jaj nem kell ezen egymásra fujni irkálunk mindet és akkor mi van
ami nem érdekel nem olvasuk el
szerintem egyszerü, ha élöbe találkozunk és barátkozunk itt bárkivel akkor csak motorol lehet szó másrol nem is beszélnék egymása
ez lehet egy nagy család is aminek a fö vonala a motorunk az hoztot össze itt mindenkit
de mindenkinek van más dolga is és akkivel barátkozok vagy együt motorozok kiváncs vagyok a dolgaira hogy ki milyen
PL:drz07 ( alias mendei szereti a pokokat én nem annyira de nem köldöm el sehova , mert engem nem érdekel ,elfogadom megnézem tovább lapozok ennyi )
fuh hallod nagyon jó volt élöbe nézhettem az igazi "celebeket" túl sok újat nem tudtak mondani mert millió videójukat láttam már
de élöbe még jobb
Szebb jövöt kiabáltuk több 10ezren állati volt
Tényleg szép a motorod és látom itt a kollega is nagyon dícséri azok a kézvédőbetétek amikről lehámoztad a műanyagot az brutálisan néz ki rajta... amúgy tény és való nagyon messze vagy, ennyit nem megyek egy motorért... helyben is akad azért meg 100kmteres körzetemben is csak még várok nem sietek el semmit.Mindenesetre THX
akár 17-20 fok is lehet
az a lényeg motorozzon
vannak ám baloldali motorosok is a környezetemben és szent a béke.
És a magasnyomású mosóm meg bedöglött!
ami nem érdekel nem olvasuk el
szerintem egyszerü, ha élöbe találkozunk és barátkozunk itt bárkivel akkor csak motorol lehet szó másrol nem is beszélnék egymása
ez lehet egy nagy család is aminek a fö vonala a motorunk az hoztot össze itt mindenkit
de mindenkinek van más dolga is és akkivel barátkozok vagy együt motorozok kiváncs vagyok a dolgaira hogy ki milyen
PL:drz07 ( alias mendei szereti a pokokat én nem annyira de nem köldöm el sehova , mert engem nem érdekel ,elfogadom megnézem tovább lapozok ennyi )
Feltünt nektek,hogy nem volt balhé Pöstön
Még jó hogy én pártfüggetlen motoros vagyok.
de élöbe még jobb
Szebb jövöt kiabáltuk több 10ezren állati volt
szebb jövőt