Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen a segítséget!
Szabi mit kérnél ezekért?
Dobtam egy e-mailt.
Ha ezzel segíthetek.......tartsunk össze.
szerintem ez nagyon széles max 120 de ez az én szerény véleményem
pl nekem 110 van
Srácok most találtam egy 130/90-18as Maxxis gummát aránylag olcsón jó állapotban!Szerintetek megmerjem kockáztatni v nem fog beférni a drz-be?
noozsid jelentkezz
Magát a sárvádőt nem volt egyszerű felrakni? És ha igen miért?
E-mail ment
hát majd csinálok holnap vagy hétvégén, nem vmi egyszerű rögziteni, elkezdtem ráadásul szétdarabolni az elején, rájöttem hogy úgy mégsem lesz olyan jó aztán feltettem máshogy....
Küld el a tel. számod az email címemre (adatlapomon), és hívlak holnap aztán egyeztetünk egy időpontot, jó lesz így?
szombaton nem érek rá pénteken itthon vagyok fél 3 tól csütörtökön 6 tól melyik nap lenne jó neked?
legyen
De ha eljössz előbb is mehet a dolog!
Az a helyzet h. Pestfelé nem járok ferihegyi pályát tudom de nem ülök motorra még. A vasárnap neked megfelelne? és legyen 4000 akkor de akkor te jössz le érte !
4000 ért nagyon komolyan gondolnám
Nem jársz amúgy Pestre?
Hétvégéig ráér nekem, ha nincs kedved most szerelgetni...
Ferihegyi pályát tudod hol van?
Hát igen nekem is ez a bajom de azt mondják a 30 fok még pont jó csak akkor nem veszek ha nem felelmeg mert akkor felesleges
tudnál közelröl csinálni fényképet hogy van felszerelve
Szia

azt hiszem megfelel, elvégre benne van az E betü... és ez 30°, de van 45°os is ugyanilyenben az is E betüs
Üllőn lakom hát vecsésig eltudok menni ha úgy van ! De még a motoron van ha komolyan érdekel akkor holnap leszerelem!
Merre laksz, hol tudnánk találkozni?
4500
Ennyit ér a mocim....
(már megint nem indul, vagy még mindig hmmm nem is tudom)

Hello!
Suzuki DR 600-hoz keresnék gyujtáselektronikát,ha valaki tud segíteni, légyszi írjon!
Előre is köszi!
Hello
NOOZSID jelentkezz hahóóóóóóóóóóóóóóóó
3300ft 3bronz 3fekete fehér matrica 13cm átméröben
ha kell akkor jelezz