Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
visszamenőleg olvastam hogy tudsz eladó E-s könyököt drz re
engem érdekelne akár ki tud szóljon már
új nem érdekel csak használt ! sajna újra nincs pénzem
Sziasztok!DR-600 hoz keresek hengerfejet,de csak patent állapotút,vez.t.-el,be szelepelve!86-98 évjárat.Köösziii!06 30 494-8721
Trobee!
Drz-hez is tudsz csinálni hűtőmerevítőt?Mert ha igen akkor lehet vevő lennék rá!Ártól függ!
Vagy ha tudnál írni paramétereket a lézervágóhoz az is hatalmas segítség lenne mert faterom is olyan helyen dolgozik ahol tudnának nekem ilyet csinálni!Csak paraméterek kellenének hozzá!
Hali én keresek kx 250 97től hiányosan megszorultan elromlottan stb 06204829957
Jó reggelt!
Eladó! Drz 400 E kopó/törő alkatrészek gyári fóliában.
1 db gyári gázmarkolat + befogó(csak a befogó új ára 8700)
egy hátsó gyári küllő komplett küllőkészlet.
komplett 11000 Ft.

1db. Acerbis cross L-es Mez.
Nem használt "zsír" új. 5500ft
www.prox.hu
itt megtalálsz mindent
csao!kerdezni xeretnem h tudja e vlki h 2003as drz E be mennnyibe kerul 1hajtokar+2fotengely csapagy+tomites xett?!elore kox!
Hali!

engem érdekelne a dolog. Vevő lennék mind két oldali dekni védőre utánvéttel.20 9941625 a számom v. add meg a tiédet.
Esetleg más szerszámod is van,arról is küldhetsz képet!
robi.termol@t-online.hu
Én nem,csak egyszer vettem egy fél szatyornyit és ezek megmaradtak.Majd csinálok képet.Amennyire tudom nem gagyi. Ja,lyukköszörű
A régebbi 520 exc-re van még hűtővédőm.
Talán németbe dolgoztál? Ott mondják így.Küldhetnél képet,lehet,hogy érdekel.Egyébként lézerrel van kivágva.
meg jött,itt van!
9ezer
Akkor az 2005-2007 biztos jó, a régebbiekre kérdéses, az újabbakra meg szinte biztos hogy nem.
Feldobom a klubfórumra, aztán meglátjuk...mi az ára amúgy?
Trobee!
Ezeket a feliratokat mivel csinálod?Mert van néhány felesleges frézerem(nem tom hogy írni helyesen) talán 8-as szárral ha érdekel esetleg...
Hát itt mennek a titkos edzések.
ismerős arcok
A motoros cimbim, most 525 sx-el nyomja, találkoztatok Lakitelken, bár ott a kx 250-el volt. Ha írsz rá árat átdobom neki a képet.
2006,ha jól tudom.
Készül a 2T-re való is!
Milyen évjárat?
525-re csináltam most lett kész.Utána kéne néznem meddig lehet jó 4T-re.
Azon belül? Vagy univerzális?