Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem figyel nemfigyel!
szeva te off-olos mi van a vizsgával meg van már ?
mehetünk!de most hétvégén isaszegen leszek valszeg,szóval ott is mehet a csapatás!megmutathatod az új helyeket!
Ehhez én nem értek...
Neked volt már?
szeva Soskut felvetödöt eduro is cross is na egyszer össze hozhatnák
2007es drzével 2006os fórumba már benne volt nem hinném én 2005óta motorozok,szóval zagyvaságokat ne beszélj
Jó,most hogy mindenki elment beszélgessünk a hüvelygombáról! .
szia értem amitt mondasz és nem is a vitán itt a hangsuj
hanem ugy sokan vagyunk itt különbözö helyekröl és mindenkinek meg van a klikesedése gondolom akkik közel laknak egymáshoz meg együt motoroztak
na most ha itt szervezek meg egy találkát az se kifejezten a drz -röl szol vagy akkár mi más vittatunk meg
én személyszerint egy csomo emberel nem találkoztam a forumrol és ha nem kifejezten a drzröl beszélnek akkor nem sipákolok hanem átekerem és meg keresem azt a forumozot akki engem szolit meg
de lehet hogy igazatok van és nem szabadna irni csak is drz-röl
ez van elfogadom
még egy: én meg azt unom amikor egy kérdést ezrdszer tesznek fel és kell meg válaszolni ez meg az én hibám
szép estét
Nem irtál!
jaja énis pont most néztem meg
Nem szívesen vitatkozom, de ez egy olyan "család", ahol a motorokról, és azon belül is a DR/DRZ-kről, és a velük együtt eltöltött szép, vagy bosszantó élményekről beszélgetünk. Felvállalom a fekete bárány szerepét, és kimondom: ezzel sok olvasót vesztünk el, és szegényebbek leszünk értékes tapasztalataikkal, és véleményükkel.

Magam részéről a motorozás eseményei miatt látogatom az oldalt, és ha politikáról, vagy a pókokról akarok beszélgetni, biztosan találok más lehetőséget.

DRZ07!
Végezetül, csak annyit, hogy "sanyika" már akkor is fórum tag volt amikor még azt sem tudtuk, mi az a motor. Illetlenség Öt elküldeni hiszen mindig segítőkész volt, még Veled szemben is.
Ottvan egy köpésre na... huzol egy nagy gázt 1-2be és átértél...

Egy kis estimese mindenkinek :

http://www.sportmotor.hu/motor...
MERSEVÁT
Hát igen, így videókról Komló az maga a mennyország...
Majd remélem tudunk menni valahova. Vagy inkább mindenhova
És itt a pont
Nem tesz semmit, szeretek motorozni!
köszi!
így van ennek én is örülök!
Hali
440-es henger a tapasztalat: gyári karbival, átszelepezéssel sem nyújt annyival többet, mint vártam. Tuningkarbi kéne rá, vagy dyno, de sztem nem éri meg Egyesben jobban kapja magát kerékre, és kettesben is emelné, csak lehet kopott a gumi és nem fogja meg rendesen, majd ha lesz rajta új, akkor azzal is megpróbálom... végsebességteszt még nincs, holnap lesz az is!
Még nem olvastam az elmúlt nap termését
szia,igen dél felé támadunk,de néha felmegyünk Csolnokra és tervben van egy kis Szlovákia is!de szívesen eleget teszünk meghívásnak mentünk már így le Kecskemétre,Komlóra i9s
Probáld meg itt! úgy tudom ők bontottak S-es DRZ-t de van új alkatrészük is!