Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most úgy csináltam hogy az elsőknél a legpuhábtól eltekertem 23 t és onnan visszafele 11 et.
A hátsót a legpuhábtól eltekertem 28 t és onan vissza 11 et
Nem akarom erőltetni mert már ígysem tökéletes a csavar feje...
Teljesen betekert állástól számold,18 a gyári (alsó csavar)
Felső csavar 32-t kell kattanjon, és ott 19-t kell tekerni
A hátsónál ugyanúgy csak ott 17-t
Te azt mondod ami a kormánynál van felül? Mert az alsó...
És a gyári értékek azok mennyi? Mert így mostmár visszatudok számolni hogy leg gyengébtől mennyit tekerjek a keményebb fele...
Ez biztos,nekem is S-m van,fújd be csavarlazítóval,vagy vd 40-l és tekerjed, el kell hogy menjen addig
Most a határoló vagy mi hogyha erőltetem akkor az elmászik nem? Egyik ismerősöm azt mondta hogy 23 tól tovább ne tekerjem mert azt már nagyon erősen kell...
Ez biztos?
Akárhogy tekerem 26 a bal elsőn 27 a jobb elsőn a hátsón meg 28! Ha megszakadok akkor sem megy tovább
Tekerjed ha rég volt már tekergetve be szokott állni a csavar 35-t kell hogy kattanjon az első,a hátsó+37.t (az S állástól a H-ig)
vagy elszámoltad,vagy erősebben kell tekerni.
A jobb oldalin 27 et a bal oldalin 26 katanásig tudom tekerni. A hátsón meg 28 ig. Mit csináljak? Próbáljam kicsit erősebben még?
elég vékony az a csavar vigyázni kell az erőltetéssel
igen, de mennyire lehet erőltetni a tekerést? Csak érzésel vagy amég birom addig tekerem?
Minden állítónál rajta van merre tekerd hard ill. soft
Valakinek ha holnap lessz kedve megnézi nekem hogy az övén mennyit lehet tekerni?
Valaki nemtudja hogya leggyengébb fokozat (balra kitekerve) az hanyadik kattanás?
Mert a jobb oldalin 27 a bal oldalin 26 ot tudtam tekerni
Már egyátalán nem értem ezt az egészet. Már 3 szor újraszámoltam
De az az SM. Nekem az S es van. Meg pont a számérték nem látszik
De mennyire lehet erőltetni? Mert kicsit errősebben tekertem most és 27 kattanásig mertem.
de van az adatlapomon használati útmutató
én úgy olvastam valahol hogy gyárilag minden középre van állítva
Azért köszönöm szépen a segítséget! Kellemes ünnepeket és boldog karácsonyt!
A hátsónál fix hogy jobról balra a 11 kattogás a gyári. De az elsőnél nem írja le a köny pontosan :/
Nekem is csak kattog... nem tekeredik :/
Kimegyek megnézem, hogy hány kattanás a gyári pozíció
Mert ott azt írod hogy 15 kattanás az 5. pozíció. De nekem 23 kattanást lehet "csavarni"
Azt tudom, én arra vagyok kíváncsi amit a kormánynál állítok, hogy ott hány kattanás kifele a gyári érték?!