Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bármelyik Suzuki motor kereskedésben kapsz ilyet. Pesten többünknek bevált a Hollós, egy héten belül meghozott bármit. Egy éve DR350-hez a négy szelepszár szimering 3100Ft volt.
nekem meg az előző tulaj gyártott hozzá dobot, szerintem videó nem adná vissza ezt a hangélményt
gyári átalakított van nekem is, elég durca a hangja
Rakok alá egy nagyobb alátétet hátha akkor megszűnik a jelenség. Neked milyen kipuf van a mocin? mert én kaptam hozzá egy gyáriból átalakítottat de párszáz km után elkezdett kilyukadni. Most elvittem egy faszihoz azt mondta csinál rá gázgyorsítós dobot. Na kíváncsi leszek milyen lesz.
Cső Helles,lemaradtam valamiről?A Szabiék voltak motorozni és mi nem mentünk?Gondolom azért mert Babodon estem keltem !
szerintem nem gáz, csak ne essen szét
Csak a tárcsa a lényeg. ha azt kapsz hozzá akkor biztosan jó. Nekem is megjött a tárcsa, ha hazamegyek összerakom és kipróbálom. bár a tárcsám egyik csapja kicsit mozog. az nagy baj?
erről lenne szó
Ezt az enduro kereket vajon bele lehet faragni SM-be? Cagiva 750 Elephantba volt, hátul 17" elöl 21" - vajon lehet erre kapni 310 első tárcsát? főleg az érdekelne
ELTE ÁJK hétvégékre haza szoktam ugrani, főleg most, hogy már megvan a moci is.
melyik egyetemre jársz? Debrecenbe?
egyetem miatt úgyis főleg hétvégente vagyok otthon. most hétvégére még nem hiszem, hogy kész lenne az átírás, szal szerintem még maradok városon belül, de tavaszi szünetre minden készen áll majd egy jó menéshez. most van a lotyó egyébként olaj meg olajszűrő meg gyertyacserén, meg még optikailag van mit javítani rajta
hello segítsetek dr 600 hoz keresek új szelepszárszimeringet aki tudja hol lahat kapni irjon! előre is kössz
jah, nem lakunk messze, szombaton átrobogtunk fehértón, mentünk Tokajba csavarogni vegyél fel msnre és megbeszéljük ha megyünk velemerre, meg van még 1 nyíregy környéki fekete Sm-es ő már felvett
fú a motorod nagyon tetszik, majd alkalmasint gurulhatnánk egyet valamelyik hétvégén, ha már úgyis itt laksz mellettem
fú, az éri. nekem a szerelőm jövő héten megy olaszországba beszerző körútra, aztán ráállítottam a témára, megvárom, hogy mit tud szerezni.
és igen, újfehértói vagyok, és Béres Levit ismerem, illetve mondjuk úgy, hogy tudom, hogy kicsoda meg hol lakik de engem többen ismernek, mint ahány embert én ismerek
Újfehérói vagy? Benka Andrást, Béres Levit ismered?
Debrecenben vettem a Vámospércsi úton, használtan, de 95%-os álapotban, 12 volt felszereléssel + defekt javítással együtt (mivel defektet kaptam, egyúttal le is cseréltem a gummát)
ja a motoromon lévő karbonmintás kézvédő és krómtükör kicsi pénzért eladó ha érint valakit
és hol vetted? mennyibe fájt?
Köszönöm a válaszod. üdv.:Tamás.
Kellemes estét/napot mindenkinek!
Keresek Suzuki dr 600(1986)-as hoz pár alkatrészt!
-jó állapotú dugattyú csapszeget
-jó állapotú vezárműlánc vezetőket.
Ezek nagyon fontodak lennének.
Továbbá, ha valakinek van, lánc védő, ami a blokknál van az első fogaskeréknél.
Illetve sima láncvédő.
Ha valakinek vannak ilyen alkatrészei, kérem írjon, nagyon fontos lenne!
Címem:
crisler@citromail.hu
Megkérnék mindenkit, hogy e-mail-re íjon, és ha lehet alkatrészekhez kűldjön árat is.
Előre is köszönöm!

Széles utat!
Dolgoztam! A képeket nézve, biztosan jó volt... Mentem volna szívesen. Ktm beindult?
ok! Szupi infó! Ezzel mér csak holnap foglalkozok. Ez műtét lesz :) ! Mindenkinek köszönöm!
Sziasztok