Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ajjajaj ajjaaj most nézem Motorex CrossPower 4T olaj 4600 pénz / liter
úgy látom jó lesz a CBA-s sütőolaj is 285 Ft / liter
mint a Honda egykori robogó tesztjében, ahol beletöltötték a motorba a használt sütőolajat, de ment vele
Bankrablóóóóóóóó
jaja banké még a drzém lehet nem fizetem ki
adódik vmi csere beleugrok
Értem.
Egyébként nagyon klassz motor.... de én inkább maradok a DRZ S mellett, az endurós tudásomhoz ez bőven elég, meg úgy vagyok vele, hogy először ezt fizessem ki a nyavalyás banknak... aztán jön a Verhovina
Nem tudjátok hol lehetne venni olcsón fekete első rajtszámtáblát vagy mi a neve? Köszi
biztos meglehet csinálni,mert ha nem akkor alkalmatlan lesz arra mind amire kitalálták ENDURÓzásra pl versenykor kötelezö rendszám
Környezetvédelmi előírások
az fix hogy ennyit nem fog kibirni az RMX,na mindegy én hobbi motoros vagyok inkább nem is vágyok ilyenre,mert megfizetni se tudnám
negyed ennyiért tudnák venni magamnak 1klassz motort
egyébként nagyon mutatós gép
Talán rutintalan kérdés, de hogyan lehet forgalomba helyezni az RMX-et, ha már a legutolsó szériás E-ket sem lehetett rendszámozni a gyári kivitelben? Ahol az S-emet vettem, ott is csak mindenféle trükkel lehetett levizsgáztatni az E-t újonnan. Pl. index, féklámpa, tükör, utcai gumma, stb. nem kötelező a rendszámhoz? Ahogy elnézem, az RMX gyárilag full versenygép.....
Nem kell feltétlenűl agyonvágni
Az én DRZ-m 7 éves és pöpec.
Soha se hajtottam túl.
igy is nevetségesen drága hobbi célra agyonvágni kicsit sokallom
Na akkor majd jól megnézem, aztán lököm az infót.
A Motorex-szel nagyon jó tapasztalataim voltak, úgyhogy tavasszal sztem az megy bele a vasba...
Nem kötelező forgalomba helyezni
1.9 millió plusz meg reg adó+forgalomba helyezés
Tudja valaki mennyi zseton az rmx450z?
Asszem az...nem jártam még ott sose
GD,
Kösz a tippet. Szentendrén az a KTM kereskedés, amelyik a yacht szalon mellett van, ahogy Pomáz felől ráfordulsz a kétsávosra Bp. felé? Ha az az, akkor könnyen elérhető.
Üdv!
Bp-en nem tudom, viszont Törökbálinton és Szentendrén van KTM kereskedés, azokban biztosan.
megjött kecsóra az RMX itt e
Terepre melyiket ajánlanátok jobban E típusú DR-Z t vagy S típusút?
Szevasztok!
Van tippje valakinek, hogy hol tudnék Motorex olajat venni Bp-en?
Kösz minden infót.
És ha nekem a gázmarkolatból csak a kormányon lévő fix része kell? Az külön mennyi lenne?Ebbe hány bowden megy
Szerelőt keresek aki ért DR 600 hoz lehetőleg Borsodban. Mocinak valószinüleg elektromos baja van de lehet hogy nem. (felpörög a motor, lassan áll vissza alapjáratra, kihagy a moci, durrog.)