Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen
és ha tényleg megtudja csinálni akkor szerintem engem érdekelne egy e hasommás és ha elfogadhatü az ára nekem is akkor szükségem lenne rá nekem is..... ha kérhetlek akkor majd telón vagy itt vagy emailban....06304170233 apriliarx125@gmail.com
GD és kornelhhh figyelmébe ajánlom
Beautiful Female Military Around The World
Nem motoros téma, de szerintem jópofa és hát a motoros is ember, szóval szeret röhögni

A chatroulette.com egy olyan webkamera alapú chatoldal, ahol random dobnak össze különböző user-eket a Föld bármely pontjáról, amiből gyakran adódnak érdekes szituk.
http://acidcow.com/pics/7000-s...
Ebben mi az újdonság?
Jópár éve kiadták újból a könyvüket, nekem is megvan...
ez a kung fu ba a majom stilus harcmodor
A pálmát nálam ez viszi

lebontotta kocsija orrát a jeges emelkedőn

http://www.autoblog.hu/videok/...
a világ legröhejesebb autós hótakarítása
csak türelmesen, jó munkához idő kell.

http://www.autoblog.hu/videok/...
Érdekesség a magyar motoros élet legjavából....
Tudtátok, hogy 1928-ban Sulkowsky Zoltán és Bartha Gyula egy oldalkocsis motorral világkörüli útra indult? Nyolc esztendeig voltak úton, tehát 1936-ban tértek vissza Bp-re, mind az öt világrészen áthaladtak, 68 országban fordultak meg és összesen 170.000 km-t mentek. Itt nem volt support team, orvos, stb., tehát bármennyire is érdekes volt a Ewan McGregor és Charley Boorman-féle GS 1200 világkerülés, a két színész csak vigyázzban jelenthet a magyaroknak.....
én nem ezen a részlegen dolgozok hanem asztalos mühelybe ott van 1 CNC néha használom
Szevasz Szabi,
Ez így nem rossz a számokat nézve. Nyilván jobb volt, mint most.
Oly mértékben elhatalmasodik rajtam meg a haveri körön a bankok utálata, hogy sokszor arra gondolunk, hogy nem kell nekem semmi a házon kívül, inkább ne legyen motor se, csak hagyjanak békén. Ez a szájbarakott APEH is hajkurászik minden mikrovállalkozást, ahelyett, hogy a százas listát tennék rendbe először az 1 milliárd fölötti adósokkal. Ehhez csak gratulálni tudok nekik. Nem lesz nyugtunk ebben az országban, amíg APEH és bank garázdálkodik kényére-kedvére. Lúdas Matyi háromszor veri, akarom mondani lopja vissza.
akkor jólvan
Én írok a fórumra és nem beszólás volt csak megjegyzés
Igazad van. Úgy érzem, hogy a bankok szorítják a tökömet, és közben suttogják a fülembe, hogy "FIZESSSSS.........." és ha nem tudsz fizetni, akkor szorítanak rajta egyet..... azzal nem elégszenek meg, hogy visszaadod nekik a másfélszeresét pl. lakáshitelnél, még több kell, és még annál is több
2007-ben azt az Astra kombit kellett volna megvennem 600-ért, amit a haver kínált. Most gondtalanabb lennék egy fokkal vagy hárommal.... csoda, ha iszom ?!
az motoros de jobb tisztábban látni
másik meg annyi hogy irj te is nyugodtan a fórumra ne csak ilyenkor amikor beszólsz
inkább erről írjatok infót:

link

Honnan tudnék ilyen támaszt szerezni. Ez Rmx 450. De ha valaki tud hasonlót jelezze....
köszi
Még jó, hogy ez egy motoros fórum
szívesen beszabadulnék egy ilyen helyre
nem semi latam hasonlot eloben
nálunk is vannak ilyen kütyük,mire lehetnek jók
pókok se kutyák a háttérbe
csak érdekelt hogy esetleg ezzel dolgozol e vagy csak tanultad/tanulod... mert pl én az utóbbiba tartozok