Egy kérdés, a hátsó központi rugós tag gáztartályán, a red bull- os meg bomba- s emblémák sima energiaitalos dobozok?
És ha igen akkor hogyan kell feltenni, mivel lehet szépen levágni a tetejét illetve az alját?
Előre is köszi a segítséget.
A madarak is sejtenek valamit!
Szerintem viszket a fenekük a tavasz közelettével.. meg már sex-elni akarnak hiszen egész télen punnyadtak
Még 15 napig kell kibirni
Igazad van, a döntés a miénk minden kényszer nélkül.
A bankok viszont - szvsz - objektíven nézve is nagyon etikátlanok sok esetben. De talán beszélgessünk vidámabb témákról....
Nekem, is van hitelem, de azt gondolom senkit sem kényszerítettek, hogy vegyen kölcsönt. Ajánlottak egy szerződést, amit átolvastunk, értelmeztünk, és elfogattunk. Ha ebből később szarul jövünk ki az nem kizárólag a bank hibája.
Én a beköltözést követően 3 évig nézegettem a felújításra váró fürdőszobát, mert a forint alapú kölcsön azt már nem takarta, be.
Akkor jól jött volna több kp deviza alapú hitellel, de így döntöttem.
Szia,
Ebben annyi az újdonság, hogy nekem volt újdonság... Lehet, h tájékozatlan vagyok, de csak most került a kezembe az írás.
Meg talán vannak néhányan, akik nem tudtak róla, ezért gondoltam, hogy megosztom a fórummal az infót próba cseresznye alapon.
Üdv.
de az túlgyors és nem érezni úgy az erőt
44-vagy 46 ?
első 14-es
höálló vmivel ragaszd fel
Egy kérdés, a hátsó központi rugós tag gáztartályán, a red bull- os meg bomba- s emblémák sima energiaitalos dobozok?
És ha igen akkor hogyan kell feltenni, mivel lehet szépen levágni a tetejét illetve az alját?
Előre is köszi a segítséget.
Szerintem viszket a fenekük a tavasz közelettével.. meg már sex-elni akarnak hiszen egész télen punnyadtak
Még 15 napig kell kibirni
Lassan eljön a mi időnk.
A bankok viszont - szvsz - objektíven nézve is nagyon etikátlanok sok esetben. De talán beszélgessünk vidámabb témákról....
Én a beköltözést követően 3 évig nézegettem a felújításra váró fürdőszobát, mert a forint alapú kölcsön azt már nem takarta, be.
Akkor jól jött volna több kp deviza alapú hitellel, de így döntöttem.
A döntés a mienk.
Legyél kemény, itt vagyunk mind Barbie.
Ebben annyi az újdonság, hogy nekem volt újdonság...
Meg talán vannak néhányan, akik nem tudtak róla, ezért gondoltam, hogy megosztom a fórummal az infót próba cseresznye alapon.
Üdv.