Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabika!Én is szeretném azokat a képeket emilen ha lehet!Köszi!
ohh thank you
Mi az hogy. Nagyon is.
Hali

Azért köszi!

Attila
Szabi, átdobod Nekem a képeket emilen?
hmm..
ez jó kérdés, ha tippelni kellene, azt mondanám, hogy jó...
De biztos van itt olyan aki tudja és válaszol rá
Hali

Ez jó a E-be is?

Attila
link

pl ez!
Itt sportmotor apróban vannak. Legalábbis én onnan vettem.
Arról lekéstem
Remélem megdöntjük az indulók számát a DRZ futamon!
Börze-félét is csinálhatnánk! Persze,az alu-protektorokból kedvezményesen vásárolhattok a versenyeken.
Húúúúúúúúúúúúúúúúúú. ez igen.
Hali DRZ-sek!

Barátommal szeretnénk venni DRZ-E be supermoto szettet.

Szerintetek hol lehetne beszerezni?

Ha lehet olyat, amit nem kell alakítgatni, hanem csak beszereled és kész.

Előre is köszi.

Attila
gyönyörű!
RodeoRide 34színeiben tündöklő RMX 450-Z nagyon szép szerintem!
persze te is jöhetsz nyugodtan!
ezt tökéletesen így van!
Már alig várom hogy megint ott állhassunk a rajtvonalon!
Aki saját motorral érkezik, a SUZUKI modellek tesztelésére várva ingyen és bérmentve használhatja a pályát !
Már mentünk quadosokal is és bárhol el tudnak jönni, 4 km. beton út van, a többi az föld út.
Várunk benneteket!
Szabi,
Kösz az infót.
Lehet, hogy többen jövünk, igyekszem rászervezni több kollégát. Vagyunk vagy 6-an, és ha a fele jön, akkor már jó lesz az arány. .-)
Üdv!
Danez
Ja és az sem elhanyagolható érzés amikor a rajtvonalon állsz 25 DRZ-s társaddal, szemben a Sport1 kamerája figyel, ujjad az indító gombon, szemed a rajtzászlón, a szpíker pedig ordít a mikrofonba:
ZABSZEM A SEGGEBE.......

START. INDUL A 2010-ES ÉVAD.
Amatőr verseny lévén szerintem a motorozás élményét fűszerezik egy kis versenyszellemmel. A nevezési díj tavaly 3.000 ft volt, és a kötelező védőfelszerelésen kívül nem kellett más. szerintem idén sem lesz ez másként. Mindenkinek javaslom. mert egy iszonyatosan nagy buli. Tervezek egy "DR/DRZ FÓRUM" sátrat, ahova bátran be lehet "kopogtatni", hogy: Szia klmszabi vagyok kit ismerhetek?
Én is,eddig mindig lemaradtam mindenről,de idén becélzom a drz kupát is,ha csak nem szo.... be megint mint tavaly két héttel előtte megadta magát a hajtókar
Köszönjük az értesítést.
Milyen költségekkel jár a nevezés? (nevezési díj, kell-e kötelező balesetbiztosítás, kell-e napi licencet vennünk, stb.)
Igazából csak egy jó bulit akarunk, tehát minél olcsóbban megúszni....
Kösz a választ.
Üdv!
Köszi Doktor.
Dobnál egy mailt a címünkre, kérdeznék még egy-két dolgot.