyeséget?
itt hol vannak állitó csavarok?
alapjáraton kivül,mert azt tudom
na majd valamit kitalálok erre a karbi dologra
az lenne a jó ha valaki megmondaná melyik csavar mire jó és hogy merre kéne tekergetni
nekelljen már minden hülyeségért szerelöhöz vinni
Semmi ;-p csak egyre gyakrabban fogja csinálni de most én lépek holnap meló Kakukk jól letűnt ..... majd holnap megpróbálom kifaggatni....
CSácsá jó ejt mindenkinek
na pá
hát nem értek hozzá sajna
belepiszkálni meg nem akarok
és ha igy hagyom?milesz?
ez pitbike amúgy
gergö magas
nagyon
lehet hülye kérdés de nekem valahogy nem áll jol A csávo ilyen magas vagy az rm ilyen alacsony ?
a keverék vagy a levegő állító csavaron de ha nem értesz hozzá akkor ne piszkáld inkább vidd el valami szerelőhöz vagy olyan hoz aki betudja állítani illetve meg bízol benne
mit kell állitani?nem vágom
most kezdte el csinálni amugy 2napja
elötte semmi
Akkor biztos hogy csak állítani kell a karbin szerintem sokat kap sött 1000 %
ebben van