Egyesek szerint csak urban legend, mások szerint beég.
Az enyémben nem gyári van (így vettem), de, hogy mekkora nem tudom, csak a kiszerelt gyárit tudom megnázni.
Ma állítottam az alapjárati levegőcsavaron picit, elég rendesen felszaladt az alpjárat, jö sokat kellett visszatekernem rajta, most valami brutális ahogy veszi a fordulatot.
Egyenlőre csak terheletlenül próbáltam, holnap élesben is kiderül milyen lett.
Szevasztok fórumosok!
Sokan biztos örülni fognak a hírnek,de akkor is elmondom,hogy holnap délutántól nem lesz itthon netem többet!Szóval dr/drz fórum pályafutásomnak annyi.Nincs többé "kutyaól" pók meg JOBBIK-os téma!Nekem nem tünt fel hogy akkora bajt okoztam volna ezzel de úgy látszik ti ezt másképp éltétek meg!Remélem ezután télleg csak a motorokról lesz téma ha már engem igy leoltottatok!Biztos van akit megbántottam,van 1hülye természetem sajnos.Ezúton is mindenkitöl elnézést kérek akit megbántottam!Noozsid+Bundesz+Márk stb. veletek meg úgy is tartom kapcsolatot majd valahogy,ha ti nem orroltatok meg rám a nézeteim miatt esetleg.na további jó fórumozást/motorozást és ha szabad ilyet mondanom utoljára még akkor
Szebb Jövőt mindenkinek
nyissátok a pezsgöket eltüntem
KLM szabi---már irtam h vége,nem tudom ezt mért nem olvastad el
DRZ07[38376] március 15. 20:37ne menj át mától megszünik a politika a dr/drz fórumon örüljetek kiszáltam
OFF
akit megbántottam bocsesz
válasz erre előzmény
Bazsimárcius 15. 20:31Szerintem itt mindenki magyar, de ez egy motoros fórum, nem kib@szott politikai! Személy szerint én undorítónak találom, amikor ilyenekről beszéltek itt, legyen szó akármelyik pártról, mert ennek nem itt a helye és kész.
Folytassátok nyugodtan, van másik topik is. Mentem is át az ec-ba...
Egy sportkipuftól ha gyári fúvókák vannak a karbiban télleg be tudnak égni a kipufszelepek?És ha beégnek akkor mi a helyzet? csere?
Am szét akarom szedni a gyári láncot sm en tudja valaki milyen gyártmányú a gyári lánc mert én kerestem rajta de nem találom sehol és azt mondta a boltos faszi hogy mondjam meg milyen típusú mert csak úgy tud patentszemet adni. THX
De még mennyi rongálást látok az erdei túrámon a balatonfelvidéken.
pl amikor láttam,hogy az erdészeti ZETOR-ból csak úgy fröcsög kifele az olaj!
a láncfűrész visít mint állat
és én motoros teszem tönkre az erdőt?
ugyan már!
ja és láttam fa lopókat is!
még megdobálnak