Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

két képet csináltam mert lemerült a telefonom
de elég siralmas!
nagy nehezen megtaláltuk a pályát de tele van fadarabokkal
Kicsit nehéz volt így
Nem volt gond hazaértél?
Mire mi haza értünk már sütött a nap!
voltunk tarcsán MENDEI nem fogsz örülni a gyosasági szakasz eltünt
ki vágták a buzik
képek jönnek meg videók is
mehettem vele jó gép elég nyers CRFet én jobban éreztem haveromét
de azzal már többet mentem
összeségében nagyon jó motor
Képeket, még
Rmz milyen volt? ? ?
jön még valaki ferihegyre 1után
elvileg 1re leszek ott
Nincs mit
Köszi szépen!
HF909 Hiflofiltro olajszűrő (X345)
yo reggelt hanykor mentek ferihegy?
Üdv!
Valaki meg tudná mondani hogy DR-Z400s-be milyen olajszűrő kell?
Esetleg link vagy kép?
Köszi!
minden addig szép mig új,hamar elmúlna varázsa
Én is voltam a dunaföldvári tesztnapon. Csak a FE390-el tudtam én is menni, meglepően erős! nagyon tetszik a gép, vennem kell egyet.
Valamelyik pályán csak összefutuk egyszer.
Akkor is super dolog amit csinálsz csak gratula remélem egyszer látlak élöben is motorozni és személyesen is bemutatkozni.
na az király akkor remélem Laci kollégám ráér aznap és megtudjuk nézni versenyt ha esetleg indulsz akkor legalább lesz kinek szurkolni
jó lenne 1szer alkalmam lenne kipróbálni a legnagyon köbcentis hardendurót SX el sem mentem még de RM250 van haveromnak azzal szoktam hát iszonyat durván tép kezemet igénybe veszi rendesen
de szeretem mazoista vagyok
mi is megyünk soskutra.csak nemt tudom hogy nėzni e... Vagy ?màs.
Én pont egy hete próbáltam egy FE650-et. Ahogy Foxi mondja,durván erős,de kezelhető.Próbáltam vele 1-ben gazosban hangyabolyt kerülgetni dombon fel és le,simán megoldható!Szerintem ugyanolyan vele óvatosan menni,mint bármelyik 4üteművel (pl.DRZ)Meg próbáltam hegynek fel 3-ban letekerni a gázt,hát mit mondjak,jó hogy sár volt. Így nem dobálta fel az elejét,de szórta a ganét szerteszét Meg kapaszkodtam hogy le ne essek Ami tényleg durva és nehezen kezelhető: KTM SX 250 Na azon az életemért kapaszkodtam akárhanyadikban is Ja,meg szerencse hogy akkor még fiatal voltam,mert csuklóból leszakadt mindkét kezem,de visszanőtt Erőben biztos hogy ott van a Berg is,de CSAK ha akarod!
még én sem láttam