Kihullik a "férgese"?Ez meg milyen szöveg Szabika?Mi az élvezet a tökig érő sárban,átázva 40km-en keresztül,és utána vissza?Megrendezik a verseny,vagy az is elmarad?Tud erről valaki valamit!?Napot akarok,sokat!
hali.
egy gyors kérdés.ami az Aprilia RS hátsó fékében van légtelenítő csavar.olyan típusú és kinézetű létezik csak 10es menetben?mert az eredeti 8as.ennek utána tudnál nézni h létezik-e ilyen?
köszi
Sziasztok! raktam fel képeket a használtautó.hu-ra! 2002-es műszaki:2011.04. haspáncél,kézvédő,hűtővédő,lámpavédő,metzele
r cross gumik,nagyon jó állapot,nincs szétütve....stb kell a pénz. hétfő délutánig névre írást is én állom ebbe az árba! 505000ft nem átbaszás,gyere el és nézd meg 20/2248068
AP Racing (sinteres). 5 keménységi fokozattal gyártják, nekem elöl 3-as, hátul 4es van.
Nagyon jól bírja, nyúztam homokban, sárban és alig kopik.
Hidegen kicsit butuskán fog, de néhány fékezés elég a bemelegítéshez.
Ilyen csimmám van
1 hátránya van, kicsit gyorsan beázik, bár lehet a többi is, még nincs összehasonlítási alapom
Hol vetted annyi pénzért? én 36ért vettem nyár végén
fényes fekete
Még 1 kérdés lánccal kapcsolatban:
a gyári níteles láncba milyen patentszem a jó?
Találtam olyanokat hogy: 520X,520ORM,520GT,520M stb
Segítség!
Holnap Ferihegy? Elvileg nem lesz eső és 5 fok felett lesz a hőmérő higanyszála.
radarkép
húzd a csuszkát és fél óra pontossággal megkapod az aktuális felhőképet
egy gyors kérdés.ami az Aprilia RS hátsó fékében van légtelenítő csavar.olyan típusú és kinézetű létezik csak 10es menetben?mert az eredeti 8as.ennek utána tudnál nézni h létezik-e ilyen?
köszi
www.prox.hu
r cross gumik,nagyon jó állapot,nincs szétütve....stb kell a pénz. hétfő délutánig névre írást is én állom ebbe az árba! 505000ft nem átbaszás,gyere el és nézd meg 20/2248068
Nagyon jól bírja, nyúztam homokban, sárban és alig kopik.
Hidegen kicsit butuskán fog, de néhány fékezés elég a bemelegítéshez.
Kihullik a férgese, Mi meg veretünk egy faszányosat.
Szarni bele, hova világít a lámpa.........
Tényleg nem akartalak megbántani.
1 hátránya van, kicsit gyorsan beázik, bár lehet a többi is, még nincs összehasonlítási alapom
Hol vetted annyi pénzért? én 36ért vettem nyár végén
az én lábam 45-ös ha jól tudom akkor 46-os kéne rá?!