Ha lepadkázunk egy felnit, akkor az egy szép kis maradandó nyomot hagy ott neked az abroncson, amit igazán eltüntetni nem biztos, hogy lehet. Kerestem képet, hogy megmutassam, de sajna nem találtam.
Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkányom! Ár megegyezés szerint! Vigyétek nekem nincs, rá szükségem csak pakolom egyik helyről a másikra.
szerintem nagyon jó, nyár elején fogok áttételt cserélni és elég jók a kilátások végsebesség tekintetében, 15-38 lesz az sm szetten, enduron meg marad a 14-47
szeva ma kinéztem egy pásztor órácskára ,
hát elég felemás a talaj bent a redöspályán hónak nyomasincs jó fogos talaj de kint felfagyva betonkeményre néhol egy kicsit lágyabb ,elég felemás csak fel le öltözés ne lenne
"Egyikbe sincs tojás se patkányom!" Mi az a patkányom! ezt részletesebben kifejthetnéd
Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkányom! Ár megegyezés szerint! Vigyétek nekem nincs, rá szükségem csak pakolom egyik helyről a másikra.
Info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kellemes estét mindenkinek!
hát elég felemás a talaj bent a redöspályán hónak nyomasincs jó fogos talaj de kint felfagyva betonkeményre néhol egy kicsit lágyabb ,elég felemás csak fel le öltözés ne lenne
Jövőre tervezek egy 88 vagy 89-es DR Big beújítsát. Van esetleg valakinek véleménye, tapasztalaa a Big-ekről?
Előre is THX
Van ilyen valakinek vélemény,tapasztalat
tavaszra meg gyogyulsz és mész vadul adig meg forum meg tv jóbb bulást