csak azért értetlenkedem mert volt simsonom tudom mi az a patentszem,meg csináltam már bringa láncot is meg vetőgép láncot is meg stb.
Hol lehet és érdemes ilyet venni ,mert nem akarok pl: gyengét venni vagy vmi szart.
Gyakorlatilag ezt meg egy flex-re szerelhető csiszoló korongal egyszerüen le csiszoltam a patentet.
És szétfeszitettem egy hidegvágóval.
Máris lehet rá tenni patentszemet.
Én is flex-el szedtem le a véktelenitett gyári láncot.
Vettem az OBI-ban 1mm-es inox vágókorongot és gyakorlatilag fél perc alatt levágtam. Azért inoxot mert nincs akkora szikraképződés
Ezt hivom : SUFNITUNINGNAK
A nítelős láncok is tetszés szerint alakíthatók, de az összerakás kicsit macerásabb, ahogy hallom. Szerintem konzultálj valakivel, aki már csinált ilyet. Nekem csak a motorosboltban mondta a srác, mikor én kérdeztem.
Nekem is ez a tipus van, két éve vettem.Kb. három nap után kiégett a rendszám világítás,és nem cserélték ki miután visszaküldtem.Azt mondták semmi baja.Azóta már pár piros led is tönkrement.A napokban csináltam meg a rendszám világítást led szallagbó.Dobok majd fel képet működés közben is.
Sziasztok!
DRZ 400 E K7 első teló 30.000Ft, alsó, felső villahíd 20.000Ft, kormánymagasító 3000Ft eladó.
Érd: 70/318-6383
Az ár irányár, posta megoldható, érdeklődni csak telefonon. Az alkatrészek kitűnő állapotban vannak.
Csáó mindenki! rég jártam megint itt ááá nyakig benne vok sajna a melóba ! a motor és már 2 hónapja nem volt beinditva ! Drz07 -es barátom dobsz nekem egy telószámot szeretnék váltani pár szót csak vmiről kiaakarom kérni a véleményed!
Ha ez a nítelős lánc (patentszem nélküli), akkor flex-szel megküldöd a stift fejét, kiütöd a szemből a stiftet és már szét is szedhető. A másik verzió elvileg a lengővilla leszerelése, de az nagyságrendekkel több macera.
Hali mindenkinek!Kellene egy kis segítség!
Akarnék venni egy DR 600-ast csak olyat olvastam a motorról ,hogy van 2 féle az egyikre valami 27 lóerőt írnak a másikra meg 44-et!Ez igaz lehet-e?És van-e a kettőnek valami ismertetőjele?Amit kinéztem az amúgy olaszból behozott,hátul dobfékes...
Köszi előre is és remélem nem kérdeztem akkora baromságot ....
Hol lehet és érdemes ilyet venni ,mert nem akarok pl: gyengét venni vagy vmi szart.
És szétfeszitettem egy hidegvágóval.
Máris lehet rá tenni patentszemet.
Vettem az OBI-ban 1mm-es inox vágókorongot és gyakorlatilag fél perc alatt levágtam. Azért inoxot mert nincs akkora szikraképződés
Ezt hivom : SUFNITUNINGNAK
Ti milyen fékbetétet használtok elölre,elsősorban E-re gondolok?!?
És mennyit bír nektek egy új fékbetét?
akkor megvan a megoldás
07-es ügynök
Tudsz segíteni lánc ügyben?
Az az igazság, hogy össze is kellene rakni, mert ki akarok venni pár szemet.
Akkor viszont gáz van ha nem szerelhető
DRZ 400 E K7 első teló 30.000Ft, alsó, felső villahíd 20.000Ft, kormánymagasító 3000Ft eladó.
Érd: 70/318-6383
Az ár irányár, posta megoldható, érdeklődni csak telefonon. Az alkatrészek kitűnő állapotban vannak.
Kösszi cSáóóó
Képeket azonnal tegyél fel, mert esetleg a havert érdekli.
Üdv!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogyan kell szétszedni a láncot?
Köszi.
Akarnék venni egy DR 600-ast csak olyat olvastam a motorról ,hogy van 2 féle az egyikre valami 27 lóerőt írnak a másikra meg 44-et!Ez igaz lehet-e?És van-e a kettőnek valami ismertetőjele?Amit kinéztem az amúgy olaszból behozott,hátul dobfékes...
Köszi előre is és remélem nem kérdeztem akkora baromságot ....
www.robogotuning.hu