Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát mind1 akkor lehet nem kötünk üzletet de azért köszi hogy megmutattad, mekem E-m van az gyárilag nemkicsit hangos és használom én is mindenütt de nem szólt senki, lehet süketek?
egyik 4ütemű, nagyköbcentis blokk sem szereti a kis gyors gázfröccsöket, a drz meg aztán nagyon nem, legfőképpen az S verzió!
Engedni nem nagyon szeretnék belőle mert nekem is fel lehetne raknia motorra.... Ha kellene akkor is gondolkoznék rajta csak éln mikor a motort vettem adták hozzá.. Meg nem szeretném ha a rendőrök bazsogatnának miatta mert közúton járkálok
vagyis a lényeg h lehet -e polírozni? csak a peremét ahol sérült
hát igen kell rajta alakítani sajnos
Meg nekem az ár az kicsit magas, kevesebbet gondoltam szánni ilyen célra . (válságvan)
Srácok szerintetek küllső supermoto felnit leeht polírozni mert tavaly ugye szétszaggatt a láncot és összebaszta a felnit és most nem tom mit csináljak vele ! irjatok hogy mi a megoldás

képet mellékelet
Most nem mert 39 fokos lázam van és elöbb is kaptam amiért kiszaladtam de amúgy kisebb mint az E átmérője azt hiszem hogy kell egy közdarab úgy halottam
Azt megtudnád mérni mien vastag a cső ahol rákell dugni a könyökre?
A hátteret ne nézzétek rögtönöztem gyorsan egy helyet:D
Jhonny a képek: sérülés nincs rajta és S verzióra egy az egybe jó
Sziasztok k5 őn volt már valakinek kilazulva a csavar jellemző ennél az évjáratnál? látom k7-en már odafigyeltek rá köszi
Akkor a K8-asnál is.
Ma megnéztem én is a csavarokat a lendkeréknél, (nem hagyott nyugodni), 2 db-ot kivettem, és ahogy láttam nekem már csavarrögzítővel volt összerakva, eléghúzósan is jöttek ki, utána nyakon öntöttem őket egykis rögzítővel és vissza csavartam a többit nem bántottam sztem nem jönnek ki úgysem. Vagy ha mégis akkor tévedtem. Tehát a K7 es modelleknél fölösleges nézegetni.
Szerintem a szín semmit nem számít, láttam már pirosat és zöldet is. Előfordulhat, hogy tévedek...
Ezvan! tudnál képet fölrakni a kipuffról a motorra egyből fölszerelhetrő?
Hali
Helles akkro ha tudnál légyszi küld a videót e-mailem: jonatan18@freemail.hu
Sziasztok!
Volt esetleg valakinek közületek már dolga Suzuki DR 250esel?(1991-es,fordított telós,belpiacos)ha jók az információim akkor teljesítményre kb megegyezik a 350DR-el,de jópár 10 kilóval könyebb.Nyomaték mennyi lehet benn(sajna nem nagyon találtam róla infót).
Ezekhez a "belpiacos" motorokhoz lehet alkatrészt kapni(ne legyen rá szükség )?Vagy teljesen megegyezik a 350-es DR-el?
Előre is kösz!
hát elképzelhetőő de lehet az is ,hogy nincs összehangolva a karbival és azért csinálja !
Helló srácok kéne 1 kis segítség! Haverom akar venni 1 drz-t elment megnézni..jó volt a gép yoshi rendszer van rajta. de azt csinálja a gép h amikor üresben kis gázföccsöket kezdessz adni neki akkor fulladozni kezd és lefullad....a rendszernek tudható be vagy lehet valami más baja is.
válaszokat előre is kösz!
Üdv.:Peti
Ja és ha úgy alakul nekem eladó a Martin dob ha valakit érdekel 40 E körül gondoltam 1000 km ert futott
Szia helles engem érdekelne a martin dob hangja nekem is ilyen van csak kék színű a martin jel mi akülönkbség? Ja és tudsz nekem hangmintát küldeni mert nekem nincs fennt a gépen és érdekelne ha tudsz tompítóval és nélküle is köszi szépen előre is cím: zemen91@freemail.hu
szerintem itthon max 3 ember van, akinek számítana a dolog. mármint, hogy egy jó minőségű fűzött kerék, vagy marchesini. de ők sem nagyon erőltetik.
Sziasztok!
Most beszéltem egy motorszerelővel (Suzuki szervízvezető),ismerem személyesen nagyon érti a dolgát!
A csavarlazulásról kérdeztem!
Azt mondta,hogy már ő is találkozott vele,de ha még nem lazultak fel a csavarok akkor nem kell kicserélni,csak egyenként kivenni menetrögzítő,aztán visszatenni!
DRZ be való 3 om küllős SM szett eladó esetleg enduró kerékre cserélném.
Tel:06-70-2-377-422
Hát igazából számtek lenne... de szabad foglalkozás