Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A válaszod, egyértelmű és kielégítő. Köszönöm.
Én is inget használok, csak gondoltam hátha. Meggyőztetek.
Az EVS tetszik. Főleg ha majd úgy tudok tőle menni mint DRZ74.
Bár ahogy visszanéztem a vizesárkot nehezen kezeli.......
Ha leszel a csaj, akkor nem kell motorozni :-)))
Attól függ mire akarod használni :D
ufo protektoringem van .
Szerintem endurozni egyértelműen protektoring mert több védő eleme van ,de ebből is a normálisabbakat érdemes amibe van rendes kulcscsont védő . mert ez védi a könyököd is és nem kell külön könyökvédőzni meg benne van a felkar védő is .

Viszont ha versenyezni akarsz pályán ahol több motor kergeti egymást és előfordulhat ,hogy átmennek rajtad motorral akkor meg páncél az ajánlott mert annak a merve müanyag része jobban kibírja a nyomást .

de mivel ez DR/DRZ topic így a protektoringet ajánlom + még aszfalton is jól jön mert ott páncél az aztán nem véd semmit :)

szóval ha endurozni akarsz akkor én az ufo protektoringet ajánlom vagy bármelyiket ami erre hajaz .

na de fáradt vagyok még :D biztos túl komplikáltam a lényeg,hogy protektoring
Randizni akarsz,vagy motorozni? Nem hiszem,hogy betársulok,minnél inkább közelebb vagyok a jogsihoz,annál kevésbé merek felülni a kecskére....
A legnagyobb tisztelettel mondom, hogy elolvastam amit írtál, de nem értem. Akkor most Te mit használsz, és mire esküszöl?
Holnap egy találkozó?
írtam emailt...
szerintem csak a délután lesz jó a többieknek!
Merre?
Tegnap hallottam, hogy a ring melletti gokart pályát nem használja senki és ott hagyták a kordont!
Lehetne gyakorolni egy kis kanyarodás, döntögetés feeling-et!
Persze ez csak egy ötlet
akkor már csak aza kérdés, hogy: mikor? hol? merre?
Heló.
Tudnátok segiteni mért fojhat a dr-em-ből a benzn a karbesz aján lévő csőböl meg körülöte?
Meg nincs egy eladó jól működő benzincsapotok?
Herr Urat izzítom!
Bönye meg remélem olvas minket!
Mizsi egy holnapi gurulás?
nekem mind mer szombaton ültem rajta utoljára...de akor össze kéne rázni a többieket is..
Én Tegnap is 10-től este 19.00 -ig nyomtam!
Két tankolás:-)))
Mióta megvan szerintem még 1 fél napot nem pihent:-)
Holnap lehet, hogy nyomulhatunk 1-et!
Merre?
valamit motorozzunk! mA meg holnap szabad vagyok!
Az nem női blúz!
Az a protektor ing légzsákokkal! :-)))
17.000 Ft.
Rajtam csak a saját ufo-m volt meg havernak az "ultra" modern fox páncélja de nem éreztem akkora súlyt ellenben az igaz,hogy megsülsz benne a párnázás miatt de ellenben mindnehol véd egyedül még a ufohoz kell külön vese védő mert vesére már semmit se véd .

a páncél az meg télleg arra lett kitalálva ,hogy ha átmennek rajtad egy motorral verseny közbe akkor is védjen .
jujjjj...fasza! ....de most látom csak,te női blúzt hordasz? nem is igazán láttam még nőt hasonló motoron
akkor te nagyon ügyesen tudsz esni, vagy nem is szoktál esni?
Én ezt könyök védővel felszerelkezve szereztem (mi lehetett volna ha nincs rajtam)
Az én tapasztalatom használtam páncélt is, inget is. az ingnél döntöttem lehet, hogy kicsit melegebb de nekem sokkal kényelmeseb,a páncél mindig felcsúszott a nyakamba.Ha páncélt veszel majdnem mindegy hogy melyik márkát választod azoknak egyforma a kivitelezés. De az ingnél nézd meg azt is, hogy menyi a súlya, hány kilót cipelsz magadon az is lényeges. Enyém EVS kb.fele súlyú mint az UFO ara sokan panaszkodnak.
ilyen volt
mennyi az ára?