Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor irkáld tele drzés dolgokkal a fórumot nem csak akkor kell megjelleni amikor leszólsz engem
hétvégén jön a tavasz!
akár 17-20 fok is lehet
amúgy bárki tartozhat politikailag bárhova.....
az a lényeg motorozzon

vannak ám baloldali motorosok is a környezetemben és szent a béke.
azt te honnan tudod hogy nem érdekel csak ha én ide jövök erre a fórumra, nem a politikára vagyok kíváncsi. mindennek megvan a maga helye!
adjón Isten ,
Ma jól összesáraztam magam és a mocim.

És a magasnyomású mosóm meg bedöglött!
jaj nem kell ezen egymásra fujni irkálunk mindet és akkor mi van
ami nem érdekel nem olvasuk el
szerintem egyszerü, ha élöbe találkozunk és barátkozunk itt bárkivel akkor csak motorol lehet szó másrol nem is beszélnék egymása
ez lehet egy nagy család is aminek a fö vonala a motorunk az hoztot össze itt mindenkit
de mindenkinek van más dolga is és akkivel barátkozok vagy együt motorozok kiváncs vagyok a dolgaira hogy ki milyen
PL:drz07 ( alias mendei szereti a pokokat én nem annyira de nem köldöm el sehova , mert engem nem érdekel ,elfogadom megnézem tovább lapozok ennyi )
feltünt igen,mert megkértek minket h ne csináljunk semit és ne vigyünk fegyvereket
az a baj h téged eggyáltalán nem érdekel ez a téma és sehol nem nézed mindegy GYŐZZÖN A JOBBIK
Minden elismerésem a Jobbiknak!
Feltünt nektek,hogy nem volt balhé Pöstön

Még jó hogy én pártfüggetlen motoros vagyok.
Ez Suzuki DR / DRZ fórum ez nem ide tartozik. Ha ilyen téma érdekel akkor nem itt keresgélek!
aki igaz magyar azt érdekli és aki jobb jövőt akar
engem érdekel , ,
van más fórum is ha nem tetszik
fuh hallod nagyon jó volt élöbe nézhettem az igazi "celebeket" túl sok újat nem tudtak mondani mert millió videójukat láttam már
de élöbe még jobb
Szebb jövöt kiabáltuk több 10ezren állati volt
szeva mesélj ,mi van támadunk ?
mindenesetre nincsmit Köszi a dícséreteket
nincsmit
Adjon az isten
szebb jövőt
Tényleg szép a motorod és látom itt a kollega is nagyon dícséri azok a kézvédőbetétek amikről lehámoztad a műanyagot az brutálisan néz ki rajta... amúgy tény és való nagyon messze vagy, ennyit nem megyek egy motorért... helyben is akad azért meg 100kmteres körzetemben is csak még várok nem sietek el semmit.Mindenesetre THX
drz400sadam gépe tényleg nagyon szép, és nincs is agyonhajtva, biztos h megéri az árát
Hali. Előző menetkor lelazult az első lánckerék.Visszahúztam de szivárog az olaj. Mekkora munka kicserélni a szimeringet ?
uhh az nem itt van.. De 1 napot rá kell szánni és megnézni. Szerintem nem bánod meg