Hát mind1 akkor lehet nem kötünk üzletet de azért köszi hogy megmutattad, mekem E-m van az gyárilag nemkicsit hangos és használom én is mindenütt de nem szólt senki, lehet süketek?
Engedni nem nagyon szeretnék belőle mert nekem is fel lehetne raknia motorra.... Ha kellene akkor is gondolkoznék rajta csak éln mikor a motort vettem adták hozzá.. Meg nem szeretném ha a rendőrök bazsogatnának miatta mert közúton járkálok
Srácok szerintetek küllső supermoto felnit leeht polírozni mert tavaly ugye szétszaggatt a láncot és összebaszta a felnit és most nem tom mit csináljak vele ! irjatok hogy mi a megoldás
Most nem mert 39 fokos lázam van és elöbb is kaptam amiért kiszaladtam de amúgy kisebb mint az E átmérője azt hiszem hogy kell egy közdarab úgy halottam
Ma megnéztem én is a csavarokat a lendkeréknél, (nem hagyott nyugodni), 2 db-ot kivettem, és ahogy láttam nekem már csavarrögzítővel volt összerakva, eléghúzósan is jöttek ki, utána nyakon öntöttem őket egykis rögzítővel és vissza csavartam a többit nem bántottam sztem nem jönnek ki úgysem. Vagy ha mégis akkor tévedtem. Tehát a K7 es modelleknél fölösleges nézegetni.
Sziasztok!
Volt esetleg valakinek közületek már dolga Suzuki DR 250esel?(1991-es,fordított telós,belpiacos)ha jók az információim akkor teljesítményre kb megegyezik a 350DR-el,de jópár 10 kilóval könyebb.Nyomaték mennyi lehet benn(sajna nem nagyon találtam róla infót).
Ezekhez a "belpiacos" motorokhoz lehet alkatrészt kapni(ne legyen rá szükség )?Vagy teljesen megegyezik a 350-es DR-el?
Előre is kösz!
Helló srácok kéne 1 kis segítség! Haverom akar venni 1 drz-t elment megnézni..jó volt a gép yoshi rendszer van rajta. de azt csinálja a gép h amikor üresben kis gázföccsöket kezdessz adni neki akkor fulladozni kezd és lefullad....a rendszernek tudható be vagy lehet valami más baja is.
válaszokat előre is kösz!
Üdv.:Peti
Szia helles engem érdekelne a martin dob hangja nekem is ilyen van csak kék színű a martin jel mi akülönkbség? Ja és tudsz nekem hangmintát küldeni mert nekem nincs fennt a gépen és érdekelne ha tudsz tompítóval és nélküle is köszi szépen előre is cím: zemen91@freemail.hu
Sziasztok!
Most beszéltem egy motorszerelővel (Suzuki szervízvezető),ismerem személyesen nagyon érti a dolgát!
A csavarlazulásról kérdeztem!
Azt mondta,hogy már ő is találkozott vele,de ha még nem lazultak fel a csavarok akkor nem kell kicserélni,csak egyenként kivenni menetrögzítő,aztán visszatenni!
Meg nekem az ár az kicsit magas, kevesebbet gondoltam szánni ilyen célra . (válságvan)
képet mellékelet
Helles akkro ha tudnál légyszi küld a videót e-mailem: jonatan18@freemail.hu
Volt esetleg valakinek közületek már dolga Suzuki DR 250esel?(1991-es,fordított telós,belpiacos)ha jók az információim akkor teljesítményre kb megegyezik a 350DR-el,de jópár 10 kilóval könyebb.Nyomaték mennyi lehet benn(sajna nem nagyon találtam róla infót).
Ezekhez a "belpiacos" motorokhoz lehet alkatrészt kapni(ne legyen rá szükség )?Vagy teljesen megegyezik a 350-es DR-el?
Előre is kösz!
válaszokat előre is kösz!
Üdv.:Peti
Most beszéltem egy motorszerelővel (Suzuki szervízvezető),ismerem személyesen nagyon érti a dolgát!
A csavarlazulásról kérdeztem!
Azt mondta,hogy már ő is találkozott vele,de ha még nem lazultak fel a csavarok akkor nem kell kicserélni,csak egyenként kivenni menetrögzítő,aztán visszatenni!
Tel:06-70-2-377-422