volt mz-m is 20e ftos,mikor suliba jártam
de mikor dolgozni kezdtem vettem 1 RMX250et sprórolt pénzböl szeretnék én tenni vmit mivel fiatal vagyok
csak nem tudom mit hogyan és kikkel
DRZ07! Azok az emberek már csak milehetünk a fiatalok! Itt még sokember várja a mannát ezektől ,végül is régen is motorozhattál Etz-vel meg Jawával Most Drzézhetsz! Ha van pénzed
Apropó, egy dolgot nem nem kérdeztem, hogy mi az átmérője a gyári S kormánynak? Vagy E és S ugyanaz?
Most nincs kedvem kimenni a műhelybe elővenni a tolómérőt, mert ilyen hideg van (hüvelyujjam és mutató ujjam egymástól 1,5 cm-re, illusztrálom a helyzetet)
ki miben hisz persze,nem vagyok hivö és megkeresztelve sem lettem
pogány vagyok Szebb jövöt nem az isten fog adni nekünk hanem maguk az emberek akik tesznek érte
kérdem én hol az isten ha ilyen dolgok történnek
DRZ07!
felrakom az írást én is iwiw falra habár ismerőseim ismerik a nézeteimet a zsidókról, péntek esti kocsmázáskor én hasonlókat szoktam előadni a "nagyközönségnek".Igazából csak annyit tudunk tenni, hogy Jobbikra szavazunk mondjuk a Fegyvernepperbe megmondta a Nicolas Cage hogy: "kormányt golyóval kell megbuktatni nem szavazattal"
Drz07! te egy igazi magyar motorosvagy igaz amit kitettél én már csak annyit mondok hogy addjon az isten szebb jövőt! és majd húzhatjuk a gázt talán lessz is miből
de mikor dolgozni kezdtem vettem 1 RMX250et sprórolt pénzböl
csak nem tudom mit hogyan és kikkel