Hozzászólok a hiteles témához! Aki hitelre vett kocsit vagy motort nagyon csúnyán atbaszták Egy OPEL kERESKEDÉSBEN melózom úgyhogy tudom miről szól ez. Nekem is hiteles volt a Drz-ém de megkellet tőle válnom mert már sok volt 2005.ben vettem Akkor bekellet fizetni 200 000ftés havi 28 000ft 6évig,ami volt 43 000ft is ekkor mondtam azt hogy elég 52hónapot kifizettem 20 hónapot vett át a tulaj most őt nyúzza az a ROHADT BANK!
ennyi nem tudom láttad e elöbb mit irtam
de lehet hogyha találok helyet ahol tudok becserélni vmi crossra akkor megteszem
maradna hitelem biztos,de nem ennyi
és tudnák kicsit fejlödni motoros téren
kitudom fizetni a hitelem azzal nincs gond viszont következönek vmi költségmentes motort fogok ismét venni ami nem rendszámos
5-600 ezer ft értékben akár 1ilyet mind a képen
nagyon sokat agyaltam(és fogok is még)milyen motor lenne megfelelö nekem
hát erre jutottam
Nekem az Astrámra volt 28,000 és 47,000 között minden, a 28e 2008 nyár vége / ősz eleje, a 47e meg tavaly. Ezért fixáltattam 42-re, ami így is Q-ra fájdalmas havonta, de legalább fixen számolhatok vele, és nincs hullámvasút.... A jó kis DRZ-t meg 15500-on fixáltattam, de szerencsére jelentősen csökkent is a futamidő... Azt már megfogadtam, hogy életemben utoljára vettem kocsit hitelre... A motor az más természetesen Ha jön egy erősebb melegfront, bármi elképzelhető pl. erős felindulásból veszek RMX-et
Én is a DRZ-m anno hitelre ment
Amit szépen kifizettem mert válalható volt nem volt még ez a válság mizéria.
De most van egy SX4 -em amit nagyon nehéz fizetni. Iszonyú az ingadozás.
Gondolm a motorknál se más a helyzet.
Akinek van a motorján bukógomba, megtenné, hogy leméri és leírja a méreteit?
de lehet hogyha találok helyet ahol tudok becserélni vmi crossra akkor megteszem
maradna hitelem biztos,de nem ennyi
és tudnák kicsit fejlödni motoros téren
kezdö bef.:220 e
megkapod végösszeget
még 4év van hátra kb és 550hitel kb
5-600 ezer ft értékben akár 1ilyet mind a képen
nagyon sokat agyaltam(és fogok is még)milyen motor lenne megfelelö nekem
hát erre jutottam
Az első évi kamatokbol veszek tiz embernek motort.
Amit szépen kifizettem mert válalható volt nem volt még ez a válság mizéria.
De most van egy SX4 -em amit nagyon nehéz fizetni. Iszonyú az ingadozás.
Gondolm a motorknál se más a helyzet.
csak kellene az a lottó ötös....
Alu váz az nagyon bejön!
jó lenne tudni, mikor lesz tesztnap ......