köszi szépen
és ha tényleg megtudja csinálni akkor szerintem engem érdekelne egy e hasommás és ha elfogadhatü az ára nekem is akkor szükségem lenne rá nekem is..... ha kérhetlek akkor majd telón vagy itt vagy emailban....06304170233 apriliarx125@gmail.com
Nem motoros téma, de szerintem jópofa és hát a motoros is ember, szóval szeret röhögni
A chatroulette.com egy olyan webkamera alapú chatoldal, ahol random dobnak össze különböző user-eket a Föld bármely pontjáról, amiből gyakran adódnak érdekes szituk. http://acidcow.com/pics/7000-s...
Érdekesség a magyar motoros élet legjavából....
Tudtátok, hogy 1928-ban Sulkowsky Zoltán és Bartha Gyula egy oldalkocsis motorral világkörüli útra indult? Nyolc esztendeig voltak úton, tehát 1936-ban tértek vissza Bp-re, mind az öt világrészen áthaladtak, 68 országban fordultak meg és összesen 170.000 km-t mentek. Itt nem volt support team, orvos, stb., tehát bármennyire is érdekes volt a Ewan McGregor és Charley Boorman-féle GS 1200 világkerülés, a két színész csak vigyázzban jelenthet a magyaroknak.....
Szevasz Szabi,
Ez így nem rossz a számokat nézve. Nyilván jobb volt, mint most.
Oly mértékben elhatalmasodik rajtam meg a haveri körön a bankok utálata, hogy sokszor arra gondolunk, hogy nem kell nekem semmi a házon kívül, inkább ne legyen motor se, csak hagyjanak békén. Ez a szájbarakott APEH is hajkurászik minden mikrovállalkozást, ahelyett, hogy a százas listát tennék rendbe először az 1 milliárd fölötti adósokkal. Ehhez csak gratulálni tudok nekik. Nem lesz nyugtunk ebben az országban, amíg APEH és bank garázdálkodik kényére-kedvére. Lúdas Matyi háromszor veri, akarom mondani lopja vissza.
Igazad van. Úgy érzem, hogy a bankok szorítják a tökömet, és közben suttogják a fülembe, hogy "FIZESSSSS.........." és ha nem tudsz fizetni, akkor szorítanak rajta egyet..... azzal nem elégszenek meg, hogy visszaadod nekik a másfélszeresét pl. lakáshitelnél, még több kell, és még annál is több
2007-ben azt az Astra kombit kellett volna megvennem 600-ért, amit a haver kínált. Most gondtalanabb lennék egy fokkal vagy hárommal.... csoda, ha iszom ?!
és ha tényleg megtudja csinálni akkor szerintem engem érdekelne egy e hasommás és ha elfogadhatü az ára nekem is akkor szükségem lenne rá nekem is..... ha kérhetlek akkor majd telón vagy itt vagy emailban....06304170233 apriliarx125@gmail.com