Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehehe, mint látom a Celli pampák réme is jelen van
Nagykovácsiból, de nem ismerős. Az volt a negyedik motor amit megnéztem, és annyival jobb állapotban volt, h nem bírtam otthagyni.
Ok, köszi a meghívást, idővel tudok majd jönni. (előbb el kell adnom a drz-t, h tudjak venni egy csapatszállítót )
Bár Ti inkább a Pest megye déli részére jártok, nem?
Kakukk, eladod a drz-t? Jól látom, van egy tm-ed? Mostantól csak krossz?
gyere majd velünk pályázni!majdnem minden héten megyünk valahova.itthon vetted a gépet?ismerőstől?
Nekem kb 3éve van fent a dob, semmi gond nem volt.

Kakukk, 400pénz volt, 2002es. Eddig 10ezret költöttem hátsó teló csapágyakra, azon kívül hibátlan. Várom már nagyon, h mehessek vele pályán
Akár hiszed, akár nem, nekem van a DRZ-men egy carbon deknivédő, méghozzá Brecht Bones felirattal! A kuplung oldalira, és most bújom a fórumot, hátha ráakadok valahol egy eladó védőre, a bal oldalra is! Alig hittem a szememnek, amikor megláttam a neved Szóval mennyi lenne egy deknivédő a bal oldalra is?
fellelhetők itt az ajkai faszagyerekek is?
Már tudom hogy honnan volt ismerős motorod.... az Ádi küldött képeket és azont láttam a tiéd, a felniről ismeretem meg... te képeid közt meg ott az övé...
Tudja valaki, hol lehet kapni a suzuki kereskedéseken kívül és olcsóbban S drz-hez fejidomot (csak a műanyag idom)?
Köszi!
Hali!
Nekem sincs benn csak pár csepp, ez így normális, semmi baj! Ha nagy melegben jól meghajtod, akkor több lehet benn...
Helles olvastad végre nem a politikával foglalkoznak a motoros fórumon a fiúk,hála isten ezt is megértük !
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy az S-nél a hűtőfolyadék tágulási tartályában normál esetben kell-e lennie folyadéknak? Illetve mikor van benne folyadék? Az enyém általában néhány cseppet leszámítva üres, de a hűtőben van víz.
Köszi a választ. Üdv.
Sziasztok!
Eladóak a képen látható kerekeim!
Esetleg ajánlatokat és kérdéseket szívesen fogadok!
Üdv,
Dávesz
Köszi.
Köszi Le döntve jobb oldalra lehet cserélni, vagy engedjem le az olajat ?
jó mindhárom tipusra teljesen egyformák
Rodeo-Ride 34 legkézenfekvőbb nem
http://universalmotor.hu/shop....

Ezek a fehér DR-Z oldalidomok E és S modellhez is jók szerintetek?
Mert az van alá írva, hogy DRZ E típushoz.
Szerintem Shez is jó, de azért erősítsen meg ebben valaki.
ááá,érkezőre tettem,drz bírja nagyon ettől jobb motort még nem találtak ki!szivem megszakad hogy el kell adjam
A második képed ultrabrutál ..... nem fo***ták el magukat a telók mikor földet értél? Légirendészet küldte a bírságot utána hogy rossz röppályára tévedtél mi.... ZsíR!
szia!mennyiért sikerült a cr?mikori?király nagyon
Az a 3l az kemény... :) bekerülsz veled a Drz rekordok könyvébe :) a fuvókát azmiatt kérdeztem mert haverom dobott fel az övére egy sporkipuffanást és fa**án beégtek neki a szelepek 2-3 hónap után...
Fogalmam sincs mennyit eszik, de nem is érdekel Sosem mértem, saccra 5-6 liter lehet, de csak onnan gondolom, mert a többinek is ennyi:) Azt tudom, h amikor 2éve márciusban, kb 5fokban hoztuk haza, végig70-80-al, akkor 3literre jött ki
Karbiban gyári fúvókák. Akartam másikat, de így is hibátlan.
Bazsi neked mennyit kajol a Dörözöd vegyesben? A kipuffanáshoz a gyári fuvókák vannak a karbiban?