nekem a legkeményebb sokk az óvszertenger volt Ócsa felé
az kemény!több ezer töltött cumó alig bírtam átmenni rajta,csak attól féltem el ne csússzak rajtuk . . . .
Hát igen. Ha a tisztelt polgárok gyakrabban járnának a "rengetegbe" látnák azt pusztítást amit mi látunk. Nem csak a megélhetési-derékban vágom ketté a fát- emberekét, hanem a "hatóságilag" engedélyezettet is.Kívülről szép erdő, benn pusztaság, tarvágás.(hozzáteszem, nem értek hozzá, csak látom)
Úgy látom a barátaiddal ellentétben (akikkel szívesen osztom meg véleményemet és érdekel az álláspontjuk) téged nemhogy elgondolkodtatott volna az észrevétel, inkább okoskodsz és tovább rontod a helyzeted.
Hidd el nekem nem szereztél új barátokat.
Ahogy a nagymamákkal sem vitatjuk meg az anális szexet, úgy erre a fórumra sem való a politika.
Magam részéről lezártam a témát. Veled biztosan.
Jól látod ŐŐŐŐŐŐŐŐ az.
Gyújtás felőli oldaldekni kellene nekem srácok drz-hez!Ha valaki tud segíteni honnan tudnék szerezni azt nagyon megköszönném!
az kemény!több ezer töltött cumó alig bírtam átmenni rajta,csak attól féltem el ne csússzak rajtuk . . . .
de a motoros teszi tönkre a természetet és kész
azért van a gázmarkolat hogy húúúúúúzzuk ha tré van
Hidd el nekem nem szereztél új barátokat.
Ahogy a nagymamákkal sem vitatjuk meg az anális szexet, úgy erre a fórumra sem való a politika.
Magam részéről lezártam a témát. Veled biztosan.