Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem vagyok olyan szakértö de nekem azt mondták hogy a leglágyabbat tegyem és akkor fognifog
nekem azt iszem Michlen van fen
Sziasztok ! Kérdésem lenne: lemerült az akkumulátorom, szerintetek rá lehet rakni sima akkumulátortöltőre (van rajta motoros piktogramm is), v inkább nézzek vmi speciálist?! üdv:Tamás
akkor nem leszek egyedül Csimbum cirkusz
majd a fokusznak meg te nyilatkozol mert én szégyelös vagyok
Helló!
Mennyit dobnál a CR-re?
Szia.Mennyiért sikerült elhozni a motort ha nem vagyok indiszkrét? Nagyon régóta hirették már ezt a gépet....
Ha valami _normális_ esőgumit raksz fel (pl.), nem hejdenót, azzal nem fog mászkálni az eleje, hidd el
ja azt elfelejtettem hozzátenni, hogy mivel 2 napja van nálam a motor, és összesen 30km-t mentem vele, ezért lenne szükségem vki tapasztaltabb tanácsára
1 kis kérdésem lenne: 17-es KTM SM szett van a lotyóm alatt, és előre mindenképp másik gumi kéne, mert esőgumi van rajta, száraz úton úgy mászik, mint részeg az árokparton Hátul Dunlop Sportmax van. Na szal a kérdés. Milyen gumit ajánlotok? Dunlop Sportmaxról vmi vélemény?
jóccakát!
De még jobb, ha több is van.

Joccakát.
végülis igaza van noozsidnak is: mindig kell 1 bohóc
Elhatároztuk, hogy indulunk, de semmit nem készültünk rá.
Őszinte leszek alig vártam a +1-es táblát.
Szolnok már jobb volt, gondolkodtunk, hogy indulni kellene az open-ben, Lakitelken viszont már 2 futamot lenyomtunk.
Gyanítom ez idén is így lesz.
Nem gond el bohóckodunk a sor végén.
ti amikor elhatároztátok h indultok a DRZ kupán, akkor volt valami rákészülés? mert én elég hurkalének érzem magam ahhoz a 30-v 40 perchez tehát ideje lesz elkezdenem csinálni valamit
lakitelekre nem
majsa open remélem összejön, nem rajtam múlik hanem hogy megint megbetegszik-e , muter meg talán most engedni fogja, legalább is remélem mindenesetre nézőként biztos
Hát ez tényleg bibis.
Jössz Lakitelekre?
Majsa open?
megolvadt a belseje, meg nagyon össze van taknyolva a palást is meg a belső vége is
Lemaradtam, de mi a gond a kipuval?
de a tanácsot elfogadom, majd meglátom mi lesz, mert ez így nem állapot
Még néhány:
10w50 van most benne... ettől már csak a 20w60 lenne jobb, de az meg aranyárba van akkor má inkább gyüjtök a felújjításra, addig meg töltögetek minden motorozás után...
az elviselhetetlenül hangos az az volt ami Szolnokon v az már a folytott verzió mert ha az volt a hangos akkor én olyant akarok
15-41, nemtom hány szemes, most cseréltem de nem számoltam meg mikor levágtam méretre...
Szia. Az ápr. 3 rendben, megyünk. 3-4 motor, és 2 quad.
Pillanatképek a mai napból:
Szerintem is sok... DE ez az én véleményem... Próbáltál vastagabb olajat belerakni?
hát pedig az nem olyan rövid...15-41 igaz? hány szemes a láncod?110 v 112?