Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha olcsó megoldást keresel sm felni ügyben,nekem van egy garnitúra felesleges.Ami a képeimen van.Gumik nélkül nagytárcsával,lánckerékkel,távtartókkal 65e-ért.3,5X17 ill 4,5X17 Még asszem fékátalakító is van valami. Csak be kell dobni és mehet. Ha érdekel,számom az adatlapomon.Vasárnap lehet megyek is Pest felé.
állmos vagyok és öreg
piheni mentem holapra
majd dumálunk jó mocizást
CsáBali én holnap pinizek !
meg addig teljesen nyugodt vagyok amég a közepén ott az a fél centi
ott a vitamin
az a baj azt nem lehet hegeszteni
meg am se érdemli meg, ha bemélyed a földbe pár centit az oldala még fog, na meg kivan fizetve az oldala is
zsir a gumira is rá férne egy kis futozás
kb ekkora lessz az egész dob 15 cm remélem jó lessz
hnap disznyóvágás nem lehet motorozni, ilyenkó bezzeg hívnak h menjek meg am is Balipovic rendszert kell csinálni
jövőhéten szerintem azé kimenek boronálni
nahát nahát csak nem valami csirke kor
hát igen motoros idö lesz holnap teli gáz
tessék vigyázni van visszaszokási idö is
hnapra mégiscsak kivettem a szabit
azt mondta a doktorbácsi h pihengessek teázgassak
tehát a motort tegnap rendbe raktam, most már csak valami kipuffot kell okosítani
pénz pénz sok pénz
akkor ott
Na szép! engem meg itt hagysz, nem viszel mocizni... elzavarsz dolgozni inkább gonoooosz
kerítés mondták nekem Balázsék
köszönöm , ,
Persze!
Hello! Ezt már annyi mindenre rá rakták,hogy lassan már univerzálisnak mondható.Legalábbis a kuplung oldali.
ja jön elméletileg Balázs meg ugy tudom Zoli is én te meg még nem tudom de nagy veretés lesz
Tarcsát tuti be járjuk de én nagyobb csavargásba is benne vagyok
szia hol ,cross pályán ?
adjon Isten
helló
holnap 11kor kint leszek
Szebb jövőt!
Jó estét aki esetleg e vidékröl szeretne motorozni azt hiszem 10-kor vagy 11-kor lesz találkozo
még sajna pontosat nem tudok de holnap egyeztetönk kora délelöt nagyon kora délelöt hivjon aki akkar jönni