Én is elvágattam a dobomat, mert nagyon hosszúnak gondoltam.
Iszonyatosan éles, és elviselhetetlenül hangos lett. Annyira, hogy egy hosszabb endurózás alatt megfájdult a fejem. Több próbálkozás után (és rutinos Lion King barátom tanácsaira hagyatkozva) sikerült egy olyan szűkítőt gyártani ami a hang/nyomaték legjobb kombinációja.
Csak baráti tanács: jól gondold meg mielőtt flexet fogsz.
gyári áttétellel vagy rövidebbel? itt is a válasz: pörgetve volt azért Ami alapjában véve nem gond, csak el kell fogadni, hogy így eszi az olajat, és ez nem hiba!
Sztem ha rövid áttétel van rajt vagy pörgetve hajtod, az egyátalán nem sok, sőőőt! Nekem is eszi ha sm-ezek vele és pörgetem, viszont ha normális tempóban hajtom vagy endurózok egy szemet nem eszik! Azon meg nem kell csodálkozni ha egy egyhengeres eszi az olajat ha sm-ezve pörgetve eszi az olajat...viszont a lightosan használod és úgy eszi az már gáz!
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék, hátha volt már ilyen valakinek. Beindítottam ma a mocit,(E) szépen ment szívatóval, aztán elkezdett dadogni, leállt.
Indítás, nincs alapjárat. Ha meg túráztattam, alig akart visszaesni a fordulat. Amikor megmelegedett, a probléma teljesen megszűnt.
Szerintetek ez mi lehet?
Sziasztok srácok!
A DRZ-m 600km alatt megeszik 2dl olajat, az még elfogadható? minden motorozás után nézem mostanában a szintet és felírom mennyiket öntök utánna...
Sziasztok! Most 1 órája ért véget Sepsiszentgyörgyön Székelyföldön a Rómán motocross bajnokság első futama amit Czuni Lacika nagy fölénnyel nyert meg , gondoltam meg osztom veletek!
ne offoljuk kéremidöjárás
ja és hány szálnak kell elszakadni a gázbovdenél hogy cserés legyen a gázt mennyire kell huzni négybe hogy utolérjelek csak a keményeknek van HEVY olajuka teloba
Én is elvágattam a dobomat, mert nagyon hosszúnak gondoltam.
Iszonyatosan éles, és elviselhetetlenül hangos lett. Annyira, hogy egy hosszabb endurózás alatt megfájdult a fejem. Több próbálkozás után (és rutinos Lion King barátom tanácsaira hagyatkozva) sikerült egy olyan szűkítőt gyártani ami a hang/nyomaték legjobb kombinációja.
Csak baráti tanács: jól gondold meg mielőtt flexet fogsz.
Kis segítséget szeretnék, hátha volt már ilyen valakinek. Beindítottam ma a mocit,(E) szépen ment szívatóval, aztán elkezdett dadogni, leállt.
Indítás, nincs alapjárat. Ha meg túráztattam, alig akart visszaesni a fordulat. Amikor megmelegedett, a probléma teljesen megszűnt.
Szerintetek ez mi lehet?
GRATULÁLUNK CZUNI LACIKÁNAK az eredményhez!
jövő hétvégén már láthassuk a monori versenyen is !
A DRZ-m 600km alatt megeszik 2dl olajat, az még elfogadható? minden motorozás után nézem mostanában a szintet és felírom mennyiket öntök utánna...
ja és hány szálnak kell elszakadni a gázbovdenél hogy cserés legyen a gázt mennyire kell huzni négybe hogy utolérjelek csak a keményeknek van HEVY olajuka teloba
mustáros hús sötve hasábal
arany galuska
cola
ma is kiválo idö lett volna csapatni
remélem szombat megint jó lesz
ma pótolni kell