Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új protektor ing meg van már? ( vélemény?)
Sziasztok, tudnátok nekem segíteni, hogy mekkoráknak kellenek lenniük a drz 400-as szelephézagjainak. Köszönöm.
Akkor mond meg neki légyszi, ha találkozol vele, hogy Norbi a Rudas koleszból üdvözli
Valami helyi inszeminátor csapódott hozzánk a szomszédos tehenészetből, és könyörgött, hogy defektet szerelhessen.......

Jól látod ŐŐŐŐŐŐŐŐ az.
Üdv ! Errefelé 8ágra süt a nap , csábító csapatós idő
Bocs Tegnap esti!
Haliho! KlmSzabi a mai képeiden a fehér overálos úriember nem T. Zoltán? Válaszod köszi.
sajna nem tudok. én folyékony fémmel hoztam rendbe, amire a haverom vágott egy védőt és azt felragasztottuk rá.
Igen eléggé gáz lett volna, belecsúszni a "naftába" Lehet ott van a "génbank" neem?
SOS!
Gyújtás felőli oldaldekni kellene nekem srácok drz-hez!Ha valaki tud segíteni honnan tudnék szerezni azt nagyon megköszönném!
nekem a legkeményebb sokk az óvszertenger volt Ócsa felé
az kemény!több ezer töltött cumó alig bírtam átmenni rajta,csak attól féltem el ne csússzak rajtuk . . . .
Igen, aztán azt gondolod némely helyen, hogy itt bizti nem járt senki előtted........-aztán látsz egy csokispaírt, kakaószacsit, stb..-
ez így van,a szemétlerakókról meg ne is beszéljünk
de a motoros teszi tönkre a természetet és kész
Hát igen. Ha a tisztelt polgárok gyakrabban járnának a "rengetegbe" látnák azt pusztítást amit mi látunk. Nem csak a megélhetési-derékban vágom ketté a fát- emberekét, hanem a "hatóságilag" engedélyezettet is.Kívülről szép erdő, benn pusztaság, tarvágás.(hozzáteszem, nem értek hozzá, csak látom)
ahelyett hogy a brazilokat basztatnák favágás közben
Felénk is csak "kommandósban" tudsz veretni.
köszi,tudom,ettől még tutibb az adrenalin
azért van a gázmarkolat hogy húúúúúúzzuk ha tré van
Azt írtátok, hogy vkihez mentek, neem? Ő biztosan tudja merre-mi hol! Én csak azért vau, hogy ne lepődjetek meg, ha netán usgyi van! a hely NAGYON JÓ!
uuuuuuuuuuuuuuuuuu jó hogy mondod akkor nagy ivbe kerüljük
Szia(sztok)! Gánton vigyázni kell, mert egy pár motorost már elkaptak a "zöldek".
Néhány kép a hétvégi csapatról:
Te a tiéddel még nem beszélted meg?

Úgy látom a barátaiddal ellentétben (akikkel szívesen osztom meg véleményemet és érdekel az álláspontjuk) téged nemhogy elgondolkodtatott volna az észrevétel, inkább okoskodsz és tovább rontod a helyzeted.
Hidd el nekem nem szereztél új barátokat.
Ahogy a nagymamákkal sem vitatjuk meg az anális szexet, úgy erre a fórumra sem való a politika.
Magam részéről lezártam a témát. Veled biztosan.