Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MAjd
azt mondják át van szelepelve,finster csinálta,pályán még nem voltam vele.majd megnézem milyen aztán jelentek!
Jössz utánam?Te is szutyokis lettél? Legyen benne minden örömöd,telóit meg invesztálgassad ide,ha babát akarsz.Ha nem akkó,ne hozzad
remélem repülni is tud és nem dob le a hátáról
Kanyarodni azt tud valaki megtaníthatná az enyémet is erre
Biztosan remekül be fog válni ! Talán elutánfutózunk Nozsid koma invitálására hozzá, akkor megnézem "élőbe" Nagyon tetszik nekem is.
2008as rmz 250 ma vettem,többet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki.jövő héten gatyába rázom és mehet az első tesztüzem.majd elválik milyen is a gép.
köszi,ez a láncszett kuka.ég és föld a kettő.csak még össze kell vele barátkozni.most vizsgálgatom át tüzetesebben.
Sziasztok!
Segítene valaki,hogy DRZ-hez service manualt honnan tudok letölteni? és a vezérműlánc állapotát hogyan tudom a legegyszerübben megnézni? előre is köszi.
Gratula Picit a láncszemek közé szorult a zsír Nagyon durva a különbség a DR-z hez képest ?
helló, köszi h. feltetted, hasznos kis program, legalábbis számomra
pályázni sokkal jobb....
részletes beszámolót róla!
drz helyett
neked csak az önindítós!
enyém
én se szeretem mert megharapott
Mindig útáltam az MZ-t
ez a te lábad ?
rúgjatok= rúgjátok
Csizma nélkül még egy ETZ-t se rúgjatok be elég fájdalmas és hosszadalmas a felépülés
Rendben!
Hello!Most beszéltem egy haverommal lehet,hogy más is kelleni fog!Holnap jelentkezem!
Árból alkuggyá, mint állat, most a ló másik felén ülsz...