Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Másik: mifajta lánc van ezeken? Osztása?
csak azért értetlenkedem mert volt simsonom tudom mi az a patentszem,meg csináltam már bringa láncot is meg vetőgép láncot is meg stb.
Hol lehet és érdemes ilyet venni ,mert nem akarok pl: gyengét venni vagy vmi szart.
Gyakorlatilag ezt meg egy flex-re szerelhető csiszoló korongal egyszerüen le csiszoltam a patentet.
És szétfeszitettem egy hidegvágóval.
Máris lehet rá tenni patentszemet.
Na így néz ki a patentszem.
Veszel egy patentszemet és az elvágott szem helyére berakod. Innentől kezdve szétszerelhető a láncod!
Nekem se a szétszedéssel van a baj hanem az összerakással.......
Én is flex-el szedtem le a véktelenitett gyári láncot.
Vettem az OBI-ban 1mm-es inox vágókorongot és gyakorlatilag fél perc alatt levágtam. Azért inoxot mert nincs akkora szikraképződés
Ezt hivom : SUFNITUNINGNAK
Üdv emberek!
Ti milyen fékbetétet használtok elölre,elsősorban E-re gondolok?!?
És mennyit bír nektek egy új fékbetét?
Segítsetek még.
ehez is lehet venni patentszemet nem?
akkor megvan a megoldás
Hello.
07-es ügynök

Tudsz segíteni lánc ügyben?
Ok. Kösz.
A nítelős láncok is tetszés szerint alakíthatók, de az összerakás kicsit macerásabb, ahogy hallom. Szerintem konzultálj valakivel, aki már csinált ilyet. Nekem csak a motorosboltban mondta a srác, mikor én kérdeztem.
Nekem is ez a tipus van, két éve vettem.Kb. három nap után kiégett a rendszám világítás,és nem cserélték ki miután visszaküldtem.Azt mondták semmi baja.Azóta már pár piros led is tönkrement.A napokban csináltam meg a rendszám világítást led szallagbó.Dobok majd fel képet működés közben is.
Kösz.
Az az igazság, hogy össze is kellene rakni, mert ki akarok venni pár szemet.
Akkor viszont gáz van ha nem szerelhető
Sziasztok!
DRZ 400 E K7 első teló 30.000Ft, alsó, felső villahíd 20.000Ft, kormánymagasító 3000Ft eladó.
Érd: 70/318-6383
Az ár irányár, posta megoldható, érdeklődni csak telefonon. Az alkatrészek kitűnő állapotban vannak.
Cső Helles kurva geci idö van holnap meg fogunk halni akkora sár lessz !
Csáó mindenki! rég jártam megint itt ááá nyakig benne vok sajna a melóba ! a motor és már 2 hónapja nem volt beinditva ! Drz07 -es barátom dobsz nekem egy telószámot szeretnék váltani pár szót csak vmiről kiaakarom kérni a véleményed!

Kösszi cSáóóó
Szia.
Képeket azonnal tegyél fel, mert esetleg a havert érdekli.
Üdv!
Ha ez a nítelős lánc (patentszem nélküli), akkor flex-szel megküldöd a stift fejét, kiütöd a szemből a stiftet és már szét is szedhető. A másik verzió elvileg a lengővilla leszerelése, de az nagyságrendekkel több macera.
Szép napot Uraim!

Tud nekem segíteni valaki abban, hogyan kell szétszedni a láncot?

Köszi.
Hali mindenkinek!Kellene egy kis segítség!
Akarnék venni egy DR 600-ast csak olyat olvastam a motorról ,hogy van 2 féle az egyikre valami 27 lóerőt írnak a másikra meg 44-et!Ez igaz lehet-e?És van-e a kettőnek valami ismertetőjele?Amit kinéztem az amúgy olaszból behozott,hátul dobfékes...
Köszi előre is és remélem nem kérdeztem akkora baromságot ....
ok köszi meglesem majd akkor