Valamelyik nap csinálok majd ebbe az a jó h. tökéletesen megfelel a kresznek elvileg nem baszogathat érte a rendőr csak ugye éjszaka a rendszám világítás nem épp a rendszámra esik
olyat vettem ami phoenixnek van http://www.universalmotor.hu/s...
a képen a 2. hát nehéz felszerelni főleg h. nekem a túradoboznak is van 1 konzol alul nekem lekellet belőle faragni jócskán a rendszámvilágítása a rendszámot nem világítja de sokkal szebb mint a gyári:D
Azt elhiszem üveggyapot hamar kiég én eladtam a sport dobomat nem akartam problémát E betű hiány miatt meg h. hangos ne baszogassanak eddig jogsim sem volt 2 szer meg is fogtak vele de most már van 1 éve gogo:D
hallod, mióta megvan (július) azóta nem találkoztam rendőrrel... pedig a környéken ennek van a legbrutálisabb hangja... kivan belezve a pufó, és már ki is van égve most fogom tömni, de most szerzek spéci anyagot... már 2x volt tömve de szart se ért üveggyapottal
Hát világítani világít de nekem semennyire sem világítja meg közelébe se megy a fény:D de hát igen elvileg megmondom ottvan ott az E betű is téged még nem állított meg vele rendőr?
Még néztem a motormann-nál egyet az is jó
Majd ha képek tudnál csinálni megköszönném
a képen a 2. hát nehéz felszerelni főleg h. nekem a túradoboznak is van 1 konzol alul nekem lekellet belőle faragni jócskán a rendszámvilágítása a rendszámot nem világítja de sokkal szebb mint a gyári:D
Látom sokan vesznek/vettek most hátsó sárvédőt!
Kinek melyik vállt be?
Ezvan---te meiket vetted? és mennyire tetszik?
csak az ideg van vele