Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítségeteket kérném az ügyben, mert erre vonatkozóan nem találtam sehol semmit hogy:

A DRZ-S és a DRZ-SM elvileg ugyanolyan blokkal szerelt motor,
tehát mindegyik a széria 40Lovas motorral van hajtva.
Kérdés... HOGY a karbi is vajon ugyanaz lehet a két motoron?
Mert ugye az S és az SM áttétele az tuti külömbözik a nagyobb végsebesség miatt is... de vajon a karbit is kicsit megvariálhatták a hosszabb áttétel miatt?

Várom válaszotokat!

Köszi Hello!
sztem ez utcai sm gumi !
Mi a véleményetek a Michelin Pilot Road-ról? Valaki használt már ilyet? Vagy hallottatok róla vmit? köszi
csáó mindenki! köszi basacsabi és drz07 az infókat ! meghallgattam a tanácsotokat tegnap 5 kor hála van egy motorszerelő barátom , eljött szétszedtük a kuplungot vagyis csak a lamellákat néztük meg, hát aztmondta h elvan kopva de a cserére még nem érett meg, na jolvan összeraktuk szétszedtük a kuplungbowdent, tegnap 5 től este 8 ig ki be húzogatás, ami ott van a végén az a fél körívű kanyar az volt de nagyon durván berohadva és hála istennnek az volt a baja mert utánna kipróbáltuk faszán belett állítva a holtjáték is szal nyugodtan tudtam tegnap aludni! de minden esetre majd számítanom kell a lamella cserére is!

Köszi drz07 a vasárnapi déli szervízinfókat! teljesen kétségbe voltam esve h mi baja lehet !
még szép ne viccelj én 2x megyek
Ilyen kinek van?
Én kipróbálnám..
http://www.keptelenseg.hu/kept...
szavazáskor remélem határozotabb leszel
pálinkást
még nem tudom
jössz akkor pestre vagy fotelból nézed végig mit mond VONA GÁBOR
legalább ezt írnád le helyesen
aggyiste!
szép jó reggel márciusi ifjak
Én használtan vettem itt találtam a sport motoron, de a gyártó bármikor megcsinálja.
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Inkább vmi. sport érdekelne....slicket hamar elhasználnám....
MIlyen slickjeid vannak?
slick?
Hali!

Keresek jó állapotú SM gumikat jó áron!
hol vetted és milyen árba? ha lehet tudni
Nekem megvan a gyári dobom csak azzal gyenge. am thx
nézted akkart lenni
nézten a Sóskuti képeket
rakatak bele meg lepit nem lehetet egyszerü
Kedves Fórum társak.
Eladóvá vált egy protektoringem (13.500), és egy bukósisakom
(6.500ft).
Ha valakit érdekel keressen, várok néhány napot, és meghirdetem a fenti összegért.
Ha valakit a fórumról jelentkezik annak adok -10% kedvezményt.
köfi
Kakukk kérésére.