Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamelyik nap csinálok majd ebbe az a jó h. tökéletesen megfelel a kresznek elvileg nem baszogathat érte a rendőr csak ugye éjszaka a rendszám világítás nem épp a rendszámra esik
Köszi,néztem én is ezt
Még néztem a motormann-nál egyet az is jó
Majd ha képek tudnál csinálni megköszönném
csáó
na mentem aludni, csáá
A link rossz de akkor nézd meg phoenix adatlapját ott megtalálod ledes hátsó sárvédő toldat
olyat vettem ami phoenixnek van http://www.universalmotor.hu/s...
a képen a 2. hát nehéz felszerelni főleg h. nekem a túradoboznak is van 1 konzol alul nekem lekellet belőle faragni jócskán a rendszámvilágítása a rendszámot nem világítja de sokkal szebb mint a gyári:D
Helló
Látom sokan vesznek/vettek most hátsó sárvédőt!
Kinek melyik vállt be?
Ezvan---te meiket vetted? és mennyire tetszik?
majd vadászok vhonnan vmi keskenyet... amúgyis ott a hely neki kifúrva de nem tudom miért 3 lyuk....
Hát igen az nem árt szerintem meg tegyél prizmát a közös hátsó, sárvédőnkre mert azt hiszem az is kellene elméletileg
még nem voltam vele műszakin majd jövő tavasszal... de valószinű kölcsön kérek 1 gyári dobot...
Hát igen csak a műszaki necces vele nem ?
Ebben van E betü mert ez a gyárija, igaz semmi köze már hozzá...
Azt elhiszem üveggyapot hamar kiég én eladtam a sport dobomat nem akartam problémát E betű hiány miatt meg h. hangos ne baszogassanak eddig jogsim sem volt 2 szer meg is fogtak vele de most már van 1 éve gogo:D
hallod, mióta megvan (július) azóta nem találkoztam rendőrrel... pedig a környéken ennek van a legbrutálisabb hangja... kivan belezve a pufó, és már ki is van égve most fogom tömni, de most szerzek spéci anyagot... már 2x volt tömve de szart se ért üveggyapottal
Hát világítani világít de nekem semennyire sem világítja meg közelébe se megy a fény:D de hát igen elvileg megmondom ottvan ott az E betű is téged még nem állított meg vele rendőr?
nem igazán, de szard má le... :D rendőr nézi van e világítás, világit....
nem lehet vele húzni 1 normális varratot, aszittem belerugok mikor csináltam....
a gyáriról levágtam de már nem az ,hanem racetech sárvédő... ledes lámpával...
Racetech univerzális sárvédő és lámpa egyben én is tegnap vettem ilyet 11990 az universalmotornál
phoenix87 neked a rendszámtartó gyárilag olyan vagy levágtad a végéről a fényvisszaverőt vagy vettél rá mást ha igen milyet?
20 éves trafom van nekem is
csak az ideg van vele
Szia neked a rendszám világítás megvilágítja a rendszámodat?
ha hozol vmi fasza hegesztőt is.... 20 éves trafoval hegesztettem, de már minden baja van annak a hegesztőnek...
ELADÓ: 2002-es drz400s, 2011.04.műszaki,nagyon jó állapot,rengeteg extra,nincs szétütve! ha hétfőig döntesz akkor névre írva 505000Ft! SOS 20/2248068