Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elsőt nem tudok.
15/46
Ha sokat mész mély talajon inkább a 46.
esetleg egy 13 elsőt még bevállalsz és mi pénzért ha igen ja és a posta menyi
te meiket ajánlanád a gyári 42
de az túlgyors és nem érezni úgy az erőt
44-vagy 46 ?
első 14-es
Nem emelkedik természetesen,de ha 20.-ára akarsz kereket,azt már most el kellene dönteni hányas kell!Még meg is kell faragni addig.
DRZ-74 hahóóóóóóóóóóóó töröld maximusos hozzászólásomat RMXes képektöl látom akinek irtam azét már törölted
Amúgy ragasztónak mit használtatok?
Amilyen ügyes vagyok kurva sok energia italt meg fogok inni...
hátuljából is kikell vágnod
Köszönöm...
rendes üditös doboz igen,levágod flexel alját tetejét aztán ha van kedved ollóval még utána igazitasz
höálló vmivel ragaszd fel
és mire ez a sok hó elolvad meg felszárad március vége lesz itt agyagon nálunk nem túl rózsás dzsuvába menni
Sziasztok.

Egy kérdés, a hátsó központi rugós tag gáztartályán, a red bull- os meg bomba- s emblémák sima energiaitalos dobozok?
És ha igen akkor hogyan kell feltenni, mivel lehet szépen levágni a tetejét illetve az alját?
Előre is köszi a segítséget.
A madarak is sejtenek valamit!
Szerintem viszket a fenekük a tavasz közelettével.. meg már sex-elni akarnak hiszen egész télen punnyadtak
Még 15 napig kell kibirni
Jó lesz már
nem kóstolgatom
20-a körül lesz esedékes a lánckerék nekem gondolom nem fog az ára emelkedni a korára
Igazad van, a döntés a miénk minden kényszer nélkül.
A bankok viszont - szvsz - objektíven nézve is nagyon etikátlanok sok esetben. De talán beszélgessünk vidámabb témákról....
Nekem, is van hitelem, de azt gondolom senkit sem kényszerítettek, hogy vegyen kölcsönt. Ajánlottak egy szerződést, amit átolvastunk, értelmeztünk, és elfogattunk. Ha ebből később szarul jövünk ki az nem kizárólag a bank hibája.
Én a beköltözést követően 3 évig nézegettem a felújításra váró fürdőszobát, mert a forint alapú kölcsön azt már nem takarta, be.
Akkor jól jött volna több kp deviza alapú hitellel, de így döntöttem.

A döntés a mienk.
Te Helles, asszem kóstolgatnak.
Legyél kemény, itt vagyunk mind Barbie.
Szia,
Ebben annyi az újdonság, hogy nekem volt újdonság... Lehet, h tájékozatlan vagyok, de csak most került a kezembe az írás.
Meg talán vannak néhányan, akik nem tudtak róla, ezért gondoltam, hogy megosztom a fórummal az infót próba cseresznye alapon.
Üdv.
Dög vagy...most telinyálaztam a billentyűzetet