Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor az nem patkányom hanem PATKANYOM
Ha lepadkázunk egy felnit, akkor az egy szép kis maradandó nyomot hagy ott neked az abroncson, amit igazán eltüntetni nem biztos, hogy lehet. Kerestem képet, hogy megmutassam, de sajna nem találtam.
a buzi haverom vett egy xt 600ast rohadjon meg nemkel a zsilera neki
"Gyári DRZ Excel abroncs" sose volt gyárilag a DRZ-be!

"Egyikbe sincs tojás se patkányom!" Mi az a patkányom! ezt részletesebben kifejthetnéd
Helló.

Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkányom! Ár megegyezés szerint! Vigyétek nekem nincs, rá szükségem csak pakolom egyik helyről a másikra.
Suzuki Dr 600 alkatrészek, nagyon jó árban!
Info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes estét mindenkinek!
Üdv.! Eladtam a mocit és maradt belőle egy gyári jobbos tükör, ha valakit érdekel... 2000Ft.
1db dr-z S/E hűtővédő eladó!
oké, semmi baj, majd veszek rá itt debrecenben de nem kapkodom el
Szeva, nem felejtettem el a sárvédőt, de úgy döntöttem, átalakítom kicsit rém ronda Gilerámat, arra fogom felpattintani.
készülőben lévő motoros portfolióm darabjai
szerintem nagyon jó, nyár elején fogok áttételt cserélni és elég jók a kilátások végsebesség tekintetében, 15-38 lesz az sm szetten, enduron meg marad a 14-47
örülök ha hasznos a váltós lánckerék áttételes progi :), anno még a DR600.de ről szedtem
szevasz,nem nagyon hajtok majd ha lesz 20centi hó lehet kimegyek 1-2 körre valamerre
szeva te hajtasz még mikor jössz megen
gratulálok gyönyörü gépezet
szeva ma kinéztem egy pásztor órácskára ,
hát elég felemás a talaj bent a redöspályán hónak nyomasincs jó fogos talaj de kint felfagyva betonkeményre néhol egy kicsit lágyabb ,elég felemás csak fel le öltözés ne lenne
Suzuki DR BIG fórum itt kapsz választ a kérdéseidre
Üdv.
Jövőre tervezek egy 88 vagy 89-es DR Big beújítsát. Van esetleg valakinek véleménye, tapasztalaa a Big-ekről?

Előre is THX
link
Van ilyen valakinek vélemény,tapasztalat
ezután az MZ fórumon megtalálsz
csak nem a jövö évi MZ kupára akkartál edzeni
tavaszra meg gyogyulsz és mész vadul adig meg forum meg tv jóbb bulást
bizony gyertek most a házipálinkás motorozás idelye jött el de csak hogy ne fázunk
zsir van ennél a vékonyabb vázas amit mondtam csak nem tudom melyik évtöl váltoták
jobbulást