Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S mind SUZUKI
szevasztok,ezeket ma ügyködtem új matrica mindenhol szinte
fényes fekete
oké minden kép
én megyek kb 13 fele, ha arra jársz nézzél be a pályára rég láttalak
szia lehet bár én endurozni szeretem volna
az enyém nem SIDI tapicskolhatsz benne gazdagon
Hali.
Még 1 kérdés lánccal kapcsolatban:
a gyári níteles láncba milyen patentszem a jó?
Találtam olyanokat hogy: 520X,520ORM,520GT,520M stb

Segítség!
szeva Karesz!

Holnap Ferihegy? Elvileg nem lesz eső és 5 fok felett lesz a hőmérő higanyszála.
Szabi nem ijesztgetem ami tény az tény tökig érö sár lessz ,csak holnap már ne essen!Nincs kedvem szarrá ázva motorozni !
Kössz a választ!Már nem emlékszem mi a márkája ami nekem fenn volt/van,de egy szezont éppen h csak kibírt
jön a szép napos idő holnap:

radarkép

húzd a csuszkát és fél óra pontossággal megkapod az aktuális felhőképet
Kihullik a "férgese"?Ez meg milyen szöveg Szabika?Mi az élvezet a tökig érő sárban,átázva 40km-en keresztül,és utána vissza?Megrendezik a verseny,vagy az is elmarad?Tud erről valaki valamit!?Napot akarok,sokat!
Ilyen universalmotoros hátsó lámpát(sárvédőt) senki ne vegyen, mert a ledjei egyszerűen kiégnek..szar az egész!
hali.
egy gyors kérdés.ami az Aprilia RS hátsó fékében van légtelenítő csavar.olyan típusú és kinézetű létezik csak 10es menetben?mert az eredeti 8as.ennek utána tudnál nézni h létezik-e ilyen?
köszi
itt meg is találod a fékbetéteket is
www.prox.hu
Sziasztok! raktam fel képeket a használtautó.hu-ra! 2002-es műszaki:2011.04. haspáncél,kézvédő,hűtővédő,lámpavédő,metzele
r cross gumik,nagyon jó állapot,nincs szétütve....stb kell a pénz. hétfő délutánig névre írást is én állom ebbe az árba! 505000ft nem átbaszás,gyere el és nézd meg 20/2248068
AP Racing (sinteres). 5 keménységi fokozattal gyártják, nekem elöl 3-as, hátul 4es van.
Nagyon jól bírja, nyúztam homokban, sárban és alig kopik.
Hidegen kicsit butuskán fog, de néhány fékezés elég a bemelegítéshez.
Ne ijesztgesd. Így is mindenki be van szarva, "juj anyu nagy a sár".
Kihullik a férgese, Mi meg veretünk egy faszányosat.
Remélem nem haragszol meg, de nagyon be vagy parázva a rendőröktől.
Szarni bele, hova világít a lámpa.........

Tényleg nem akartalak megbántani.
Ilyen csimmám van
1 hátránya van, kicsit gyorsan beázik, bár lehet a többi is, még nincs összehasonlítási alapom
Hol vetted annyi pénzért? én 36ért vettem nyár végén
méret?
az én lábam 45-ös ha jól tudom akkor 46-os kéne rá?!
őőh motorosboltban